Boys - Can't live with them, can't live without them.

Det är läskigt att leva utanför sin beskyddande bubbla. Sakta men säkert börjar jag ta små steg ut mot verkligeheten. Jag vågar planera saker utan att tänka på vad andra tycker och tänker, speciellt mina föräldrar. Alltid vara den lilla tjej som aldrig gör fel. Många har säkert tänkt den tanken om mig när jag var några år yngre än det jag är idag. Från Lågstadiet upp till.. ja, 1-2 år sedan = 0 % frånvaro. Alltid gjort det jag blivit tillsagd och blabla. Skitsamma. Kommer inte ens ihåg vad jag skulle skriva om från första början :P

haha. Ohhh Idag hämtade jag ut biljetterna till Peace & Love!!! <3 WUHUU! Nu känns det ännu närmare! :) Jag, Ewe, Anna och Åsa på festival! :D Frågade Marcus om han ville med.. men han tackade nej! haha så jäkla dålig stil ;)


Japanska vore härligt att lära sig, sjukt vackert språk faktiskt ^^ Teckenspråk på japanska är häftigt... :D Wuhuu. Det är coolt. Fast Japan är ganska mainstreem nu för tiden. Jaha. JÄVLAR VAD INTRESSANT DET HÄR INLÄGGET BLEV!.... >.<


Om det blir som jag tänkt, hoppas och önskar innerligt! :D Då ska Ewe, jag, Tom och Jesper festa i Stockholm 6-7 april! :D Fan vad gött om det blir så!!! :D GAAH. Fatta liksom. så jävla roligt man kan ha. Ska passa på att fråga om Eric san ska med :) Hade varit trevligt att träffa honom också ^^

-------

Anna frågade mig för ett tag sen vilken röd tråd som följt de killar jag har tyckt om. Det var verkligen inte lätt. Längd, hår, ålder, ursprung, allt sådant.. Det stämde inte någonstans! :P
Kom nog inte riktigt fram till någon röd tråd, möjligtvis att de har haft blå/gröna ögon. Jag menar, Christoffer, Alex, Robby, Erik. Jaa.. det stämmer väl.. Men gaah.

Christoffer.. så blind man kan vara.. HAHA. När jag tänker på hur han var då mot nu och så vidare.. Nu är han väl möjligtvis ganska trevlig.. så länge man är ensam med att prata med honom i skolan.

Alex.. Hmm.. Fan vad många tårar jag fällt över den här killen.. både för 5 år sedan och nu. Vi var så lika då. Så otroligt lika sinnade. Jag kunde se hela mitt liv passera i revy  tillsammans med dig. Sen förstörde jag det. Så otroligt dumt.. Benjamin.. han hade ju inte ens något att komma med.. Så varför? Ja, lär väl aldrig få reda på det.. Men att gråta över dig.. Så ska man väl inte känna om någon man tycker om? Nej, det var tur att det inte blev något emellan oss.

Robby. omg. Så mycket han har påverkat mig genom tiderna vi känt varandra.. Kommer ihåg EXAKT hur vi började prata.. Det är läskigt. Robby formade min musiksmak. Han ledde mig in i punkens och rockens underbara värld. Han klädde sig som en "estet". Sakta transformerades också jag (så gott jag vågade och kunde) till det med. Hm..Vi hade så mycket gemensamt vi två.. Du skrev dikter till mig och du var så otroligt nervös första gången vi pratade i telefon.. Nu har du bara blivit dryg. hm.. -sakna den tiden-

Erik. Av någon anledning tyckte jag inte om att Frida pratade och blev så god vän med Erik direkt i ettan. Erik och jag pratade aldrig direkt med varandra i ettan vad jag minns.. I tvåan började vi hitta till varandra av någon oförklarlig anledning. Vi hittade många samtalsämnen som vi hade gemensamt, främst musik. Innan jag visste ordet av så umgicks vi väldigt mycket i skolan, mer än vad jag och Åsa gjorde tillsammans. Jag hade inte ens tänkt i de banorna, att det skulle kunna bli vi. Dessutom gick allt så snabbt. Lika fort som han skrev att han var intresserad av mig, lika fort var det över.
Jag ska inte undanhålla att jag nog aldrig blivit så jävla ledsen som jag blev då. Trots det att alla meddelanden från den tiden är borta kommer jag aldrig glömma den där raden som skar in i hjärtat.
Vår vänskap har inte blivit densamma som den var då.

