Mobilinlägg nr 205.

Trött. Väntar på bussen från sjukhuset. Tog längre tid än vad det var tänkt. Antagligen kom hon emot något blodkärl eller så när hon skulle ta prov. Vet inte vad det var allt hon preparerade mig med. Vet att hon sa att jag fick adrenalin för att stoppa blödningen, sen började hjärtat rusa. Kändes skumt i och med att jag låg stilla och inte gjorde någon ansträngning. Blev sedan hänvisad till ett rum där jag skulle få ligga och vila en timma. En sköterska kom in med ett par tabletter läkaren beordrat. Hur som helst mår jag okej.

Nu vill jag bara hem. Äta lite och vila. Har en massiv huvudvärk och en näsa som ständigt rinner. Håller tummarna för att proverna kommer tillbaka med goda nyheter. Med det sagt lämnar jag er för idag. Ännu en öppning väntar imorgon och sen badminton på kvällen, om jag orkar vill säga. Puss!

Mobilinlägg nr 204.

Köpte nya Level idag. AWESOME! Blir min kvällsläsning. Samt en mycket blurrig egobild.

Mobilinlägg nr 203.

Sitter här i soffan. Har slutet räkna på hur många dagar i sträck jag tittat på How I Met Your Mother när jag kommit hem. Börjar bli sjuk. Halsen kliar, näsan är igentäppt, nyst otaliga gånger och huvudet dunkar. Hoppas det inte bryter ut ordentligt. Sitter och är ledsen. Ledsen på mig själv för att jag fortfarande bryr mig, ledsen för att jag tror att Han bryr sig, men det gör han inte. Inte det minsta och det gör ont att tänka på. Du har gjort ditt val. Trygghet före ...? Vet inte vad du var rädd för. Hur mycket jag än försöker att få ett avslut, så skiter du i det. Du tar dig aldrig tid att träffa mig efter jobbet, för God forbid om Julia skulle få reda på det?! Att vi faktiskt pratar med varandra utanför arbetstid. Då skulle DU sitta i skiten och det går ju absolut inte. Du mår dåligt, du är rädd, du vet inte."Why is it always about, you, you, you? And all the talk about making your dreams come true, but what about us? I can't hear you say a word.." (Sorry om jag kommer ihåg texten fel Anna). Det är du som orsakat alla problem Andreas så det är ditt jobb att lösa dom också. Det enda jag har begärt i ett halvår är, lite tid från dig. Inte ens det kan du ge. Alltid på dina villkor. Alltid.. Tycker du inte jag är värd bättre? Förvirrad. Har mått som en påse med skit idag psykiskt. Det tar slut mellan Anna och Kim. Knappt två månader senare träffar hon Martin kärlek blomstrar. Allt är hur mysigt som helst. Det tar slut. Hon och Kim har fått tillbaka glöden igen. Kärlek, kärlek, kärlek. Så lycklig, så kär. Underbart att se henne må så bra, men det drar ner mig ännu mera i träsket. Lämnade tillbaka Zelda - Twilight princess till A idag. Vill inte ha kvar något som påminner om honom. Det gör tillräckligt ont som det är.Hopp. Vågar inte längre hoppas på någonting. Mina hjärnspöken från den här situationen kommer förfölja mig till nästa kille. Tyvärr. Tack. Hoppades på att få träffa David när vi åker till London, men nej. Han ska inte vara kvar i Storbritannien då. Just my luck. Det var länge sen jag grät så mycket som jag gjorde idag. Kom hem och allt brast. Varför? Kommer för alltid vara den eviga frågan. Ja tills den dagen du faktiskt vågar säga till din sambo att; Idag ska jag träffa Jannika efter jobbet och få ett avslut på det hela.Tills den dagen kommer, har du varken respekt, vänskap eller lojalitet från min sida.

Mobilinlägg nr 202.

