julklappar och fullspäckad vecka

Den här veckan är totalt fullspäckad. YEAAAH!
Idag. jaa. tro det eller ej. så skolkade jag. Japp. suit me. Från svenskan. Hade inte gjort klart kompendiet, Inte gjort klart Strindberg så. ja. orkade itne gå och höra på Guns babbel om att vi haft så mycket tid och shit. möhöhö. Jag och Karin satt vid några datorer istället >.>

Idag: Utvecklingssamtal (gick toppen) samt tandläkaren (som gick toppen också)
Onsdag: Optikern, för linsprövning.
Torsdag: Badminton,  Backstage på McDonalds.
Fredag: Jobba på Cloetta Center.

WIIIE :D


Många arbeten som ska vara klara snart också. Imorgon får jag reda på vilken praktikplats jag ska vara på också.. möööh. Vill inte ha praktik.. gratis jävla arbetskraft till otrevlig personal.. blöh.

16 december ska jag också tydligen hjälpa Erik och Frida i Hageby Centrum. De ska stå och göra choklad och jag ska packetera och ta betalt.. så får se hur det blir då.. En kombination av Eriks och min numera tystnad emellan oss och Fridas ständigt babblande om sig själv. YAY
Äntligen kommit en bit på projektet också.. :)


Den här videon måste ni se! :D
Lyser upp i mörkret när man är ledsen eller liknande! <3

http://www.youtube.com/watch?v=sjCpT8NbmME


Pengar som rullar in då.. Hmm. Har ca 1000 hemma i en liten bössa... samt ca 250 kr i bara mynt. wiie. Sen kommer studiebidraget. Pengarna för fredag får jag ju inte förrän sista december eller sista januari..
Jag har dessutom INGEN ANING om vad jag ska köpa till familjen och några av mina vänner.. WTF liksom. Jag är ute i så god tid jämnt. Inte... >.<

Pappa samlar på sig poäng genom Telia. Så.. nu har han 13283 poäng vilket ger olika förmåner på saker.. ^^
Han sa att jag fick välja vad jag ville. WIIE. Så nu ska jag beställa Kosshörlurar och 2 biobiljetter :D


Jag hoppas även på att få den här lilla älsklingen i julklapp eller födelsedagspresent! :D


36493-24

Sony Ericsson W850 i

Badminton uppd.

Hej hallå där! :D
Idag ringde de från Linköping och berättade lite om vad som kommer hända den 1/12. Det verkar som lugna puckar just nu iallafall! :)

Ohh, jag är sugen på socker. Stekt bortåt hundra pannkakor idag. grf.
Ehm. sen då. öhh. Spelat badminton med Åsa och Per idag. Lika trevligt när Per är där.. :) Han ger förresten världens goaste kramar. Tillsammans med Dennis ;)
Imorgon så ska mamsen och papsen på The Spotnicks! :D Så tar det väl relativt lugnt kan jag tro ^^
Lördag bär det av till min farbror om jag inte gör något annat... :) Typ, vara med Per? :D Kanske skulle vara med Mattias också.. Iallfall. Nu har jag tråkigt, jag är törstig och vill ha en apelsin. Puss

-------

Nu vill jag ha mina linser. NU! Jag vill ändra mig. Jag vill klippa mig. Klippa mig hos någon mer professionell, som verkligen kan säga vad jag skulle passa i. Jag vill börja på gym eller liknande så jag kan forma till min slappa kropp. Jag vill ha en ny garderob. Men pengarna räcker inte till. De räcker inte till på långa vägar. Speciellt inte nu. Allt känns så jävla depp just nu. Ser alla andra och jämför mig med dem. Jämfört med de, ser jag grotesk ut. Oh jaa.. jag må överdriva. Men alla har sina dåliga dagar.
Varför blev Jonna så söt? Varför fick jag kraftig benstomme? :/ BLÖH. Varför klagar jag egentligen? Ska väl vara lycklig för det jag har. Hmm.. Lika mycket som jag har mina dåliga dagar, så har jag mina bra också. Fan, min diet då, som jag började med. det går ju inte så bra. Gaaah, idag åt jag glass. pannkakor med lite sylt. Blir att börja springa igen. Dock jobbigt att springa i mörkret och kylan.