Vad vet jag? Men folk säger det är underbart att vara kär.

Sånt är livet folks.

Nu på senare tid, sedan ett par månader tillbaka har jag fått reda på saker. En i klassen har tyckt jag sett bra ut sedan vi började ettan. Vi har fått kontakt nu och det är sjukt skumt att prata om det. vet inte ens om han vill att jag ska nämna det. Men jag är väldigt smickrad. Tack.


Studenten är nära och HR3B kommer splittras lik vinden försvinner över en äng. Suck. Nu blev jag depp.
-
Gaaah! Nu gjorde han sådär igen! Drog utan att säga något. Blir för fan psyk på honom snart! :( SNYYYFT hejdå för i helvete. jag är kissnödig.

Min intelligenta vän Anna.

Anna och jag i samtal om att Snook inte kommer till Peace & Love. Anna kommer på den briljanta idén att vi två kan klä ut oss som killarna i Snook.

Jag: Jag vill vara Daniel då!
Anna: Neee!.... Eller.. Du skulle onekligen passa som det. Du är ju utlänning.



På festivaler gör vissa personer extrema grejer, på Hultan så var det en de hade lindat in i silvertejp.

Anna: Kan inte vi också göra det? Eller ja inte så extremt, men så alla lägger märke till vårat tält?
Jag: JAA! Vi kan linda in dig i bubbelplast, naken!
Anna med sorgsen röst: Naken?...


Anna berättar vad hon och Markus lagade för mat tillsammans:

Anna: Ja vi stekte torsk. öhh Torskpöö...
(???!)



Garden State

Har precis tittat på Garden State. I huvudrollerna ser vi Zach Baff och Natalie Portman :) Det var faktiskt en riktigt bra film, kan kunna tänka mig att se fler gånger. Zach gör rollen som Andrew äkta. kände mig delvis igen mig i hans roll. Lite blyg, tar inte åt sig så mycket och sådär. men iallafall. Ska titta på Chocolat senare ikväll. Ska bli skönt med lite sportlov nu då :) Ska se om jag drar in till stan nångång..

Nu är det bestämt fan, nästan? Ewe och jag ska ses på påsklovet. eller ja. haha, i slutet av mitt och i början av hennes :P Möjligtvis åka till Sthlm. Eller vara här. Tydligen tycker hon inte om Filipstad! :O Förstår inte varför! ^^ haha. Ganska liten stad det där ;)
Sen ska man väl åka till Peace & Love festivalen med Åsa, henne och Anna. Någon mer kanske hänger på sen.. Sådant som märks! :)
Nästa vecka på fredag så ska pappa ta ledigt, vet inte om man ska hitta på något med familjen då? Länge sen sist, vore kanske trevligt?

Inget paket ifrån USA heller. Adrians paket kanske har kommit bort på vägen.. Vore fans sorgligt då. Han betalar för choklad som sedan försvinner.. :(
Lyssnar just nu Death Cab For Cutie - I Will Follow You Into The Dark en ruskigt bra låt hörru :D Diggar dem :) Tack Jesper för att du introducerade mig för detta band ^^

Nu ska jag göra annat. So long fellas. <3

Palace!