Sandra väckte mig imorse, kris i kassan. Sjukdom. Två stycken samtidigt. Vet inte varför, men blir jämt irriterad när folk sjukskriver sig. Speciellt när de mått bra dagen innan. Jaja. Klockan elva satt jag på Sussies styling team och fixade till frillen. Satte mig hos otroligt gulliga Sandra. Vi kom överens om färgen på håret. Mörkbrunt! :D I vissa ljus, beroende på om det är varmt eller kallt ljus så skiftar färgerna lite. Känns otroligt lyxigt att bli sådär ompysslad. Få kaffe serverat i jättesöta koppar med fat (med kaka till). Massage i stol, skalpmassage. Ahh. Det här är livet. Håret blev jättefint. Passade på att boka en tid direkt om 10 veckor. Så den 7e november blir det färgning av utväxt och lägga i lite guldiga toner! Kommer bli awesome. Fick hoppa in och jobba på eftermiddagen. Jobb imorgon också. Som tur är har jag öppningar hela veckan ut. Lördag kommer bli legen..wait for it! ..dary! Måste inhandla mat!

Det har nog inte gått så lång tid ändå.1 månad drygt va? Men det gör ont.. hela tiden. Ibland mindre, ibland mer. Dock alltid hela tiden. Fuck it.

Mobilinlägg nr 201.

Bra dag på jobbet förutom en sak. Gillade verkligen inte hur min reaktion var. Blev kallsvettig, blev lite yr t.o.m. Blev otroligt besviken på mig själv. Gillar inte hur jag är helt underlägsen. Allt jag kan göra är att vänta på att det ska gå över. Medan jag väntar gör allt ont. Hela tiden.

Intressant natt. Vaknade vid tre med ett ryck av att telefonen ringde. Kim Lindberg. What the fuck? Vad ville hon såhär sent? Haha, så jävla full. Kommer inte ihåg allt, halvsov medan hon pratade, men hon så något om massa singelkillar, syrianer och Lindövägen. Synd att hon inte ringde tidigare, då hade jag stuckit dit direkt!

Imorgon är det måndag. Möte. Plus det roliga som jag kommer göra. Wihu!

Mobilinlägg nr 200.

Jag är ett enda virrvarr av känslor de här dagarna. Vet inte hur jag ska må. Vet inte om jag har kommit över vår situation. Det har ändå gått 5 månader nu. Trots det kändes det mer än vad jag trodde att det skulle göra. Ville inte veta vad han gör med henne, varför bryr jag mig och tar reda på det? Fast iofs, vem skryter om det på Facebook? Ledsen. Tycker att jag är värd bättre. Tycker jag är värd att få en så enkel förklaring som varför det skett. Jag vill inte berätta, men känns som jag snart inte har något annat val? Det är inte sådan jag är dock. Börjar tröttna på att allt ska handla om dig. För det mesta iallafall. Om du inte förstår får du fråga mig.

Haft en riktigt trevlig kväll med Erik ikväll. Han dök upp på jobbet utan förvarning, hämtade upp mig med bilen efter jag slutat. Åkte in till stan och satte oss på Black Lion. Beställde in en tre rätters middag. Allt var riktigt gott. Cheese caken var gudomlig! Efter många timmars konversation om allting så skjutsade han hem mig. Gentleman!

Just det ja. På måndag vid elva händer något mycket trevligt för mig.

Mobilinlägg nr 199.

Att visa sig stark är både en för- och nackdel. Fördelen är att man kan lägga saken åt sidan och fokusera på t.ex. jobb, skola osv. Medan nackdelen är att man ofta bygger upp skiten, tills det en dag brister. Jag är både och. Har fruktansvärt lätt till tårar när jag vet att något är fel eller om jag behandlat någon illa, eller tvärtom. Jag bryr mig alldeles för mycket och har svårt att låta ett problem eller situation vara. Som situationen mellan mig och den evigt omtalade personen; Andreas. Jag bryr mig alldeles för mycket. Hade jag rått om mig själv och bara mig, hade jag bett honom dra åt helvete för länge sen. Sagt att han aldrig mer behöver prata med mig. Att det han utsatt mig för är bland det vidrigaste man kan utsätta en människa för psykiskt. But yet again kommer min tvivelaktiga sida fram. Jag bryr mig. Jag får en klump i halsen vid blotta tanken på att förlora honom. Hur han tittar på mig. Knäsvag. Jag förstår varför hon gör allt i sin makt att hålla honom borta ifrån mig. Att jag är ett hot för henne? Kan du ge dig fan på att jag är. Har en lång lista på allt jag vill ha sagt, Alla frågetecken, all undran. Var tvungen att få ner alla frågor på papper. Är trött att få jobba för två, kämpa för två. Det är så jävla mycket snack och ingen verkstad. Det är väl så det blir, när man är rädd och feg, för jag kan inte se någon annan förklaring på varför det har tagit sån JÄVLA TID!! Alla mina frågor och funderingar slutar egentligen med samma huvudfråga.Varför?

