A little bit of love.

Jag och Mattias har hjälpt Jonna och Patrik med deras nya lägenhet. De har ju flyttat nu, eller är påväg. Inom nästa vecka är de bosatta i nya lägenheten här i Haga. Mycket fin lägenhet. Det är en 3½:a. Slipat väggar och spacklat och grejer. :)
Var o storhandlade igår. tillfredsställande kan jag lova. Men iallafall. Vi köpte äntligen gardiner så det är fint nu. Vi har även köpt ny tv och till det, ett xbox arcade :)

Igår jobbade jag som sagt. Gick bra. Fick schema för nästa vecka. Jobbar mån, ons och tors. Dessutom ligger schemat så att jag är ledig samma helger som Mattias så det var ju ännu bättre. :)

Jobba idag på Cromwell. Bu.. Förhoppningsvis sista gången.
Btw. bjuder på lite bilder.




torsdag.

Idag är det dags att jobba! Hoppas få ett schema, veta hur mycket man ska jobba och vad man får i lön! Kommer bli så skönt att veta att man har en bra inkomst varje månad istället för Cromwell då jag aldrig visste hur mycket jag skulle få..
Jobba på cromwell på lördag.. Sån däringa cruisar-helg då alla fina bilar kommer till stan.. Bu...

Update senare.

Anna kommer tillbaka till Sverige.

Ganska sen. men bättre se än aldrig, right? Fick bilderna från Anna. när vi var hos henne på fredagen. Så här kommer lite bilder :D



För mer bilder. Gå in på min bilddagbok hörru :D

Employee of the month

JAG FICK JOBBET!!!!!!

slappa söndagen

Hancock var bra. Vissa grejer som jag inte alls hade räknat med. Sevärd!

Har precis gjort snackers. Blanda sirap, kokos, socker och en burk jordnötssmör. Tillsätta en liter k-special flingor och lite vaniljsocker. På det, en liten klick med nutella. m-m-m! Tittar på OS i väntan på att Mattias kommer hem från jobbet. För övrigt. Den nya filmen
Wanted såg jag och Mattias för några dagar sedan. Mycket bättre än vad jag trott faktiskt. Lite oförutsägbar också. Me like. se den!

Så slapp dag. Skönt iofs. Snart har Mattias ledigt i 9 dagar också. 19-27 augusti. Oh! Snart augustifesten också. Ska gå om man inte blir inskickad till Cromwell.. Har inte hunnit säga upp mig heller eftersom jag inte vet hur det blir med Chili Wok än.

Nu är Anna på väg till Norge igen. Buu :( Men får se om hon kommer tillbaka i november igen. Jag och Åsa kanske t.o.m. ska dit i slutet av september. Tågresan är ju relativt billig. Jaja.. kanske ska spela lite mer smush.

Ciao!

another visit from korea.

Klockan 21.45 Sitter jag och Mattias i salong 2 och tittar på Hancock. Mhmm. Vet att du vill vara med! :D
Btw. Rebecca och Anna. jag vill ha alla trevliga bilder från igår! :D Hade en jättetrevlig kväll. Thanks ladies ^^


nam nam

Klockan 15.50 imorgon sitter jag på bussen på väg till Skärblacka. Antagligen med en Anna bredvid mig.
Fan vad roligt det ska bli! :D Har ännu inte kommit på vad jag ska ha på mig än. Bu.

Ähh. Har så lite att skriva om känner jag. De ska ringa från Chili Wok imorgon eller senast måndag tror jag.



Roooooooooooolig video! :D
Weezer - Pork and Beans.



My days are over.