Hade sanslöst roligt igår med Frida, Karin, myran och Oskar. Shiiit vilken kväll! :D
Åkte hemifrån vid halv sju ungefär efter sista dagen på praktiken. 7 veckors gratisarbete och jag fick INGEN som helst present. Dåligt.. Oskar fick ett knivset för ca 4000:- fy fan.
Iallafall. Jag kom hem, käkade lite mat o började göra iordning mig. Åkte som sagt halv sju och åkte ner till resecentrum för att plocka upp Oskar! Därefter åkte vi vidare till Frida där vi skulle festa till det lite innan vi drog vidare till Palace.
Det var sjukt segt i början, men när vi alla hade fått i oss lite och Oskar skulle visa hur man skulle dansa vals och hur man avslutade med en snygg pose, ja då blev det livat i lägenheten! :D
Gamla sköna nostalgilåtar gick på högvarv och Karin, jag, Frida och Oskar stod på balkongen och sjöng "Oa hela natten" för fulla halsar.  Klockan var då halv nio kanske ;) haha Det uppskattades tydligen inte då ett par förbipasserande sjöng "Hora hela natten".. Dålig stil.

36493-17

Vi fortsatte att fota och hade allmänt roligt när klockan blev 23.00. Vi försvann till busshållsplatsen där vi skulle ta spårvagnen ner till Palace. När vi hade som mest roligast där, ja då kom polisbilen förbi och började prata. Oskar fick gå fram och snacka och fick hälla ut sin öl ;) Inget offentligt alkoholdrickande ;) Så det var bara för lilla Oskar att vippa på sin Sofiero och se skummet flyta iväg på backen ^^

Iallafall. Oskar blev inte sur för det. Han förstod.
Vi tuffade iväg ner till Palace och vi gick in problemfritt, vakten frågade iofs Frida hur hon mådde. "Asbra" Fick hon fram och vinglade in. haha.
Första gången jag var på Palace, Sjukt roligt var det. Definitivt roligare än Cromwell. Kan vara för att cromwell är litet och jag har varit där ett antal gånger och detta blev en förnyelse.
Alla köpte en cider typ direkt när vi kom dit. Icke jag, Hade inte tillräckligt med pengar! ;) Karin, jag och Oskar slog oss ner vid ett bord och snackade massa. Hade döskoj, Karin skålade med varenda grabb som gick förbi, den spjuvern ;) Nej sen blev det trevligt när Anna och Johanna tittade förbi! Vi kramades och skrek lite allt möjligt till varandra så glada blev vi! :D hihi

Upp på dansgolvet och shaka röv. Sanslöst roligt! :D Ett par killar kom och dansade bakom mig och Johanna, men eftersom Johanna har en kille här i Norrköping som hon tycker om.. OMG! Snilleblixt, Nu kom jag på vem det är. Det kopplade inte igår. Men iallafall. Eftersom det låg till så, blev det att hon drog sig undan, Ensam blev jag och en trevlig grabb. Deb blev väl ganska intesivt och mycket händer. höhö
Dock vet jag inte vad han heter, var hon bor eller hur gammal han är. Det enda jag vet är att hans kropp var mumma att hålla om och hans läppar var definitivt trevliga att nudda. Efter det så skiljdes vi åt på dansgolvet av någon anledning. Har för mig att jag behövde luft.

Oskar blev väldigt dragen framåt halv två någonting, vinglade omkring och shit. Tog ut honom i luften och han ringde hem till sin bror så att han kunde hämta honom. Jaha. Karin hittade ganska snabbt ett ragg som hon höll fast i hela kvällen, satt som iglar på varandra. Herkules den äldre ;)
Så jag kände mig som femte hjulet var jag än var fan :P haha.
Frida och myran hade blivit utslängda. Anledning var att ordningsvakterna hade "sett" dem dricka cider ur en burk på Palace. BULLSHIT. Så när Frida ringde var de hemma.. :/
Roligt nog stötte jag på Zelia i hela smeten! :D Såg massa jag kände igen visserligen men det var jävligt trevligt att träffa på henne ;) Hon och Oskar strulade tydligen! HAHAHAHA Det kommer han få höra hörru ;)

