Mobilinlägg nr 20.

Nu har jag börjat med mitt minispa. Vaxat benen. Det behövdes. Jävla hobbit man är. Förutom det där med stora lurviga fötter. Snart ska jag in och ta bot på mitt enda stora ögonbryn. Imorgon blir det dusch och skrubb, skrubb innan jag lägger mig och solar (om vädret är bra). Sen ska jag till M's lägenhet och hämta min samling av nagellack. Lite manikyr och pedikyr. Ska ta hand om mig själv imorgon. Känna mig fräsch. I need it.

Härligt att det löste sig med den 18e. Mamma och pappa ska vara barnvakt. Jonna kan gå på bröllop och jag kan spela brännboll med jobbet! Härligt! Fast är mest orolig över v.26.

Mobilinlägg nr 19.

Dagen började lite sisådär. Fortfarande ledsen. Känns som en sten över hjärtat som jag ständigt bär på. Ibland lättas trycket när jag är med dig. Eller alltid. Dagen har gått från jobbig till relativt bra. Ett tag kändes allt så bekymmersfritt. Tänk vad lite vindruvor kan göra. Tänk vad några högtryckstvättar kan göra. Hoppas på bra väder imorgon. Då ska jag sola. Fan vad fint. Hoppas på att after worken blir av. Det hade också varit fint. Ska försöka att inte tänka så mycket. Blir bara mer komplicerat då. Allt jag kan säga är att du får mig att må bra. Säker och trygg. Något jag värdesätter högt.

Mobilinlägg nr 18.

Alla har vi ett val. Många har fler, andra har färre. De flesta har bara några enstaka väldigt viktiga beslut. Det känns som om jag åkt bil i en evighet på en raksträcka. Plötsligt kommer ett vägarbete upp. Ska jag vänta tills jag kan åka förbi och fortsätta på min resa, eller ska jag vända om och ta en tung resa tillbaka för att sedan ta en annan väg?

Allt känns inte som det har gjort. Känslor är annorlunda nu. Funderar på att se Battle Royal ikväll. Behöver någon splatterfilm. Vem vet. Hinner kanske sakna att se den innan jag faktiskt ser den nästa gång. Då jag egentligen skulle se den. Hoppas på lite sömn inatt. Hoppas på en bra morgondag. Hoppas.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra lite äggröra och hälla upp mig ett glas Trocadero. Det blir nice.

Mobilinlägg nr 17.

Fy fan. Är så jävla trött. Blev inte många timmars sömn trots det att tandborstningen skedde runt 22. Kunde av någon anledning inte somna så en mycket trött Jannika sov kanske tre timmar inatt. Bara 11,5 timmar kvar av dagens arbete. Går nog fort ändå. Hoppas jag. Hungrig som ett jävla djur är jag också. Sparar min matlåda tills imorn. Ikväll kommer jag inte orka och ställa mig laga något gourmetmiddag. Nä, gott folk. Nu är mitt te slut och så även min frukost. Oj. Nu kom Henka också. Toodles!

Mobilinlägg nr 16.

"Cut my life into pieces, this is my last resort. Suffocation, no breathing, don't give a fuck if I cut my arms bleeding"

Lång arbetsdag imorgon. 6.45-22.00. Kommer vara helt slut när jag kommer hem. Men nice med extra cash. Borde sova. Får uppdatera om min helg imorgon eller tisdag. Puss!

Mobilinlägg nr 15.

Man kan inte både ha kakan och äta den. Just nu skulle jag satsa allt för att få vara med dig. Göra allt för att få vakna upp på morgonen vid din sida. Göra allt för att få dig att tycka det är värt att chansa och se om det kan bli bra. Det blir bra. Jag lovar. Jag kan förse dig med en Trocadero varje dag och en krämbulle varje helg. Vi skulle få det så jävla helvetes bra ihop. Vi har det redan bra ihop. Nattens timlånga samtal fick mig att vakna upp lite. Jag är fortfarande ledsen, men kommer fortsätta hoppas, kämpa för att hamna där jag vill vara. Hos dig.

Mobilinlägg nr 14.