Mina 8 bra egenskaper:
Envis
Glad
Hängiven
Förstående
Rolig

Fan vad trist jag har. för övrigt är jag inte lika deppad anymooore. Ska hitta motivationen igen. Om jag hade det förut vet jag att jag kan igen! Jag är fan envis! Men samtidgt jävligt svag. MEN! Jag SKA!



Pussar! :D

Det blev visst inget mer.. :P

-------

Erik och jag är absolut inte lika bra änner längre... :( Men.. ja.. vafan ska man göra?

Gott & blandat.

Seriöst? Den här underbara lilla saken vill jag ha, fast i rött. Hur underbart vore inte det?! :O Jag försmäktar. Ge mig. endast 280 kr! Jag tror jag dör. Ge mig nu eller aldrig.

36493-23


Nu är det lite fullt på schemat i skolan typ 6 saker inom 2 veckor... ohh denna omväxling med läxor.. blöööh.
Jag är glad för vårat bredband som går snabbare. Jag gillart. Har skaffat hem 3 filmer nu. Gillart.
Nu har jag suttit och gjort massa läxor varav jag åt en macka med ägg på. Mumma.
Nu väntar jag på krubb. Mamma och pappa är i finspång och fixar med mormor (ligger på sjukhus, men ska få komma hem igen). Såå ja. det tar väl lite tid.. Sen måste jag växla in pengarna, fan imorgon förmiddag eller något.. Iallafall. Det måste göras. Fick ju pengar från kassan på restaurangen vi har i skolan. All dricks går till våra studentmössor! :) Så Jaa. sammanlagt 7000 något. Inte dåligt. Så 228 kr till varje elev! :) Bara betal 164 kr för min mössa! :D

Idag fick vi skolkatalogen. Tror aldrig jag sett så jäkla dum och fjollig ut på ett skolfoto som det här året!.. :P My god liksom. Alex blev SJUUUUUKT snygg på sitt. he.. he.. he *dregel* Jag gillart. och det jävligt mycket. Alex kanske vore något att satsa på? ;) Han brorsa har ju trots allt försökt att lägga in en stöt på mig förut ;P



Nae, nu ska jag försöka hämta nån mer film.. til Fearless eller Matrix Reloaded. Tjingeling! :D

tråååkigt

Dagen har varit bra. Pratade med Daniel idag också. det var ett par år sedan. trevligt.. :)
Jag vill ha linserna NU! Jag vet att det kostar en jävla förmögenhet. Men så länge som det går på mitt studiebidrag så är det lugnt.. :)
Ska se om man kan få någon rabatt av något slag på linserna :)
Idag var det två koreaner i portioneringen! :D
Per ska vara med o spela imorn!!! :DD


nu sjunger jag.

my heart belongs to you (8)

skumtomte

Idag var jag på synunderöskning för linser.. Det kommer kosta mig ca 4300 kr per år. Härligt värre.
Måste skaffa mig något slags jobb.. Vet inte vad det ska bli.. men något måste det blir! Visst, jag kan ta det på autogiro.. ca 360 kr per månad. Om jag får ca 1000 kr per månad - 560 kr = 440 kr att leva på. Visst det duger. men jag får leva knapert. speciellt i januari, februari, september och oktober månad. När jag dessutom inte får något bidrag i sommar eftersom jag tar studenten så blir det lite jobbigt kanske.

Nationella hade man idag också. Det gick väl bra tycker jag :)

Så. Köket denna vecka.. Snart går man ut på praktik också... urk.. orkar inte. Allt känns så grått just nu. Imorgon blir det bättre men priset blev lite surt för min del.. :/


puss hej

Whatever you say.

"Det var kul ett tag."
"Vet inte varför jag skrev det där, har nog varit singel för länge."