Mobilinlägg nr 198.

Förväntansfull dag. Hade saker att vara glad över. Trots det faktum att jag missade bussen imorse och fick gå ner till söder tull så var jag ändå glad. Idag skulle jag få prata om saker jag burit inom mig. Skönt att äntligen få säga det jag vill ha sagt! Dagen gick. Försvann på möte i 2 timmar. Intressant.. fick en annan syn på hur jag jobbar. Kommer bli lite ändringar, inget slappt längre och visst var jag pepp på eftermiddagen sen! Jobbade på som ett djur, sprang runt på olika avdelningar och hjälpte till. Kul! Hade en intressant dispyt med Kalle. Jag ventilerade mig, sa att det här är min åsikt. Han verkade inte gilla det, men tog också till sig det jag sa. Har börjat tuffa till mig lite. För ett halvår sedan skulle jag aldrig vågat ta upp det där. Har mycket att tacka en viss person för det. För mig som varit ganska försynt med om vad jag tyckt och tänkt, säger nu alltid vad jag tycker. Skönt. Tack.

Många personer har format mig till den jag är idag. Första personen var nog Robby Säberg. Började prata över internet ages ago. Kommer inte ihåg hur det gick till, men han har varit min största musikinspiration i livet. Han introducerade mig för rocken, metal, punk. Antagligen hade jag fortsatt med Backstreet boys till idag annars ;) Jocke (inte min bror) var en som satte min värld i en annan riktning också. Han fick mig att känna mig viktig, saknad. HAN var någon jag också saknade och ville träffa om och om igen. Han var början till min stora tro på kärleken. Därefter dök Mattias upp. Killen som fullkomligt vände upp och ner på mitt liv totalt. Så förälskad, så underbar. Första pojkvännen. Allt var rosa moln. Han fick mig att känna mig älskad. Tills den dag jag dör, kommer han alltid finnas i mitt hjärta. Inte på samma sätt som då, men alltid i mitt hjärta. Vissa människor har gett intryck också, men inte lika stort och avgörande. Så atte, känn er inte glömda ;)

Vissa personer har gett ett motsatt intryck i mitt liv. Tyvärr. Intryck som jag olyckligtvis bär med mig än idag. Svek. Svek från tre olika personer som stod mig nära. Tyvärr är det många gånger att gräset ibland kan se grönare ut på andra sidan. Lurad, sviken..

who am I kidding? Jag försöker och försöker, men till vilken skillnad? INGENTING. Blir bara så ledsen och besviken. Om och om och om igen. Tyvärr bryr jag mig, det ligger naturligt i hur jag är. Borde kanske sluta bry mig totalt? Smita? Det vågar jag nog påstå att du gör ja. Inte på det sättet att du skiter i det, men du bryr dig inte riktigt ändå.. Om du hade gjort, hade aldrig detta inlägg behövts komma upp. Om du säger något annat så är du ärligt dum i huvudet. Se! Ärlighet! Truth's a bitch.

Mobilinlägg nr 197.

