Mobilinlägg nr 98.



Idag har jag varit ute hos mami och papi. Åt världens godaste söndagsstek som bara pappa kan göra. Åt tills jag sprack nästan. Det var då pappa säger att det blir efterrätt.. Omg.. Jordgubbar, blåbär, glass, vispgrädde och maränger. GALET GOTT! Innan det hade syster gått igenom några lådor med sparade barnkläder från när vi var små. Sjukt kul att se! Zoey fick leka mannikäng idag, sötnosen. Fick så mycket nya kläder av mamma och pappa från deras tripper runt om i Sverige i år. Bortskämda unge! :D

Försökte ta en bild där man ser hur mitt hår ser ut, gick sådär, lite ljusare är det. Can't wait tills jag ska färga det nästa gång! Då blir det nog inte slingor. Trevlig förfest hos My och Nicko igår. Veronica, My's syster var där samt Svenne, en vän till My. Hade jävligt trevligt, blev mycket roligare bilder, men kameran lämnade jag där, ville inte att den skulle bli snodd ute. Runt tio stack vi tvärsöver gården till en polare till Martin (Spettet). Ugglade där nån timma innan vi stack till trappan. Mina fötter gjorde ajaj eftersom jag hade på mig mina svarta klackar från Topshop. Fick rida på Svennes rygg :D Trappan var en besvikelse. Skulle lyssna på mina instinkter, men de andra ville dit så det var bäst att hänga på. Det var verkligen inget ställe för mig, varken folket eller musiken. Nej, ingen mer utgång där. Tur att sällskapet var wunderbart! I oktober blir det nog faktiskt en tripp till England! Fan vad roligt att träffa Josephine, får verkligen visa mig Londons uteliv och shopping. Får se hur länge man stannar, om London blir den "enda" stad vi åker till, eller om vi utforskar andra städer. Hur som helst blir det säkert sjukt kul!



Imorgon kommer mamma och pappa och hjälper mig bära ner lite grejer till mitt förråd, skönt att få lite hjälp. Tar ju ett tag annars. Sista veckan av semestern börjar närma sig. Boho. Har drömt väldigt mycket om hur det kommer bli när jag kommer tillbaka till jobbet. Ena drömmen har varit glad och munter, den andra har varit ledsam och jobbig. Jaja. Nu ska jag kolla färdigt på film och sen chilla lite.

Pussilago! <3

Kommentarer
Postat av: Kim

Heeey!! Nae träningen syns inte på reultat tavlan tyvärr... för mycket av det där du visar på bilden överst har inte varit bra för formen.. Men vi ska börja lite smått nu så lagom till Thailand i December kanske ;)!! Anna berättade om sin jobbsituation.. blir bara mer o mer förbannad när jag tänker på det.. usch! Hoppas du mår grejt nu iaf.. din träning då?

2011-08-08 @ 20:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback