Lovet

Saker jag VILL ha runt jul och runt vårkvisten ^^

Linser
Sony Eriksson W850i
svarta jeans
Ny parfym


hmm, ja det är väl det jag kommer på just nu, mer tillkommer någon annan dag :)
Mest aktuellt är.. öhh.. de tre första sakerna :P Mest linser och mobil.. eller jeans också.. iofs.

Meeen.
Jobbade igår! FY FAN vad roligt det var! :O :DDD men iaf.
Nu har jag Jonna bredvid mig på golvet. Hon håller på att packa för fullt serru. Snart flytt! :)
Tydligen inbjuden på en liten inflyttningsfest också :P HAHA. Ja.. Jag hoppas hon fått iordning på endel saker tills dess bara ;)

Palace på tisdag också! Först förfest hos Anna med Åsa, Karin, Dennis, mig själv och Anna och sen till världens bar där vi ska träffa Fredrik (Annas kanske mer än vän). Sen efter att vi käkat drar vi till Palace! Aldrig varit där och det kommer säkerligen vara smockfullt framåt natten.

Ska se vart man kan ligga över också. Ska se om jag kan sova hos Dennis. Annars bor ju Linus ca 100 meter därifrån. Men haha. ajja. Han ska till Tallin på onsdagen så nej.
Annars Karin kanske? Eller min sista utväg: Mattias. Men det vill jag helt inte... Av olika anledningar :P
Ska tänka ut en outfit tills på tisdag också! :O Lördag med! :O

Jävla massa plugg på lovet också:/
Nationellt prov på tisdagen. ehmm. läxförhör på måndagen. Inlämningsuppgifter i svenskan tills på tisdagen också.. Blööö... Orkar inte. men.. Ajja :)



Puss hej!

Filmkväll och jobb.

I all hast blev det faktiskt filmkväll igår. På 15 minuter var det bestämt och jag iväg 21,30 :)
Skjutsade först in Jonna till Cromwell eftersom hon jobbar den här helgen och sen bort mot Finspång där jag skulle tillbringa kväll/natt. Det blev Van the man på datorn och The drunken master  1 & 2. Van the man var fan en riktig sugfilm och både jag och Mattias längtade fan tills den var slut. Inte för att drunken master var så himla mycket bättre. Men se Jackie Chan i sin unga dagar var en riktigt rysare! ^^ filmen var från 78 eller något och jag diggade specialeffekterna ;)

Jaa.. sen då. Gjorde vi annat.
Bestämde mig för att kidnappa hans hund. Japp. Sorro är min och jag ska slänga ut din 400-kronor whiskey genom fönstret xD
Nae, men det var en soft kväll.


Idag ska man jobba då. Hoppas det blir riktigt skoj! Tillbringa hela kvällen med Oskar.. WIIIIE och sen med 40 st gäster. som är runt 25 kanske ;) Men jag gillart! :D Karin vill att jag ska ta kort.. Jag förstår inte varför?!?! :O ._.


Frukost: Cheez ballz. Nyttigt värre. Ska dock göra typ.. nudlar och något kött sen kanske! :D
Men innan dess; en dusch.

Glassplitter

Jag har ont i min högra hand. mest lillfingret. Staplade glas idag till disken. Två stycken fastnade i varandra. Försökte få isär dem.. men vafan. ena glaset gick i tusen bitar i min högra hand och fick all glas i handen. Blödde som fan och fick inte hejd på det. Men Ajja.. Jag klarar mig. Blev visst ett djupare jack än jag trodde :/
Idag har jag fått pengar. Hoppas jag fått massor med pengar. om jag har lite tur har jag fått in ca 1.500 ^^ WIIIE Köpa jeans! WIIIE
Såg värsta snygga kläderna i Halens katalogen! :( Vill ha. Helt ljuvliga klännigar som Jannika VILL HA!! GRF!

36493-2236493-2136493-20 Är de inte underbara så säg.


Nu ska jag fortsätta checka kläder från Halens. puss hej!


Lite om livet just nu.

