Simhall

hej hej :D

idag va jag inne på nya affären i Linden. D.c/o eller något heter den. riktigt trevlig affär må jag säga!
Ska in där och testa cheap mondaybyxor nån dag, snygga, bra pris och bra modell för att ha i mina stövlar :)
Svarta isf. men de röda va lite fina med, dock passar inte den färgen jätte jätte jättebra till mina stövlar... fast vad vet jag ^^ Men ska in oh titta någon dag.
Med Anna isf. naw Inte med FridaUInte med Åsa heller, för hon är för negativ. mutter

Men någon dag får det väl bli. På torsdag ska jag ta kort och på fredag ska jag klippa mig. yaaaaay. Hoppas det blir bra.. Tror jag inte ska klippa mig riktigt som på bilden jag har haft här på bloggen förut. Men något i samma väg. Jag har alldeles för tjockt hår för att det ska bli riktigt snyggt tror jag :) men. de vet väl bäst.. så jag får se =D

Hmm. jaha.. idag då. Åsa jag och Anna åkte från stan och direkt till blacka där vi alla gick av. Anna och jag gick in på Konsum för att inhandla någon frukt. När vi står i kassan träffar vi på Linda Stambro. åhhh, det va väldigt trevligt att träffa henne. Jättekul att hon känner igen oss och så. Tror faktiskt (utan att skryta) att hon tyckte bäst om våran klass, hon har haft typ 3 stycken. men. vi kanske va speciella :) Vad vet jag.
Iallafall. Vi gick till simhallen och badade :) Anna och Åsa solade med.

Jobbade ca 1½ timma på praktiken idag. heh. Va på brandövning och shit. riktigt skoj =)
Kom tillbaka till skolan vis 12.10. käkade mat. kom till praktiken vid 12.30 ca och började jobba direkt :) jobbade till strax efter 14.00.

nu ska jag se lite film. Just friends eller en geishas memoarer. Får se hur det blir :)



puss hej.

lite intressant infomation

Tjoho. Ännu en händelselös helg. men vafan.
Veckan som gått då.
I måndags jobbade jag lunch, det gick väl sådär. I tisdags jobbade jag kväll, gick väl sådär då också :P Jaja.. hmm i onsdags hade jag studiedag. då for jag in med anna till stan, vi gick runt lite och jag köpte en tröja :) fiiin. sen for vi till hennes bror och umgicks med dem och deras barn :D
I torsdags hade jag också studiedag, skulle spelat badminton med åsa och anna me jag glömde bollen, oops. så vi gick en promenad istället.. Åsa och jag åkte pulka också. haha, asroligt :)

hmm. sen då. i fredags gick jag ju i skolan som vanligt. efter det drog karin jag och åsa till donken och åt lite. anna kom sedan dit och vi två gick och beställde hårklippning på hårgänget. yaaaay. ska bli så trevligt o få en liten annan look :) Hoppas det blir bra =)
Efter det följde åsa och jag med anna hem för att umgås med varandra, innan det på bussen så va anna jättegöllig ^^ såg ut som en liten gubbe som skulle kräkas.

36493-29

hehe. ja. Hemma hos anna gjorde anna ett personlighetstest på mig, intressant, men det tog lång tid.
Jag fick högst påäng på envis och lägst på självförtroende (11/21 och 2/21) hmm.. jaja.
Sedan tittade vi på En Geshas Memoarer. En ruskigt bra film faktiskt. Vi åkte hem runt 23.00 ungefär :)

Igår gjorde jag inte mkt, fixade mina naglar igen, ihk. mina naglar är det som jag är stolt över. det enda. faktiskt. oh.. Långa, möjligtvis, men trivs i långa naglar =)

36493-31


Sen jaha.. Idag så gör jag inte mkt alls satt och fällde en tår förut faktiskt, blev lite besviken av en grej förut.. men.. jaja

TACK  Anna för att du finns <3


hmm, passade på att ta ett kort med en av jonnas tröjor :) fint. bryr er inte om hyllan i bakgrunden :P

36493-30



Imorn jobbar jag kväll, igen, näst sista gången, underbart. Sen har jag bara 2 luncher kvar, sen är APUn slut. så jäkla skönt faktiskt. Servering är inget för mig, jag trivs mycket bättre inne i köket :) Men man står ut. heh.
På tisdag ska Anna, jag och Åsa ha plask och lek i skärblackas simhall :) wiie, skoj skoj :D Det var länge sen, så det ska bli riktigt roligt faktiskt ^^

Anna och jag ska finkamma stan också. Försöka hitta Natusan Holiday Skin en bodylotion med brun utan sol i :) Ska bli intressant. men nu ska jag pinna iväg.
Apropå anna så ska vi hitta på något på söndag. se Brokeback Mountain och grädda våfflor. ihk!  naw


puss hej

Underbar dag!