36493-16

Tiden gick och jag pratade med Anna ute, hon var lite nedstämd, men det försvann tydligen efter ett tag för jag såg inte skymten av henne efter det typ. Eller jo. En gång när hon stod och bytte saliv med Henka igen.
Sen skulle Micha och Coffe komma till Palace, men det gjorde de ju aldrig så fuck them :P Jävla krångel att komma dit, Problem var de skulle parkera och så. men skitsamma. Hade det jäääävligt nice utan de pojkarna ;D
På slutet blev det segt. Karin hade rört till det för sig och Jag hittade inte Anna. Karin var iväg och pratade med hennes ex och jag stod själv ute. Som tur var kom det fram en grabb till mig och började prata, lite sällskap :) Han hade tydligen bott i Skärblacka, hans mamma bodde vid Vickelby. Innan det hade han bott vid Mårängen typ. Världen är liten :) Snackade med många trevliga killar igår förresten. Mysig kväll överlag.

När klockan var tio i tre ungefär drog jag därifrån. Men eftersom Anna skulle ha skjuts hem så ringde jag henne tre gånger utan att hon svarade, samt gick jag runt hela Palace två gånger för att leta upp henne. Utan resultat så jag vette fan hur du tog dig hem eller var du tog vägen. Tycker du kunde hört av dig iallafall..

Sen åkte jag hem. Slocknade i sängen och sov som ett barn tills klockan halv två. Intog en behövlig frukost och nu sitter jag här och skriver ner mina tankar. Mår asbra. Lite rasslig i halsen bara. Skrek så pass mycket igår när man skulle försöka säga något.. Så ja.. :P
Idag ska jag bara ta det lugnt om inget annat dyker upp. :)

Dessutom... SPORTLOV FTW! :D



Puss hej! :D

Alla stjärtans dag.

Håhå!!! Det kan ju bli en riktigt trevlig fredag vettja! :D Palace med Frida, Karin och många av Fridas vänner, hoppas det kommer bli asroligt på förfesten! :D Sen iväg till Palace! Wuhuu. vagt firande av mig. Ingen kommer fira mig, men vi säger att det är därför vi ska ut (anledning till att supa sig full) ^^ möhöh
Iallafall. Snackade med Linus igår, och han kanske ska ut på fredag! :D Fast antagligen till Otten.. mööh.. Så jävla sämst då. Försökte pusha honom lite att han skulle få träffa mig ^^ Men han skulle se.. The Hunters spelade i Linköping och det lockade tydligen mer. blööh
Snackade med Daniel ganska nyss också :) Han ska tydligen ut på fredag! :D haha. Om det blev så, skulle han till Palace, troligtvis. Så det kan bli en riktigt trevlig kväll tror jag! ^^ Om man inte mår dåligt helt plötsligt... :P


Idag gick det relativt fort på praktiken då.. :) Gjorde massa småsaker och flummade mest runt med Micha.. ganska uttråkad tills lunchen kom.. då det kom  över 20 a la carte beställningar och det fullkomligt dröste in disk! :O Sen så snackade Micha massa skit som jag förlät honom för. Men om det händer igen så ska han få spö! :O Men jag fick en Alla hjärtans dag-ros av honom, så det fick gå jämnt ut ;)

Efter praktiken gick jag in till stan och testade mjukbrallor. de satt askonstigt. Hoppas Åsa inte köpt några än ^^ Om hon har, så gör det inget, de var bekväma, men såg ut som de satt så skumt ^^ möhöh. Iallafall. Sen åkte jag till blacka för att hämta min överblivna sprit hos Anna, jag blev kvick bortschasad, för fröken Anna hade inte ätit klart. Men det gjorde ingenting, skulle ändå hinna med bussen ända hem till mig :)
Gick på bussen, kom hem, såg lite film, käkade mat, o nu sitter jag här och filosoferar lite! :)

Sista dagen någonsin man är 18 år då. Snart blir man ett jättekonstigt udda nummer till ålder.. 19 år.. Låter så gammal-ungt. Fråga mig inte.