Helgen har varit riktigt lugn och skön. Jag gillar lugna helger. Dock blir det antagligen utgång nästa tisdag. Tydligen Palace 18 och jag har en känsla av att jag får smisk av Anna om jag inte går xDD
Så.. ja. Då kanske man ska ut iaf ^^ Man har ju lov och allting då. Jäkligt skötn att slippa skolan för en vecka.. Dock måste jag plugga på lovet också. Nationella prov i svenska B på tisdagen efter lovet och jag har inte läst något i det häfte vi fått! ._. Ajja. Det blir väl bra med det också.

Idag har jag varit uppe vid sommarstugan och hjälpt pappa med att lägga upp båten, det är ett riktigt slitjobb och jag fattar inte hur han har kunnat gjort det själv förut! :O
Men ja, det gick bra iallafall.. Sen ska vi laga pannkakor, pappa och jag. Wiie! Pannkakor med sylt och grädde. Det är riktigt äckligt gott! :O :O :O *springer runt i cirklar*

Hjälpte pappa att få in en låt av Spotnicks på hans mobil också. Så nu har han den som ringsignal! xD
Aww, om man kunde spelat in hans lycka i ögonen.. naaw!

Prov imorn då. Borde kunna det mesta redan eftersom vi redan haft ett läxförhör i det innan, men ska plugga in ölsorterna. Vilka som tillhör vilken jäsningstyp och så. Annars ska jag bara repetera lite! Vill ha toppbetyg på det här provet. Kanske blir avgörande för hela kursen. Vem vet? ^^


Jag har blivit kär i System of A Down. !!! Mycket bas, trummor och gitarr! OHHH!!
Men. Ja. I fredags spenderade jag kvällen och eftermiddagen med Frida ^^ Riktig trevlig lya hon har fått tag i! :O Såg typ exakt ut som den lägenheten Jonna bodde i förut så det kändes liksom lite bekant ;)
Apropå det så ska ju Jonna flytta. Inte för att det gör så mycket skillnad.. Hon är inte hemma speciellt ofta annars ;) Men jag ska bli inneboende hos henne några gånger har jag själv tänkt. Då får hon lite sällskap och jag har mindre än 5 minuters promenad till skolan :D Gå upp vid halv åtta ungefär då! WOAH! Nice fan.

Men annars är det väl bra med mig eftersom du frågar :P Studenten om ca 7 månader. Shit alltså.  Det går rysligt fort. Känns inte så otroligt länge sen man fick sin rundtur i 7an..  och nu tar man studenten. För två år sedan stod ju jag och såg min syster springa ut och då hade man precis klarat sig igenom första skolåret på gymnasiet. Nu. Liksom.. Studenten?!?!!! :( Kommer sakna klassen så jävla mycket! Vet att jag absolut inte kommer träffa alla av dem. Kommer säkert ha kontakt med Frida, Oskar, Erik, Karin och Dennis. Kanske Kirch, men det tro jag knappt. USCH! :( Jag vill inte sluta skolan.. Men ändå ska det blir så skönt att slippa all press från skolan. Just nu känns det som jag har 1000 saker att göra! 3 saker i svenskan. Prov hit och dit och inlämingsuppgifter :( Urk. Men det har ju varit relativt slappt för mig förut,. så ska väl inte klaga.

Jobba på lördag då! Ser faktiskt fram emot det om allt går som det ska! Först hem till Oskar och sen åka iväg till Vrinneviskogen, nånstans så ska det vara en "50 årsfest" två ungdomar som fyller 25. vi ska plocka med buffén och stå i baren. Hoppas jag och Oskar inte går varandra på nerverna bara ;)
Sen jobba den 1/12 på Cloetta Center igen! :) Julbord för 2000 personer och Robert Wells och Joe Labero ska ha sin show. Hoppas det är riktigt fin stämning! :) Sammanlagt lite över 1000 kr där då ;)

Mamma och pappa sa att jag var kräsen idag. När det gäller allt.. Är det så? Det kanske är så? Blir jag aldrig nöjd? De tyckte tydligen att ingen kille dög åt mig. De föreslog Oskar och Erik... men jag avvisade typ. Alltså. Av dem två skulle jag väl tänka mig Erik, men, nej. Vi är bara vänner! ^^
Just det ja. Måste fixa klänning snart ju! GRR! Men balen hoppas jag blir riktigt trevlig! Slå samman 4 skolor och hyra både Louis DeGeer och nyinvigda flygeln! Blir väl uppemot 3000 elever? SHHIT.
Gud vad jag svamlar. Men när jag väl börjar skriva om ingenting så skriver jag bara på. Går inte att få stopp på mig! ^^
Jag vill redan nu till Uppcon nästa år. Om det blir av igen alltså. Om man sover på Linné då vet jag inte. Möjligt. Ska vara MYCKET met social iaf. Lätt o säga nu. Men shit. att bara hålla sig till de jag höll mig med i år. Det blir lite knas. Jag gick ju själv väldigt mycket och försökte hitta dem andra. Så att kunna vara med massa nytt folk underlättar ju. Och NEJ det är fan ingen nördmässa.