TJOHO!!! Idag har det faktiskt varit en helt underbar dag :)
Vaknade underbart sent. eller trevligt sent. Vid 12.00 ungefär. Gick upp och käkade lite frukost (ovanligt för mig).
Åkte med 13.40 bussen från Vånga och möttes av ett tjugotal skrikande ungar på bussen. hmm.. iaf satte mig typ längst bak. Mötte upp anna och hon steg på. (hade förresten på mig min vårjacka ^^ och anna invigde sina boots).
Iaf, vi kom in till stan och gick direkt till H&M. wiie, testade endel kläder, hittade dock inget :P Men anna dock. Allt hon testade passade. sniff. Hon köpte inget :)

Var gick vi sen.. Vera Moda... sen till Vila tror jag.. jao. vi köpte inget där heller. dock testade jag en fin tröja som jag inte köpte :) Kanske nu när jag får pengar :)

36493-28

Ehm, sen gick vi till Åhlens, vidare till Gina Tricot. WIIIIE. Där köpte jag en ny tröja. aaaw, den är så fin :D och röd, mina favoritfärg tror jag. höhöhö. me löv rött. höhö

36493-27

ohh, så perfekt. eller inte, men den är jäääääättefin. Anna testade en vit tröja, satt jättebra o så, men hon vill hellre ha andra saker. som den där underbart vackra och perfekta väskan som vi såg. ihk, så wonderbar. Vi ska slåss om den. höhö
hmm. sen så.. öh. den där bruna kavajen på VILA. ujuj. satt som en smäck. perfekt.


Vi åkte hem med 16,26 bussen till blacka hem till Anna. där var vi ett tag. Vi åkte sedan till Annas brorsa som bor någon kilometer från henne. Henrik och Åsa med deras barn My och Emil. UNDERBART SÖTA!!!! naw

Anna och jag lekte massor med My. Härlig unge det där. ^^ wooah.
Åkte hem vid halv åtta sen.
Käkade när jag kom hem, o nu sitter jag här :)



nu väntar anna på att bloggen ska bli klar. höhö. hejdå :P

puss

Idag.

Njaha. Idag gick det väl sisådär på APUn, tyvärr. jaja. Följande vill jag ha när jag får mitt studiebidrag:

1. hårklippning 170:-
2. ny bh ca 150:-
3. kontantkort 150 :-
4. Love Hina nr 9  79:-

tror det va allt summan blir totalt ca 550:- alltså bara 200 kr kvar den månaden!! buhu dessutom ska jag köpa något åt pertan :( han fyller 20 den 1 april. snyft. ännu mindre pengar.


ansökt om sommarjobb på pappas jobb. ja inte hos pappa, det får jag inte, men på något kontor där.. om jag får jobbet ska jag jobba med administrativa uppgifter :) HOPPAS.

Jobba kväll imorn då.



Bild på nya tröjan förresten:

36493-26


Kram

Idag.

Njaha. Idag gick det väl sisådär på APUn, tyvärr. jaja. Följande vill jag ha när jag får mitt studiebidrag:

1. hårklppning 170:-
2. ny bh ca 150:-
3. kontantkort 150 :-
4. Love Hina nr 9  79:-

tror det va allt summan blir totalt ca 550:- alltså bara 200 kr kvar den månaden!! buhu dessutom ska jag köpa något åt pertan :( han fyller 20 den 1 april. snyft. ännu mindre pengar.


ansökt om sommarjobb på pappas jobb. ja inte hos pappa, det får jag inte, men på något kontor där.. om jag får jobbet ska jag jobba med administrativa uppgifter :) HOPPAS.

Jobba kväll imorn då.

Kram

Random helg.

ännu en helg har gått. Inget har gjorts.
Jag är sugen på ostbågar. blö.

Imorgon har man praktik igen då. åker hemifrån vid 16.00 sovmorgon o allt. hahah :P så. behöver inte lägga mig än på ett tag :P heh

well. vill att det ska bli vår så jag kan använda min jacka och mina boots, halt att gå med dom nu, ska vara torrt osv ute då :) Well.

Tog kort i förrgår.. ska lägga in en bild här som jag blev skapligt nöjd med. det är ju inte direkt så att det är något ovanligt kort eftersom de flesta tar på vatten, men ville inte vara sämre jag :P haha

36493-25


Ska titta på Jackass nu :) hej hej

Sång

En liten mördare här bor i staden
han mördar männskor mest hela dagen
han mördar stora, han mördar små
han mördar några med motorsåg



o i hans fönster hänger ben och armar
och i hans badkar där ligger tarmar
och är du snäller så kan du få
ett litet öga att suga på



*fniss*  D

varsegod

Jahapp, idag, ingen sovmorgon, ihk, så synd, jag som sov så bra inatt ^^ hehe
jaja. åkte med sjubussen. anna fick åka baklänges. stackare där :( sniff
började 8.00 med iv-val. skissteknik och akvarellt, skapligt roligt hittills, hoppas det blir roligare dokc, folket verkar helt okej. några fjollor, några estetare några regular :P haha

jaja. no god food på garvarn. hmm, brödet är dock gott :D
hmm. lång lunch, gick o köpte badmintonboll eftersom åsa slarvat bort sin :P hah. 4 bollar för 49 kr på stadium, nu är jag verkligen pank, ca 70 kr kvar. blö

öh, ja, jag åkte hem, eller åsa och jag åkte till blacka med sällskap av anna, vi skulle av i blacka för att spela badminton, men anna mådde inte bra så hon var inte med, sniff. men det gick bra iaf :)
ehm, sen, fick jag skjuts hem. käkade mat. satte mig här,så nu sitter jag här.
Gänget ska till Otten imorn, ville dock inte följa med, nej, är inte uteperson, men folk får gilla mig iaf :P


Njaha... så nu har jag inget o göra. Missar röstin på skolan, bah, sovmorgon imorn, yay.


puss hej