Nu är jag hemkommen från mina båda provjobb-dagar på Chili Wok. Det har gått riktigt bra och jag lärde mig alla grejer relativt snabbt. Mycket som jag inte fått reda på, jag tyckte riktigt mycket om Katta som jobbade där. Fan vad rolig och trevlig hon var. Tror hon tyckte likadant om mig faktiskt. Vi bor typ max 200 meter ifrån varandra upptäckte vi :D Så vi tog samma spårvagn hem igår och samma till jobbet idag :) får se hur det går, om man får jobbet eller så.. Är inte 100 om jag vill ha det... Men får se som sagt :)

Ohh. är så hypad inför fredag. Hoppas verkligen alla hänger med ut och att man får med någon mer. desto fler, desto roligare!
Ska till bolaget imorgon och köpa något litet att grilla. :)

Martin är här btw! hemkommen från lysekil. Så grabbarna grus sitter och spelar Smush. Ska ner till Tempo och köpa grejjor. Ha det gött! Ciao

sretsubhtyMMythbusters



Oh, jag vill att ett nytt mythbusters avsnitt ska komma! Men kommer nästa vecka.. bu.. Eller den här veckan kanske? :D Ajja, vill att det ska bli 20e augusti. Då kommer ninja-special 2! Wohoo! ^^

Ska pallra mig ner till tempo o köpa potatis strax. Fisk och potatis står det på menyn. Intressant I know.

Längtar som fan tills på fredag. Ska bli så underbart att träffa Anna. Fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! <3 Så mycket vi kommer att babbla, och skratta, och kramas och skratta och flumma runt. Oh vad jag längtar! Grilla? dricka något gott. sen ska vi bege oss till Palace? Men planer kan ju ändras. Vad ska jag ha på mig? :D
Dags att gå till Tempo!

puss

Så nervös.

Jag är så nervös.
Sökte jobb på
Chili Wok i lördags via arbetsförmedlingen.. Idag ringde de. Ingen intervju eller något. Ska provjobba imorgon och på onsdag redan! Ohhh. Hoppas verkligen det kommer gå bra. Vore så underbart att få jobba dagtid och nära stan.
Underbart, underbart, underbart! Håll tummarna för mig nu allihopa! :D

Tadaaaa



Det blev fransk-lila manikyr :P Ser lite blått ut på bilden, men ni vet, mobilkamera på 2 mega pixel.. :)

Rea-fynd!



Sjukt mysig liten hoodtröja som jag införskaffade mig idag. Ett fynd. 350 kr med rabatt på 75%.
87,50 kr kostade alltså denna sötnosen som är mer än älskad av mig. Såg en stor skylt i MONKI's skyltfönster att det var 75% på rea-varor. :)

Gymade idag också. Sjukt skönt, men sjukt jobbigt. Testade att gyma innan frukost som Sandra rekomenderade till mig. Får ta det ganska lugnt. Inte jogga eller springa på bandet, utan gå i rask takt bara. Skönt. :)
Imorgon blir det tv-spelsdag med Erik och Mattias. Nice!

Ajja. ska fortsätta att pyssla med mina naglar nu. Kanske rentav lägger in en bild sen?!

PUSS!

IKEA

I söndags var jag, mattias mamma och pappa på IKEA. Blev endel grejer. kuddar, gardiner, möbler, skohylla osv. gick på runt 4000. Men ack så behövligt! Finns massa bilder på bilddagboken. Men det blev hur bra som helst. Ni får komma och kolla in! :D


see you tonight?

Om 10 minuter ska jag bege mig mot jobbet. Jobbar länge idag. 11-timmars pass. nästan 12. men hey. det är pengar och jag är inte schemalagd nånting nästa vecka. så ska bli skönt.

Lyssnar just nu på Tracy Chapman - Change. Fick den av Jpstr nyss. Mysig låy. Burkar inte ofta tycka om musik när tjejer sjunger, men man kan ju ändra på sig! :D
Ajja. Imorgon är första dagen på ett tag då både Mattias och jag är helt lediga båda två. Tror vi ska gyma, se någon film och käka något gott :) Ska bli mysigt. Men, men. Ska väl börja runda av nu.

Dagens outfit är jobbarkläder :P Bestående av jeans, vitt linne och svart pikétröja. woho.

OFF I GO!!


Pussen