Vad vill jag göra efter studenten då? Hitta jobb så fort som möjligt antar jag. Kanske kan få in en fot på McDonalds? :P Haha, njae, jag vet inte. Verkar väldigt hektiskt och ett jävla slitjobb om man får tro på Jonna. :) Men Ja, det ger ju pengar ändå.

Nu har jag svamlat färdigt. Puss hej! :)

*gäsp*

Uppcon är över och det var faktiskt sjukt roligt ibland när jag tänker tillbaka. Nästa år, om jag lever, vill jag cosplaya! :) Som något riktigt bra och.. ja ^^ Det skulle vara roligt att klä sig som Tifa, men tror inte jag har energin att lägga ut pengar på dräkt ^^

Meen. jaa. sen då. Jag SKA skaffa linser. till våren senast. Kanske ska önska mig linser till julklapp? :O Eller något liknande? :) Det kostar ju endel..

Förresten har jag en balkavaljer nu :) Skoj. han skulle inte gå förut ens. Men nu tydligen! ^^


Förresten så är jag lite trött.. Så ska gå. Skriver en längre blogg nån annan dag.



puss hej,

Konstiga busschaufförer

Jajjebjörn det är uppcon imorn och jag har inga fjärilar i magen what so ever, Yet ;)
Bär iväg med 8.30 bussen imorgon, släpa på min enroma väska i stan ett tag och sen ner till resecentrum där jag ska träffa Alex :P

Sen så jag bär det iväg till sthlm och byte med buss och sen till Uppsala xD


Igår.. ja du. Ni har antagligen varit med om att busschaufförer gör de allra märkligaste sakerna när det kör buss. Jag såg en som pillade sig i skrevet en gång och en som luktade sig själv i armhålan. Ja du..
Anna, jag och Åsa åkte med buss 481 från stan, hemåt.. :) Allt frid och fröjd.. Men eftersom man gör om vid Söder Tull I norrköping åker bussarna Lite annorlunda.. men.. ja. den här bussen. Den.. ehm. fortsatte köra gymnastikgatan fram och svängde inte ner till väster tull där man alltid gör.. so wtf? tänkte alla i bussen typ. när den väl svängde var det EFTER busshållsplatsen, så det var en kille som sprang till bussen.
Jaa. sen åker bussfan tillbaka?!!?!!! och åker på nygatan och sen upp vid samma hus som Lennings?! och ska köra tillbaka till Söder tull? Iställer stannar han, backar hela bussfan på en ytterst liten väg och drar ner halva trädhelveten på vägen :P Sen gör han en U-sväng och kör den rätta sträckan.. ehmm. WTF?
Idiot liksom :P


Badminton idag. fett roligt som vanligt. Fast idag med en aningens dryg fjäder badmintonboll.
Åsa vet jag inte hur hon lyckades pricka bollen där den sitter nu. Längst in i en katt, Högt upp i taket. Bra jobbat Åsa! Bra jobbat!


Men jaa. jag längtar iaf. Så nu ska jag packa det sista och sen sova! :)


Puss hej!

Mindre intresse för Uppcon.

Uppcon blev helt plötsligt mycket tråkigare. Beror på flera olika faktorer.. :/ Tråkigt att det blir så. Men jaja. Jag ska fan ha roligt ändå.

Ska bli guidad runt av både Johan och Pontus så jag klagar inte XD Nästa år kanske man åker själv? (A)
hehe. Men snart fredag och måste packa alla grejer imorn typ och på torsdag :) Men ja. Mest imorn.