Kan ju ta och säga att det kändes rejält de två meningarna. Inte just att det var han som skrev det.. utan att man gör något sådant. Att man inte tänker på följderna om man nu inte tänkt att vara seriös.. Känns bara ruttet. Är rätt irriterad för tillfället. Tom. Besviken. Lite ledsen också kanske. Mest förvirrad kanske.
Inställt mig på ingen filmkväll imorn. Idag i skolan sa vi ingenting till varandra. Tittade inte ens på varandra. Eller jag tittade inte på honom. Sen när jag kom in i restaurangen så frågade han helt plötsligt om jag hade filmförslag tills imorn.. Jag frågade om den alltså blev av fortfarande. "Javisst, om du vill fortfarande." Förvirrande. urk.
Sen på bussen påväg hem nu, fick jag meddelande om att det inte blir något imorn eftersom han skulle iväg på något med kyrkan så jag är bara irriterad och besviken vid det här laget.
Men det löser sig väl i framtiden får man hoppas. Vill inte riskera den fina vänskap vi hade innan det här hände! :)


Idag köpte jag nya jeans. behövligt. Svart, fina, från H&M faktiskt. 498 kr. Gillar priset till de byxorna. Inte så jävla låga som alla andra jeans är och dessutom ingen stuprörsmodell eller något. Gillart!
Har dessutom bokat tid för synundersökning för linser nu. Tisdag 13.30. Så jag får sno mig på efter nationella provet! :D Men jag är förväntansfull! :D 700 kr ska det gå på. men det är det väl värt skulle jag tro! :) Ajja. Mattias har frågat om jag vill komma dit ikväll. men orkar nog fan inte. Vet var det skulle sluta och jag har ingen lust att mysa med honom idag. :D HAH. I'm bad. Ajja. whatever.


Dagen har varit bra ändå idag. Varit glad och skrattat jättemycket i skolan. OHH Jag älskar att skratta. Skratta ända tills man får kramp i både hals och mage. Tårarna kommer och man ligger dubbelvikt. :D

Nu är jag hungrig.




Puss

Dagen idag.

Fick världens ryck förut och blev jätterädd att jag kommer sumpa den här chansen. men jaja.. vi får se efter lördag iallafall.


Har sjukt ont i mitt knä efter att jag ramlade igår i skolan. Ved inte vad jag gjorde. Kände bara att jag fick ont och när jag kom hem hade jag fått blåmärke. Inget mer med det.. men nu kan jag knappt gå nerför trappan :P Vet inte om jag vred till det på något konstigt sätt.. Ajja, det löser sig! :)

Fick MVG i dryckeskunskap. Jättenöjd! Helt oväntat. Något annat än VG hade inte varit diskutabelt! :P Har inte fått mvg på något prov, fått VG och G. Så jaa, jag är jättenöjd.



På lördag har jag ingen clue om vart jag ska gå av bussen, men det löser sig. Ska tydligen vara hos hans pappa eftersom han är bortrest till Dubai.. så vi blir ensamma tror jag.. om inte hans brorsa är där. :)

Nästa vecka börjar man med kallkök och bageri som iv-val. Hoppas på underbara veckor i köket.

Creed - Six Feet From The Edge <3

Ska iallafall upp och göra lite situps.

puss hej

Oh Happy Day! :)

Jag är så jäkla glad nu! :)
Känns så otroligt bra just nu.. Allt.. Speciellt med dig! :)
Pirrar :O AAAAHHH! Just nu har jag svårt för att sluta skratta och det är en underbar känsla verkligen! :)


Det går bra nu.

Flytt.

Oskar och Erik ska flytta ifrån oss till hösten.. *sorg i hjärtat*
Ända upp till Grythyttan! :( Var de tvugna att plugga vidare så snart?! :(
Funderat bara lite att också plugga vidare i grythyttan.. Men jag vet inte.. VILL INTE ATT DEM SKA FLYTTA!!! </3

Sammanfattninsgvis!