OMFG. Fick reda på schemat idag fram till nyår och det är verkligen superba tider. Inte minst när vi åker till London om några veckor! Kommer bli så jävla roligt. Längtar, längtar.. Blir min första utlandsresa. För ett par månader sen blev jag överraskad med en utlandsresa som skulle ske framöver, men.. ja. Det ser ut som att planerna inte riktigt ser ut som det gjorde då. Så glad som jag var då. Att få åka till varmare klimat för första gången i mitt liv. Men eftersom mycket har varit lögner så borde jag sett att det skulle bli såhär. MEN!! Jag är lycklig över London. Otroligt lycklig över att jag får åka med Anna och Nicko. Träffa nya människor. Uppleva shoppingen i London. Tiden läker alla sår. Tid med alkohol, shopping, goda vänner och fina britter (de som finns) är inte fy skam. Klarar mig nog ganska fint där borta.

Det ironiska i historien är att, när jag åker bort från mina "problem" så kommer problemen till mig. Oddsen för att vi ska stöta på varandra är liten som fan, om vi gör så kommer det inte direkt bli pussar, kramar och familjemiddag. Det kommer bli mördarblick från åtminstone 2 av 4. I will look fabulous.

Mobilinlägg nr 196.

Riktigt rolig kväll igår med världens bästa tjejer. Kvällen blev inte alls som vi planerat från början. Det var tänkt att det skulle bli en lugn hemmakväll med filmmys snacks, vin och killsnack. Det blev killsnack och vin. Vi lagade tacos tillsammans, fan så jävla gott. Gulliga Kim gav mig doftoljor, öppnade precis ena flaskan så nu dofter det Garden sweet Lea i lägenheten.<3 Vi rotade runt i min garderob efter outfits till Anna, mig och Johanna. Efter lite vin, öl och peppande musik så gick vi ner till Texas Longhorn för att möta upp Nicko och Lina. Därifrån vidare ner till Hugo. Lite sådär ifall vi skulle komma in eller inte. Johanna hade sitt leg hemma och Lina är 22. Vi kom in utan problem. Kim bjöd oss tjejer i kassan på en drink, skålade för att vi alla är singlar (förutom Kim). Sen gick vi in och dansade, och som vi dansade! Efter ett tag gick Anna, Nicko och Lina ut för lite frisk luft, men jag Kim och Johanna stannade kvar. Så jävla roligt vi hade! Grymt kul att dansa med er, dels för att jag aldrig varit ute med er förut men också för att jag såg hur roligt ni hade! :D Hade en sjukt jobbig kille som stod och flåsade oss i nacken, puttade bort honom otaliga gånger, efter en stund försvann han. Helt plötsligt studsar det fram en blond kille i vår lilla ring vi format. Sjukt skön kille. Hans två killkompisar kom fram och dansade också. Kim puttar fram mig framför killen (inte alls uppenbart gumman ;D) Iallafall, vi dansar lite. Han säger nånting som jag inte riktigt uppfattar, hör sen att han säger (...jag lovar!) Nästa sekund tar han tag i mig och jag är i luften. Haha! Jag skrek som en liten bitch. Det var skoj som fan. Efter ytterligare lite dans och efter att min snygga lyftarkille försvann så stack vi ut för luft. Stack in igen för lite mer dans. Kim träffade på en vän inne på dansgolvet, shakade lite mer rumpa. Den jobbiga killen dök upp igen. Var på Johanna som ett as, jag flyttade runt Johanna så han stod bakom mig istället. Knuffade undan honom, han äcklade sig tillbaka. Knuffade bort honom igen, han kom tillbaka. Jannika lackade ur. Vände mig om och tittade på honom. Han frågade vad mitt problem var. Jag frågade vad hans problem var och sa honom att dra därifrån. Vi träffade honom inte mer sen. Haha! Power to the asian people. På slutet efter att Anna, Nicko och Lina stuckit hem och jag och Johanna letade efter Kim som en galning (som för övrigt gått hem efter att ha letat efter oss som en galning) så träffade vi på Micke och Vahter.. igen. Jag skällde ut Martin lite och sen pratade jag med Micke en stund. Jag och Johanna stack hem. Så såg kvällen ut och den var legen.. wait for it.. dary!