Förra veckans och denna veckas bittra/ledsamma inlägg känns som bortblåst inom loppet av 12 timmar. Känner mig uppfylld av glädje, hopp. Jag menar, dagens sista match på badmintonen var otrolig viktig att vinna. Mycket stod på spel. Dreamteam när det gäller ey? Säg till när det blir prisutdelning. I'll be there, prepared. Med den nya termometern med mig ;D Idag kändes det som för 2 månader sen. Haha, sjukt mycket olika känslor jag gått igenom idag. Glad, frustrerad, kåt, förvirrad, kär, desperat, generad. Ville verkligen inte att den här dagen skulle ta slut. Ville verkligen att bilturen skulle vara ett par timmar till. Som till fjällen! Fan vad fint vi hade det på bussen. Iallafall på vägen upp. Ner var det ingen som sa ett knyst.

Fick helt black out när Micke skulle serva boll ikväll. Stod bara och glodde rakt ut, tills Anna och Andreas frågade vad jag höll på med. Nu är det slut på badminton för den här säsongen. Hoppas självklart att vi kan dra ihop samma gäng iallafall på fritiden.

Ikväll blir det att kura upp sig i divanen med tjocka täcket över mig, dra på en lättsam film. Funderar på antingen någon av Disney's alla filmer eller trots detta; Kickass actionkomedi. Woo! Längtar efter att få se Battle Royal! Väntar dock fortfarande. Ska inte se på den själv. Vill se den med dig. SKA se den med dig.

På söndag bär det av hem till mamma och pappa. Äta lite gott, umgås, fira mors dag självklart!

Kan tyckas hårt och löjligt att blockera någon på facebook, men vafan.. seriöst. Ge upp. Om blickar kunde döda hade jag varit död för länge sen, senast igår skulle jag dött.Ne, nu blir det duschen, sen käk, efter det filmmys med mig själv ^^

Toodles!

Mobilinlägg nr 13.

Nyligen hemkommen från bio med Anna! Hangover 2. Fan vad bra den var! 'nuff said om nån annan ska se den :D har varit en lång dag idag.. gick upp halv sex, jobbat. Träffade Erik efter jobbet, jävligt angenämt. Vi köpte take away och satt på min balkong och filosoferade om allt från sex, kärlek och droger. Alltid lika trevligt att ses! Nu är jag nyduschad och ska egentligen göra ett försök att sova,hoppas det går bra. Ibland vill alla tankar i hjärnan inte samarbeta med min trötthet. Idag är ett undantag, är så jävla trött. Har ont i huvudet och skapligt ont i nacken, får hoppas på att det blir bättre imorn. Blir inte roligare inlägg än såhär gott folk! Toodles!

Mobilinlägg nr 12.

Varför blir man alltid så sentimental på kvällarna? Eller jag blir det. Kanske för att man har så mycket att göra på dagen att man inte har tid att tänka. Har försökt hallå humöret uppe idag, men gårdagens möte med mitt ex påverkade mig lite för mycket. Satt nog lite för länge vid strömmen igår. Idag har jag ont i halsen. Hoppas det inte blir värre,på torsdag är det ju sista gången på badmintonen! Såklart man måste vara med på det. Måste fortsätta gå ner i vikt och tighta till kroppen. Dagens lunch bestod av lite äggröra, några broccoli och ett päron.

Köpte nya underkläder förra veckan. Lite babydoll-stuk över toppen. Vit spets blir fint till solbrännan. Hoppas på att få visa upp den snart ;D

"Sluta tänk så mycket". Ja lätt att säga, önskar jag inte behövde det. Känns bara som det är så mycket som står på spel. Eller nu låter det som om det är någon sak eller pryl som står på spel men det är så mycket mer värdefullt än så.. Tänk att en sån liten handling som en kram kan göra så mycket för själen. Har redan glömt bort vad du sa om kramar. Blir helt snurrig när vi pratar. Hjärnan blir till geggamojja. Tänk om situationen varit annorlunda om vissa saker inte hänt, om vissa saker inte sagts..



Snälla.. jag ber dig, åk inte..

Mobilinlägg nr 11.

Just nu är det tungt. Jag är inte okej.

Förlåt mig.

Förlåt om jag ringer.
Förlåt om jag tjatar.
Förlåt om jag följer efter dig.
Förlåt om jag är påflugen.

Men jag är livrädd att jag ska förlora dig.

I'm batman.