Var hos tandläkaren i måndags. Hade ett hål. förbannat.. *mutter* Ajja.. Bara bita i det sura äpplet och gå tillbaka den 28/11 och laga. WIIIE! grf. I tisdags var det fest som stod på schemat!
Hade massa dötid på eftermiddagen och sminkade mig hos Anna där vi skulle ha förfest. Dennis, Åsa och Karin var där så det var det skönaste gänget där ever! :D Fy Fan! Har aldrig haft så roligt som då! Om ni inte håller med mig så gå och dö :P Vad vi garvade! och alla mina 82 kort jag tog :O HAHA. ojoj.
Karin, jag och Dennis anlände först då. ca halv sex och Karin började dricka direkt. Den svampen ;) Dennis hade inte med sig något och Åsa skulle komma med mitt vin och Anna skulle få sitt cin vid halv sju ungefär.
Åsa kom och vi började dricka lite och Anna fick sitt också tillslut. Alla var jätteglada och vi bjöd Dennis också såklart! :O

Vi skulle dra iväg med 21.05 bussen och ja.. det gjorde vi. Skulle dra in till Världens bar för o käka. Träffa Annas Fredrik och sen iväg till Palace..
Redan på bussen kände jag att jag blev illamående.. så.. på världens bar mådde jag förjävligt.. drack vatten, men hjälpte inte.. Vi bestämde oss för att dra iväg. Dennis och ja. Vi skulle åka hem (skulle ligga över hos Dennis) och åsa orkade tydligen inte vara kvar utan hon drog hem också.

Höll på att frysa ihjäl ute i kylan då vi väntade på bussen.. Men den kom efter ca 40-50 minuter :P
Det har aldrig någonsin varit så skönt att få lägga sig o sova som i tisdags natt. Dennis säng ska fan få något underbart pris eller något! :P Tack försällskapet och värmen från din kropp Dennis ;) haha.. det där lät sjukt. Men det var trevligt och tryckt att ha dig vid min sida hela natten! :D ;P

När Dennis skulle upp vid 4.30. (kom hem runt midnatt ca) Iallafall han gick upp och jobbade och jag låg kvar och sov. Dennis sa att det hade snöat massor så jag låg kvar helt i extas. SNÖ! Äntligen!
Vaknade några gånger till under morgonen och gick upp runt elva sen. Dennis var påväg hem och jag upp för att fixa till mig :) Syrran ringde och vi skulle möta henne uppe på stan sen. Först drack jag lite vatten och käkade en av Lucias jättegoda muffins! :O *dregel* Synd att jag bara tog en ^^ Men iallafall Älskar familjen Lippi. Störtsköna. Likså Familjen Kindahl, Mattsson, Godlund och Carnrot! :O :O <3

Ja.. efter att snackat med dem drog vi iväg i den jävla kylan. Minusgrader och det blåste massa. Att bara gå o kort kjol med strmpbyxor under var ingen hit. Nej.. inte direkt. men snygg var jag fan ;)
Träffade syrran på stan och vi gick runt på stan lite granna och mötte upp Jonnas kompis Bettan :) Vi gick runt lite till på stan och sedan gick vi o käkade buffé på Peking House! Det var faktiskt jättegott! :) men saknade nudlarna Choy's har!  ._.
Ja.. sen åkte jag och syrran hem. Drog till IKEA. köpte grejer för runt 11 papp och bar upp alla saker i hennes nya lägenhet! :)
Inflyttningsfest på lördag med Dennis och Anna + Jonnas alla polers. Johanna Svensson ska möjligtvis också hänga på om det går för Jonna :)


Idag har jag spelat badminton och toffeln Åsa är hos Pontus :P hihi
Men det gick väl bra utan henne också, men det var segt och vi spelade inte riktigt tiden ut.. Men jag var redan där halv fyra så jag hade redan kutat runt i en halvtimma xD
Men.. ja. nu sitter jag själv och funderar på om vi ska käka mat nångång när de andra kommer hem.
Ska nog ringa och kolla.

Btw, jag klarar mig jävligt bra utan ditt sällskap ;)


Puss hej!!