Mobilinlägg nr 195

Fy fan vilken ohotad kvalmatcher!! Lina och Nicko är de sistE mÄnniskorna Björne! Blev kcbsgke lie väl mycket flicka för Jannika på korg tid, MSN what the hell. Är så glad att Anna följd med ut. Fy fan vD full jag är. Hittade nån trevlig karl på dansgolvet. Förutom Hemstad, Hehe. Tror jag gav honom nGit lysrör av nogor slag. Han blev gakf. Sen travade jag Vahter och Micke. SKOJ!!!! Iallafall, hade det msyuft pgs dangovdt. Godnatt.

Mobilinlägg nr 105.

Skulle behöva några veckor till ifrån omvärlden för att glömma. De känslor som hann tyna bort under semestern har återfunnit sig. Är trött på folk som sårar andra. Kan man inte bestämma sig från första början kanske man inte ska inleda nånting?! Jag har alltid hejat på kärleken, att det finns minst en person för var och en där ute. Kommer ta med mig den här erfarenheten till nästa kille jag träffar. Kommer vara försiktig och försöka läsa av signalerarna innan han utnyttjar mig och mina känslor. Får se vilket århundrade vi faktiskt kommer kunna få prata om det här. Om jag har mina aningar rätt så kommer regeringen och csi göra allt för att det ska ta så lång tid som möjligt. Är trött på allt, hela skiten, hela jävla situationen. Att aldrig riktigt känna mig fridfull. Aldrig få känna sig 100% glad, för det här ligger och gnagar i bakhuvudet. Du låter mig inte få komma över dig helt. Varför? Ikväll somnar jag i soffan igen. Tvn har blivit mina sömntabletter.

Mobilinlägg nr 104.

En av de människor jag håller riktigt kär, en vän som jag bryr mig otroligt mycket om. Fick jag reda på mår fruktansvärt dåligt. Väldigt mycket som har hänt under en tid nu. Man vill trösta, hålla om, sträcka ut en hand, vad man än säger spelar ingen roll, för det går liksom inte fram. Även om vår relation inte är som det en gång varit så bryr jag mig om dig. Jag kommer alltid göra det, for as long as I live. Vi har haft våra stunder, good and bad ones. Men när det väl kommer till kritan så kommer jag gå genom eld och vatten för dig, vad som än hänt och kommer att hända. Vill att du ska veta att du betyder mer än mycket för mig. Vad det än är så hör av dig, kommer alltid finnas vid din sida.

Intressant dag på jobbet, blev inte direkt så som jag trodde att den skulle bli. Jag mådde förvånansvärt bra, trots första arbetsdagen efter semestern och första mötet med Andreas på två veckor. Nu är jag hemma och gjort mig en förträfflig sallad. Ska inta den tillsammans med mineralvatten och sen kolla på film. Oh! Sen ringde mamma sitt dagliga samtal.. :P

Mobilinlägg nr 103.

Semestern är slut. Två veckor gick alldeles för fort. Känns som jag inte gjort nånting. Fast det har jag ju. Endel festande och träffat nytt trevligt folk.. Hehe ;D den här veckan blir fullt upp. Jobb mån-tors, augustifest och Hugo fredag och lördag. Bakfull söndag. Så ser planen ut iallafall, får se om det blir så. Har en klump i magen. Igår var det stjärnfall när jag och Nicko satt på balkongen. Kan nog vara det första stjärnfallet jag sett. Sjukt att jag hann se, för det varar knappt en sekund. Får se om min önskning går i uppfyllelse, hoppas det, verkligen. Fan, skulle ju skriva värsta inlägget, men har varken ork eller lust. Klumpen i magen får mig ofokuserad. Hörs!

Mobilinlägg nr 102.



Passade på att ta mig till Folkparken igår när det varit så fint väder! Första solningen på min semester del 2. Skönt var det. Mig själv som sällskap och musik i öronen. Underbart!! Hoppas på sol imorn med. Ligga ett par timmar. Imorgon kommer Johanna hit. Blir lite skitsnack. Kan hon behöva :)

Mobilinlägg nr 101.