Anna, du vet att jag älskar dig va? <3 :)
Är lite tafatt med mina känslor till folk. Man borde säga vad man känner, ibland kan det ju vara försent vettja.
Meen. ja Ska iväg till duschen typ nu. Har riktigt lite att berätta om nu .. hehe. :)


puss hej

Bloggis

Haha ja du. Nu är det likadant.. :)
Efter strulet med mattias blev jag sådär känslomässigt fucked up i hjärnan, precis som efter strulet med Alex.
Tror det ska hända något men det absolut inte kommer göra det. I det här fallet vill jag fan inte det heller. Mattias är helt oseriös med allting. Han hade tydligen pratat endel med Karin i lördags natt.
Han hade dansat väldigt mycket med henne och försökt pussa henne men hon sa fan emot och vände ansiktet bort :P Han hade också sagt att han strulade med många tjejer och allt han gjorde var ganska oseriöst.. eh.. tack. :P Typ.. Karin hade sagt.. tänk om jag var intresserad av honom och så. då hade han gett som svar typ.. " äsch, hon förtod väl att det var skämt". ja. alltså. att det inte var något seriöst i det vi gjorde ^^
Tro inte att vi hade värsta vilda sexet nu bara  >.<

Uppcon snart! :O AAARGH!! Bara tisdag, onsdag, torsdag och sen bär det av! IHK! Nervös blir jag säkert på fredag morgon :P Just nu äre lugnt. ska kolla igenom vad jag behöver köpa och shit. Sen ta ut pengar imorn :) Köpa stövlarna imorn!
Fan, var på skojakt idag :( Ville ha plattisar... men de enda som fanns kvar i svart på skopunkten var ett par 41or.. GRF! För stora :( och det fanns ju ett par röda.. men njae. kommer nog inte använda så mycket som de svarta. men ajja.
Btw så trivs jag bättre som fjolla än som estet. Tack Anna <3 Haha. fan vilket klagande jag kommer få nu ;) Kanske?

Prov imorn i samhäll och gruppdiskussion i religion. Ska nog gå bra. Sen in i storköket onsdag och torsdag och sen ledig fredag, lördag, söndag, måndag! WOAAAH, snacka om härligt!

Meeeen. Jag vill ut o festa... faktiskt.. he.. he. Får relativt mycket pengar i slutet av oktober :)
först pengar från Cloetta Center typ runt 700 kanske? det kommer den 25e oktober. sen den 28e får jag 500 kr när jag jobbar tillsammans med Oskar på något serveringsgrej vid vrinnevi. Sen får vi studiebidraget den 31e så ungefär 2 papp alltså :)

Idag kom Yvonne (lärare) fram till mig och frågade hur mycket jag gått ner. Det kändes skumt.

Puss hej

Fan då. =/

mihp..

Lycka till Anna. *kram*


Grf. Nu är jag bara körd i huvudet. BLÖ! :(
Visste ju fan att det skulle bli såhär! :P Men ajja, har bara mig själv att skylla på.. fan .

Ajja, längtar till Uppcon nu, få träffa Ewe, Pontus, Patrik, Johan, Alex, Jaeger, Rebecca, Henrik, Ewes bror och Mike! :)


Dags för läxor, sen åka iväg till brorsan och fira hans födelsedag!


puss hej.

Igår.

Var hos Mattias igår och tittade på film.
Det var mycket trevligt.. :$


Karin ringde också. På fyllan! HAHA. Garvade fan mer än när jag pratade med Anna.
Shit alltså. Snacka om att kvinnan var full :P



Idag vet jag inte vad som händer..



Puss

kvällöppet, dag 2

En riktig bra dag igår också fan :P HAHA. Ja det är väl tur det :)
Åkte in till stan och kollade runt lite, främst på stövlar. är valet och kvalet om jag ska köpa stövlar med hög klack eller med låg. Hög är ju klart snyggast, men de andra är helt klart mer bekvämt  om man ska gå mycket :P Eller, jag är ju van att gå o höga klackar. men ajja.