NE! Dags att sluta innan jag börjar bli djup va? ^^


puss hej

Depp.

Det blir inga skridskor imorgon och jag blir less fan. Hade sett fram emot det. Men fan.. varken Erik, Åsa, Karin eller Dennis ska med.. Så då blir det bara Frida och jag kvar! Kul att åka bara två stycken då ._.
Sen efter det skulle vi käkat på Choy's. Frida ska inte käka så då skulle det bara bli Erik och jag.. eftersom det varit som det varit så känns det fortfarande lite skumt att sitta själv med honom och äta mat.. Så det får bli en annan gång. Så.. fuck.. Blir att vara hemma och göra absolut ingenting.. Yaaay.

Idag så skippade jag två lektioner.. De två lektioner jag hade läxförhör och prov på. Jag orkade inte. Jag hade inte pluggat ett skit eller gjort någonting på arbetet.. oops. Så kan det ju vara. Istället gick jag, Frida och Jesper o solade :) höhö. Sol & Motions solarium är inte dåliga du. Fan vad de tog! :P Skillnad mot Blackas fjuttiga lysrör ;)

Pappa fixade med comviq också.. så jag får mitt 3G kort :) Så det ska funka ordentligt! :)
På sportlovet vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar fortfarande på det. Göra lite läxor, absolut, måste det. Umgås med vänner. Faaaan då! Gah. Inga pengar har jag heller. Detta suger ju.
Men det blir utgång på fredag iallafall. Förfest hos Frida med ett antal folk.. vi blir väl över tio någonting.. :) Kommer inte ihåg alla hon räknade upp.

Snackade med Alex också. Han skulle prata med Jaeger, får se om de också dyker upp på Palace sen då! :) skoj skoj. Länge sen man såg de två.

Onsdag - Alla hjärtans dag. - Suck.

Torsdag - Födelsedag/Slava i kök i 7 timmar.

Fredag - Palace. Fan vad gött om Linus kunde komma dit! :D Om jag inte hade tappat bort hans nummer bara.. mööh.


Neeej. Nu är jag hungrig, men jag ska icke äta. Ty jag ska lägga mig om ett antal timmar ^^
öhhh den där meningen blev lite skum. Iallafall. Orkar inte skaffa krubb iallafall.


puss hej! :D

Chokladtillverkning.

Ujuj, jättebra dag både igår och idag! :D Igår så atte, efter praktiken gick jag, eller nej, jag fick skjuts in till stan av Micha. Gick direkt till VILA för att testa min skjortklänning som jag lade undan i torsdags. Jag köpte den <3
Sen så gick jag till andra VILA och där testade jag en tunika med ett bälte och wiiie. Jag gillade det. så det inhandlades också. Mötte upp Frida och Jesper på H&M! :) Föll direkt för ett par jeans, riktigt mörkblå, näst intill svarta och stuprännemodell. Lööööv. Frida blev också kär. möhöh. Iallafall. Jesper och hon skulle gå och sola på "Sol & Motion". Så jag fick testa jeans själv ^^ De blev braaaa, så jag köpte de med.. efter... typ en halvtimma.. efter att jag lånat pengar av Frida.. xD Föööör. Mina pengar är tydligen schlutt. eller ja.. 65 kr kvar har jag ju faktiskt ^^ Meeen. Jag fick låna pengar och sedan köpte jag jeansen. Guuuuld då! :D

Seen.. ja.. sen? Följde jag med Frida till Bik Bok. Hon köpte inget... för hon har inga pengar! xD höhö. Men iallafall. Mötte upp Jesper som varit på systemet och vi åkte alla hem till Frida. Eller neej. Frida släppte av Jesper på vägen nu när jag tänker efter. Frida och JAG åkte tillbaka till hennes lägenhet ^^