Idag har varit ganska jobbigt känslomässigt. Hjärnan har gått på högvarv och hjärtat dunkat febrilt. Jobbet börjar snart, på måndag för att vara exakt. Det kommer bli skitjobbigt att träffa Andreas, tänker inte sticka under stolen med det. Har tänkt på honom hela dagen, försökt koppla bort tankarna men det har gått sådär. Jag hatar dig för det du gjort mig och jag vill egentligen inte ha något med dig att göra, men det är svårt. För jag saknar dig. Vill komma bort från dig. Vill inte jobba med dig. Vill inte träffa dig varje dag på jobbet, att ständigt bli påmind om vilket jävla as du varit. Vill inte påminnas om hur fin du är. Hur kul vi haft. Vill inte.. Det enda jag känner just nu är att jag vill åka bort härifrån, bort från dig. Bort från alla problem som du skapat. Vill till UK. Vill till Josephine. Kanske jag flyttar dit om jag trivs. Vill lära känna nya människor. De här två veckorna har varit riktigt hyfsade. Festat, levt schysst, ätit gott. Nu är det dags för nya tag. Ska bli skönt. Jag kunde inte bry mig mindre om vem som läser det här heller eller om du tycker det här inlägget är too much. Med tanke på att det inte verkar som du bryr dig om mig, varför ska jag bry mig? 5 månader Andreas. That's all I'm saying.

Mobilinlägg nr 100.



Har inte direkt något att skriva om idag. Varit hos läkaren idag. Det gick bra, får se vad proverna visar igen. Passade på att göra klamydia test och hela baletten. Kan ju vara bra??! Har jag inte hört något inom två veckor så är jag safe. Fan vad trött jag är. Slänger in en bild på lite dricka jag köpte idag, samt kantareller. För att det är så förbannat gott. Sen lägger jag in en bild på hur mina naglar blev. Lyckat resultat. Adjö.


Mobilinlägg nr 99.



Gick jättebra att plocka ner alla grejer till förrådet. Mamma och pappa var jättesnälla. Blev klara på en halvtimma ungefär, bara lite småsaker i utrymmet som ska tas hand om, sen ska jag fixa ordning där. Så mycket som jag måste köpa! Först och främst lampor till tak. Sen blir det nog ett litet gästrum där. Blir någon fondvägg och sen köp av säng, så småningom. Allt kostar så jävla mycket och pengarna räcker inte till. Fast jag har ju planerat att bo här ett tag, såvida inget drastiskt händer så jag drar min kos.

Jallade lite på min syster vid halv tolv, så hon skulle komma in till stan med mig och käka kinesbuffe. Åt alldeles för mycket som vanligt, gott var det. Tyckte Zoey med, fast hon åt bara mackor. Zoey fick en pepparkaka till efterrätt, den tyckte hon att jag skulle ha istället. Därav den tjusiga bilden där hon matar mig! :D Vi gick runt på stan en stund, Jonna köpte smink, underkläder och badkläder. Jag testade en bikini från Calvin Klein som jag antagligen kommer köpa. Tjusigt. Satte oss och fikade en snabbis på Brödernas. Jonna köpte en jordgubbscheesecake till lillskruttan, såg smaskigt ut, men neeeej då. Hon ville ha Jonna chokladboll istället. Haha, så otacksamt! :D Jag stack hem vid fem och tvättade två maskiner. Nu har man rena kläder igen. Yay! ^^ Passade på att måla om mina naglar. Svarta tippar.

Imorgon ska jag på date med Nicko. Blir en fika. Kanske snackar lite om Londonresan. Plus att jag får tillbaka min kamera! Imorgon kväll blir det en tripp hem till Jonna och Patrik. Jonna jobbar stängning och hennes cykel funkar inte. Så jag är hemma hos dem medan Patrik hämtar henne halv två imorgon natt. Kan ju inte lämna Zoey själv och inte väcka henne heller. Janka ställer upp! Blir en filmkväll med Patrik. Kanske blir No country for old men. Patrik har ju inte sett den än. Jaja.