Det gick bättre på kvällsöppet igår än i förrgår. Visserligen var det större sällskap som kom på en gång, men alla kom inte samtdigt utan man fick beställningarna lite då och så. inte som i förrgår då alla småsällskap kom på en gång :P

Alex är riktigt söt :$ faktiskt ^^ Skoj att hans brorsa har flirtat med mig ^__^

Ikväll då? Njae, vet inte, inget antagligen, brukar sitta hemma på fredagar. HÖHÖ. dessutom är jag jävligt kort om cash.. T__T Men, ska se på nya avsnittet på Hey Baberiba ^__^

Det som jag måste inhandla nu är:
stövlar
strumpbyxor
mat
öhh. diverse produkter till uppcon. ^ ^v


btw.. fan.. 310 kr till Alex. grf. Ja, alex i mjölby alltså. jag ska ringa till dig Alex :P don't worry, be happy ^ ^

*rap* puss hej

Kvällsöppet i restaurangen.

Idag var det bara liksom, en helt jättebra dag!
Började skolan vid 8.30 och lyssnade på massa med grejer i aulan. Första delen var riktigt tråkigt så somnade nästan på Karins vänstra axel ^^
Jaha.. hade sen rast från 10,20-13,00. jaja. Vi tog oss friheten att ta oss lite extra rast,  det var ändå inget intressant för oss HR-elever förrän vid 13.00 :P
Ajja, jag och massa fler gick på stan och kollade runt i diverse butiker! ^^ Trevligt. Jag vill fortfarande ha stövlar, men vette fan vilka än :P

Jag Karin och Dennis gick o käkade på Choy's.. igen :P
Chi-Keung käkade där men gratis förstås eftersom hans föräldrar äger stället. men ja.. Vi fick gratis friterad banan med glass iaf  ^ ^ v WIIE! Så jäkla gott! men jag var så jäkla mätt alltså! :P
Gick tillbaka, eller åkte spårvagn tillbaka till skolan och vi satte oss i aulan igen för att höra på Alexander som var något rik snubbe som var het i branchen (HR) Så, ja, det var jäkligt intressant faktiskt! :)

Jag var trött så jag höll på att somna. Hade åsa på min vänstra sida och Erik på min högra.
Skulle luta mig mot Åsa, men hon satt så högt upp. och jag satt nersjunken typ. Så det fick bli Erik. lutade mitt huvud mot hans axel och han lutade sitt huvud mot mitt huvud.nawAaaw ^__^


När klockan var 14.20 så gick vi ner till Garvarn för att börja laga mat :P Haha, kändes avigt att börja så sent faktiskt, men skönt ändå. Kändes helt annorlunda!  :)
Jag var på förrätt tillsammans med Åsa, men Åsa tog hand om salladstallrikarna och jag var själv på själva förrätten, men det var bra att Karin och Åsa hjälpte mig, annars hade det blivit riktigt stressigt! Men det var riktigt roligt faktiskt! :)
Imorn har vi kvällsöppet igen. Skoj skoj. ännu mer gäster. Slutade ungefär vid 20,35 idag.
Imorn blir det prov också. Måste plugga lite.
Idag när vi kollade ut genom fönstret och ut på ett stort tak.. så såg det ut i mörkret som om det var snö som låg där.. Blev helt varm inombords och ville ut och kasta mig i snön.. :( Men icke.. sniff. Rådhuset lyste upp med lampor och det var färgade lampor ute på gatorna. Suck. JULKÄNSLOR!! <3

Alex är förresten riktigt söt. Helt klart godkänd för ett strul med honom. HAHA. Fan. är så himla dryg idag.

Ska titta på stövlar imorn. på skopunkten.

36493-17                                  36493-18
399 :- på Skopunkten <3                  I                  Röd kort kjol, hundtandsmönster, H&M 198 :-

Riktigt fina ju! :O Ska testa imorn. Med mina röda kjol kommer jag bli så jäkla het! MUHAHA


ohh.. jag gillart!

Snart bara en vecka kvar till Uppcon! :O OMG!!! Hoppas det blir trevligt! :)



Ajja. ska plugga lite nu. Pussa

Trött

Nae, fan. nu vill jag vara med per och hoppas det blir i helgen! :)
Idag har jag pluggat riktigt mycket faktiskt. stolt. jupp och städat en massa och imorn blir  det släktkalas. men nu är jag sjukt trött så ska slagga.

Trodde Kirch flirtade med mig först. Men trodde nog helt fel för nu är han tillsammans med Sofia igen :P

HA!

och Pontus tycker jag är söt. Jag tycker han också är söt. :)



puss hej, leverpastej.

BTW! Jason Mraz är helt underbar. + Rascal Flatts.