Vi glodde lite på tv. Kopplade in hennes omformaterade laptop och lyssnade musik! :)
Frida fick för sig att åka till Palace igår kväll också. Men seriöst. Vi skulle upp vid nio idag. Så jag ville verkligen inte följa med om man skulle stå där och vara trevlig och sälja choklad! ^^ Så hon fick banne mig gå själv! Hon sa att de skulle komma hem tidigt, Jesper och hon. MÖÖÖH Jag fattade väl att det inte skulle bli så. De kom tydligen hem vid 03.30 HA! Sov som en stock och märkte inte när de kom hem! ^^
Iallafall. Imorse vaknade jag 09.20 av att Frida drämmer i en flaska i mitt huvud (plast tror jag). Jag vaknade iallafall! :D Haha. Inom ca 20 minuter var vi alla påklädda, iordninggjorda och iväg för att hämta Erik.
Släppte av Jesper och Erik tog hans plats (ja, inte som Fridas pojkvän ^^)
Kom fram till Hageby och tog in allting som vi behövde.. började rulla tryfflar och allt flöt på riktigt bra.
Klockan 13,45 Hade vi packat ihop allting igen och vi var ca 200 kr rikare. Tjänade in ca 1000 kr på choklad. Men mina 200 försvann... mööh. Betalade tillbaka Frida för mina jeans jag köpte! ^^

Mötte upp mamma och pappa på parkeringen och vi handlade lite saker.
Åkte till centrum, köpte en sak till Jonna. Åkte ut till Expert och Elgiganten. Köpte mig min födelsedagspresent! WIIIE. Älskade mobil nu. Har haft min senaste i typ.. öh? 4-5 år? Länge är det iallafall. Pappa pungade ut med 4000 :- Men jag ska betala hälften typ! :) Sony Ericsson W850i <3 Finally. Det blev ingen vit mobil som jag tänkt mig först. Det fanns dels ingen och en vit mobil blir väldigt lätt skitig efter ett tag.. Så Det fick bli en svart! ^^

Nu vankar jag in fläskfilé, klyftpotatis, sallad och bearnaisesås! :)


Nu ska jag nog bränna lite filmer och sen titta lite på tv. Puss hej! :D

Väx upp!

Anna och jag i en mycket intelligent konversation på krogen. Anna inleder våra konversation:

- Här, ta en snus.
- Nej tack det är bra.
- Nej, men här, ta en snus! (sträcker fram dosan).
- Nej Anna det är bra ändå!
- Men jag är full!

xD - Väx upp Anna!



Idag har jag varit på stan med Anna. vi gick in i diverse butiker bl.a Vila, där jag lade undan en mycket göllig skjortklänning. Den ska jag ha nästa fredag om vi drar ut då! ^^
Nu sitter jag här och kollar runt på ingenting. samtidigt käkar jag godis ^^ Anna och jag inhandlade efter det att vi käkat på världens bar (bombay chicken åt mig och jerusalem kebab något till Anna) Mumma! :D
Så nu sitter Anna hemma, tittar på Sex & The city och svullar godis xD möhö

Imorn ska jag ligga över hod Frida? om vi ska jobba på lördag. hmm, inte hört något ifrån henne.. vafan. dåååligt! :( Iaf. Hejdå.

JJ

"Ey, oh jovisst!
men, man ska vara glad,
om, man är som jag,
för, jag har en alldeles underbar, flicka i min värld
hon heter Jannika, med A, vart jag nyss lärd
ja men det var väl kul, javisst! eller hur! det är ju det jag säger!
kasta upp saker! Vifta på röven! Dansa oh grejer!
hade jag bara, kunnat hålla en ton och inte sjunga falskt
då skulle jag vara, på scen, mm, iskallt!
och sjunga en snutt, för Jannika, en såndär gosig trudelutt
om kärlek och såndär, för jag vill hålla hennes hand och jag vill ha hela henne kär
oh, vad vi kan göra, vi kan göra så många saker,
vi kan pussas, oh kramas, o kela o gosa och vara varandras leksaker!
ihh!
men usch och fy, inte snuska till min sång!
Nej! men då är det väl lika bra att sluta sjunga på en gång."



x)

nattligt skrivande

Anna ringde mig igår... tråkigt.