På onsdag blir det Vrinnevi och läkaren, fredag lite chill med Jonna och Emilia på Trädgårn. Lördag blir det häng hos casa de Jonsson/Karlsson. Söndag blir oplanerad och sen back to work. Usch vad det har gått fort. För fort. Anyhoo..

Puss!


Mobilinlägg nr 98.



Idag har jag varit ute hos mami och papi. Åt världens godaste söndagsstek som bara pappa kan göra. Åt tills jag sprack nästan. Det var då pappa säger att det blir efterrätt.. Omg.. Jordgubbar, blåbär, glass, vispgrädde och maränger. GALET GOTT! Innan det hade syster gått igenom några lådor med sparade barnkläder från när vi var små. Sjukt kul att se! Zoey fick leka mannikäng idag, sötnosen. Fick så mycket nya kläder av mamma och pappa från deras tripper runt om i Sverige i år. Bortskämda unge! :D

Försökte ta en bild där man ser hur mitt hår ser ut, gick sådär, lite ljusare är det. Can't wait tills jag ska färga det nästa gång! Då blir det nog inte slingor. Trevlig förfest hos My och Nicko igår. Veronica, My's syster var där samt Svenne, en vän till My. Hade jävligt trevligt, blev mycket roligare bilder, men kameran lämnade jag där, ville inte att den skulle bli snodd ute. Runt tio stack vi tvärsöver gården till en polare till Martin (Spettet). Ugglade där nån timma innan vi stack till trappan. Mina fötter gjorde ajaj eftersom jag hade på mig mina svarta klackar från Topshop. Fick rida på Svennes rygg :D Trappan var en besvikelse. Skulle lyssna på mina instinkter, men de andra ville dit så det var bäst att hänga på. Det var verkligen inget ställe för mig, varken folket eller musiken. Nej, ingen mer utgång där. Tur att sällskapet var wunderbart! I oktober blir det nog faktiskt en tripp till England! Fan vad roligt att träffa Josephine, får verkligen visa mig Londons uteliv och shopping. Får se hur länge man stannar, om London blir den "enda" stad vi åker till, eller om vi utforskar andra städer. Hur som helst blir det säkert sjukt kul!



Imorgon kommer mamma och pappa och hjälper mig bära ner lite grejer till mitt förråd, skönt att få lite hjälp. Tar ju ett tag annars. Sista veckan av semestern börjar närma sig. Boho. Har drömt väldigt mycket om hur det kommer bli när jag kommer tillbaka till jobbet. Ena drömmen har varit glad och munter, den andra har varit ledsam och jobbig. Jaja. Nu ska jag kolla färdigt på film och sen chilla lite.

Pussilago! <3

Mobilinlägg nr 97.

Oh my god. Sjukt sugen på att åka till Josephine. Festa i London, shoppa i London. Kolla runt i England. Har nog en vecka kvar av semestern, så kanske blir i höst nån gång. Vore fint som fan. Gjorde en major killer sallad nyss. Omg. Det knullade i munnen, men nu är salladen slut. Boho. Ikväll blir det lite partaj hos My och Nicko. Urk. Orkar inte skriva mer nu, ska se om jag kan sy om min klänning till en top. Adjö.

Mobilinlägg nr 96.

Den här dagen har gått förbi ganska händelselös. Legat och mått illa, tyckt synd om mig själv. Gjorde ett tappert försök vid två ungefär och gick ner till Napoli och köpte en sallad. Fick i mig den. Kollat på Jackass 3, skrattat. Tredje gången jag ser den. Kanske inte den mest ultimata filmen att se när man mår illa, men jag tittade bort och tryckte mute när spyscenerna kom. Annars har jag mest legat i soffan. Tog en tupplur på en timma. Anna väcker mig och frågar om jag vill komma bort till henne. Trött som ett djur är jag, men lyckas ändå ta nästa spårvagn som gick. Strongt! :D Möts av en suspekt doft i Annas lägenhet. Pillan drar på sig sina gula diskhandskar och diskar bort den suspekt doften. En och en halv Red Bull senare, samt en nygjord tonfisksallad så sätter vi oss på balkongen och filosoferar om killar, snoppar, sex och.. eller ja. Det var nog bara snack om det :D love you pill! Skulle inte byta bort dig för alla snoppar i världen! <3 :D

Nu blir det lite film, lite manikyr och sen sova. Fy fan vad jag ska sova inatt.

