Ms superficial.

Det här med kläder då fellas.
Sarah la upp en så klockren bild/text på facebook häromdagen, där det stod att vi köper skor för 12 miljarder per år. Det stod även att vi skulle kunna dumpa en kille om den bar fula skor.
När jag läste den meningen började jag skratta för mig själv. För trots hur sorgligt det än må låta och att man inte ska vara så ytlig, så är jag en av dem. För mig är kläder otroligt viktigt. De representerar hur du vill framstå. De ger en självkänsla och ett självförtroende som jag tror många inte ens tänker på. Men vi gör medvetna val här i livet när vi hänger av den där skjortan, eller den där svarta klänningen från galgen.
 
Tänker tillbaka på den gången jag och Anna var på Grand här i stan och på deras "nattklubb". Vi satt ner och hade i princip druckit ur våra ölglas när två killar/män slog sig ner vid vårat bord. Vi samtalade lite. De var trevliga, om något tafatta. Ena killen (vars namn jag glömt, kan säkert luska fram det via ett gammalt blogginlägg) hade inte så pjåkiga kläder vad jag minns. Någon skjorta, vanliga byxor och något tröja till det.
Anna och jag, ursäktade oss lite artigt därifrån och begav oss till dansgolvet. De följde efter.
Väl på dansgolvet såg jag att killen vars namn jag glömt, bär hajkingskor på sig.
Don't get me wrong. Hajkingskor är utmärkta till det de är gjorda för, Just det, hajking, friluftsliv. (Med värmländsk brytning; Hej och välkomna till hajk.)
 
Skorna är lite som pricken över i:et. De fullbordar din outfit. Ungefär som ditt hår (Don't let me even go there!!)
Haha, som den gången jag och Mats satt på tunnelbanan för att äta middag inne i stan.. Mats hade på sig vit skjorta, mörka jeans, stilrent svart bälte och en svart kavaj med lite gråbruna detaljer på. Till det hade han finskor. Matt läder med brun sula. Ja.. you'll get the picture.
Anyhoo.. På tunnelbanan, två platser framför oss, satt det en kille med i princip samma  outfit, bara det.. Han hade stylat det med ett par sneakers, i stil med skateskor, helt platt sula, mörkt tyg med vita breda snören. Oh yeah!
 
Extremt fucking ytlig? I dessa fall ja.

Nämen, äru tillbaka?

Äh... Hej.
 
Här var det ju ett tag sen men var. En månad och lite till kanske två rent av. MEN SÅ KAN DET JU VARA :D
 
Har egentligen inget alls att skriva om. Det var egentligen tänkt att jag skulle börja skriva om att jag verkligen "hittat" min stil på killar, eller ja klädstilen kanske ska tilläggas. Från ex, till date, till vänner till främlingar. Men ska jag verkligen börja med ett ytligt inlägg det första jag gör? Ey.. Kanske inte, sprarar det till nästa inlägg ^^
 
Renoveringen börjar ta sin form. Ska inom ett par dagar börja med spacklingen i vardagsrummet.. Segt. Blir misär när man ska renovera ett rum som man ständigt är i när man är hemma. Sovrummet var vi ju bara i när vi skulle sova och ja. Då sov vi, så då såg vi ju inte skiten, haha! :D Men annaes ska det bli rätt skönt att komma igång. Få klart på allt så vi kan köpa mops! :)
 
Bio igår vid 18.30. Det blev Resident Evil: Retribution. Ja.. kan väl inte påstå att det var århundradets bästa film.. Men tidsfördriv som så fint Hollertz sa, som även var med och tittade. Anna la självklart märke till musiken, jag irriterade mig på småfel och uppenbara "suck, jaha, ska det vara så i filmen" sekvenser. Mats bidrog med att han skrämde mig mer än själva filmen när han studsade till i fåtöljen.
 
Nästa film hoppas jag blir TED. Så jävla rolig verkar den vara Jag är ju visserligen ett fan av Seth MacFarlane som är grundaren till Family Guy och det är ju även han som är både writer och director till filmen. Sen att Mark Wahlberg (hehe) och Mila Kunis (uhhhla) är med, gör ju saken inte sämre.
 
Ne, dags för mig att runda av. Ska parkera rumpan i soffan och äta frukost. Klockan 10 väntar personalmöte på jobbet och runt tolv ska jag träffa Åsagåsa.
 
Over