Nu har jag inte ätit på vad kan det bli? Ca 8-9 timmar. dåååligt. Börjar bli sugen på något, men det närmsta jag har är Pocky och det är jag absolut inte sugen på nu. Nee. Något annat.
Jag skulle vilja ha lite lockigt hår. inte små lockar utan stora. höhö. aaasfint. Jag vill klippa mig så småningom, men vet inte riktigt hur bara! :O Vill göra något ganska annorlunda, vet inte vad eller så för det är svårt att göra något riktigt förändrat om man vill behålla längden och när man inte passar i lugg! :P Haha Illa.

Men fan, ska kolla ute i skafferiet om det finns någe att knapra på. Annars ska jag nog gå o lägga mig! ^^

puss haj. just det ja Idag fyller Patrik! <3 :D IIIHK :D Grattis! ^^
Ska dansa idag igen, två timmar. yay.

Jag ska gifta mig 10 mars.

Jag har mina smilegubbar om jag vill. Dessutom så är det väldigt sällan jag använder bilder/ikoner över huvud taget.

Idag så gick praktiken relativt fort. Henke sa att han skulle gifta sig med mig den 10 mars. (haha, Alex födelsedag) tänkte jag för mig själv. Men iallafall. Han får för sig så mycket den där lilla killen.
Jag gick på stan efter praktiken ( i fittregnet och blåsten). Gick till Åhlens och köpte present till Jonna, hon fyller ju snart och Jannika är ute i god tid för en gångs skull! :D ^^

Ehm.. testade kappa på Vila och linnen (Vila is the shit). Men inget inhandlades. Gick till Nilsons för att kolla på de där fiiina pumpsen.. Men.. mööh. Köpte inte.. kom fram till att mina klackisar jag har nu ser likadana ut.. typ.. nästan.. inte, men vill inte lägga ut 450 kr på ett par skor som jag har "likadana" utav.. ^^

När jag var påväg till Åhlens för att kolla efter plattång hör jag en manlig röst som säger Jannika. Jag vänder mig om och träffar på Micke Sahlin! :D Han är så otroligt härlig/rolig/söt/snäll. Ja såntääääringa som en kille ska vara! ^^ Vi gick runt på stan ett tag innan han skulle träffa sin vän :) Måste komma ihåg att hälsa till Åsa från honom.. möhöh, brukar glömma! >.>
Jag köpte plattång idag.. Fast inte på Åhlens.. utan på hårdvårds.. hårdvårdsbutiken? Iallafall 699 kr kostade den och det låter så jäkla mycket men det är en riktigt bra plattång, proffisionellt ska det vara.. mhöhö. Tvungen att skriva på flera papper för garanti och sådär.. Så mycket besvär för en liten plattång! ^^
Iallafall.. Mamma höll på att svimma när jag sa vad den kostade.. Men det är ändå mina pengar och jag väljer vad jag vill lägga mina pengar på.

Mööh.. I lördags såg jag en kille som gått på HR-linjen.. Trodde Linus skulle vara där men inte fan var han det. Snackade med honom nyss  och han skulle ut denna helg! Då inte jag ska ut. fi fan säger jag bara! :PJag ska ägna mig åt pluggande hela jäkla helgen.. Mest orolig för samhällsarbetet. I'm sooo behind.  Men det ska väl gå bra!
Dessutom är det kvällsöppet på tisdag och det börjar bli panikartat i min hjärna ._.

Nu ska jag typ se på Let's Dance och göra annat.


puss haj.