Mobilinlägg nr 95.

Gårdagen blev verkligen inte som jag tänkt mig. Eller inte andra halvan av dagen iallafall. Mamma och pappa hämtade upp mig vid elva med husbilen och vi åkte vidare till Skänninge för den traditionsårliga marknaden. Varmt som fan och mycket folk. Hittade inte mycket alls. Mycket krimkrams finns det. Köpte iallafall 1/4 kg bigaråer, 3 hg kantareller och en klocka. Nöjd :)

Anna ringde mig på eftermiddagen och frågade om jag skulle med till Trädgårn på kvällen. Sure why not? Satte oss där runt tio kanske? Mötte upp en festklädd Anna och stiliga Martin och David Vahter. Väl inne så satte vi oss tillsammans med Berg, Emelie, Bea och Micke. Roligt som fan. Anna och jag beställde in en flaska vin, av någon anledning tyckte jag faktiskt vinet var gott. Sen kom vi av någon märklig anledning in på Hot shots. David beställde in fyra stycken (de andra hade gått). Efter den var det downhill from there. Taxi ner till Hugo, kö som fan. Vi glider in i super-vipen (thanks Martin). Inget inträde för oss. Fortsätter in och dansar. Mattias 1 & 2 var där, as usual. David köpte öl till alla. Jag skulle ut till baren, köpa nånting för att få pengar till garderob. Hälsade på Hemstad och Henka och senare på Patrik, Karro och Bäret. Köpte fyra mintuu black. Hittar David på dansgolvet. Anna och Martin är borta, går runt och letar som fan. Slutar med att David och jag tar deras shots också. Fy fan. Fortsatte till baren, blev bjuden på en P2a. Filosoferar lite om livet. Jobb, kärlek, universum. Lämnade in mina grejer i garderoben, hämtade ut dom 5 minuter senare och tog taxi hem runt ett. Somnade närmare sex imorse.

Idag mår jag inte bra. FY FAN. Skulle dragit till folkparken och solat idag tänkte jag, men orkar verkligen inte ta mig utanför dörren. Snark. Imorgon ska jag träffa syrran för lunch, blir lite smaskigt skvaller från igår. Nu ska jag hämta ett glas med isvatten. Toodles.

Mobilinlägg nr 94.

Haft en trevlig dag med Anna som bestod av en långpromenad och sen ett svettigt pass på gymet. Mycket skönt kan jag lova! Efter det svängde vi förbi mig för att hämta Annas cykel. Satt utanför min port en stund och filosoferade lite om våra kärleksbekymmer. Båda har bekymmer, men på helt olika sätt. Imorgon drar jag till Skänninge marknad med mamma och pappa. Får se om man hittar något eller inte.

Ska försöka se de här två veckorna som något positivt som Anna sa. Just nu kan jag inte riktigt se hur det ska gå. Det har visserligen bara gått två dagar..12 dagar kvar. Som sist för 5 veckor sen, gick det ju lättare ju mer tiden gick. Då såg iofs situationen helt annorlunda ut. Det värsta då som kunde hända, som minsann inte skulle hända enligt dig. Hände. Allt vände på två sekunder. Allt blev ingenting. Jag blev ingenting. Det spelar ingen roll hur mycket jag ältar det här fram och tillbaka. Jag gick inte vinnande härifrån. Jag har förlorat allt som jag kämpat för. Det gör mer ont än vad jag nånsin trodde att det skulle göra. Har gått igenom alla scenarion vi varit med om, om och om igen. Tänk om jag inte sagt det där, eller gjort så. Hade saker sett annorlunda ut? Man kan inte ge mer än sig själv. Den här gången räckte det inte.