Allt känns lite annorlunda just nu. Allt är rörigt som fan. Vet inte om det känns bra eller dåligt. Är lite gladare iallafall, men vet inte om det känns bra för det. Fått lite klarhet, fått ännu mer att tänka på. Klumpen finns fortfarande där.
Är så orolig att allt ska bli fel, att allt rinner ut i sanden, att det inte blir mer än såhär. Vet inte om jag skulle klara det. Eller, klarar skulle jag göra men när jag känner som jag gör vill jag inte ens tänka tanken på det.
Så besviken och ledsen. Kan tyckas att det inte var en stor grej att hänga upp sig på men trodde du litade på mig, att du ens tänkte tanken att jag skulle ljuga för dig?.. Blev betydligt mer sårad än vad jag trodde jag skulle bli.
But still, saknad..


Sitter just nu i Mattias lägenhet och för över alla filer/filmer/serier till mina nyinköpta hårddisk. Blev en Seagate 2TB för 699:- på Elgiganten. Prisvärt. Bara hoppas på att mina kära tv klarar av när jag ska koppla in hårddisken dit. ^^
Längtar efter att få se serier och filmer när jag vill och på vad jag vill. Bröl. 27 minuter kvar tills filmerna är överförda, då har jag inte ens börjat med alla serier! >.<


Annars då? Jo tack. Blev en hejdundrande utgång i lördags. En tänkt lugn kväll på Munken blev fylla på Hugo. Värsta bakfyllan jag varit med om på söndagen. Fy fan. Men man mår väl som man förtjänade. Träffade goa gamla arbetskamrater där. Daniel Berg hade haft svensexa så han, Henka, Martin, Oskar och Micke var där. Skoj skoj! Länge sen man såg dem. Iallafall Micke. Anywho. Jävligt mycket dans och jävligt mycket uppmärksamhet fick man under kvällen. På fredag vankas det fest igen. Trappan för hela slanten!


Ska försöka fördriva tiden lite nu. Tjo!

Mobilinlägg nr 10.

Längtar, saknar, trånar efter sommaren. Min första etapp av semestern vet jag inte vad jag ska göra. Inte andra heller iofs. Hade varit sjukt kul att åka utomlands en eller två veckor i sommar, om pengarna räcker till. En vecka på mallis hade inte varit fel. Om den hade varit betalt och all inclusive hade inte varit fel heller. Fast.. skulle nog hellre åka till något annat land. Hmm. Är så jävla trött nu väntar på att min trogna vän Johnny ska komma och häva lite sand.

Jag älskar Liseberg. Jag blir som ett litet barn på julafton när jag kommer dit, ränner runt som en raket överallt. Helst skulle jag vilja testa alla spelmaskiner som finns det. balder är to die for. Me so tired. Jannika''s sleepy.

Mobilinlägg nr 9.

Fredag kväll. Sitter här ensam i min lägenhet men trivs som fisken. Njuter av ett glas kall cola, varit sugen på cola hela veckan, äntligen är helgen här! Imorgon blir det antagligen munken med Anna, blir en lugn kväll. Trevligt sällskap och bra underhållning. Har kommit fram till att sluta kämpa emot och vara ledsen och fortsätta hoppas, ha tålamod. För jag vet att det här kan bli bra, riktigt bra. Vill fortsätta kämpa. Vill att det här blir bra. Vill så mycket, vågar hoppas, men inte för mycket. Alltid så känslosamma inlägg. :P Now, cookies!

Mobilinlägg nr 8.

Bra dag idag. Har känt mig ganska glad idag, utåt sett kanske iallafall. Fortfarande lite kaos i hjärta och hjärna, men tiden läker alla sår ey? Kan bero på att jag inte tycker om att visa mig ledsen om jag inte behöver. Vill visa mig glad för det är den sidan jag vill att folk ska se mig som och hoppas gör också. För varje dag som går blir det lite lättare att ses, min hjärna säger en sak men hjärtat och magkänslan säger något annat. Fan.

Badmintonen var galet rolig ikväll! Skrattade så jag fick ont i magen. Härliga tider alltså! Synd att nästa vecka är sista gången. Bohoo. Inbillar mig att jag är hungrig men det är jag nog inte, ska ju ändå sova snart. Ne, först blir det lite tv, sen date med sängen. Puss.

Mobilinlägg nr 7.

Min hjärna går på högvarv. Repeterar samma grejer om och om igen. Älskar att minnas. Dofter gör mig helt vild ärligt talat. Känner jag en doft jag känner igen så blir jag helt paralyserad och snurrar runt med huvudet för att försöka lokalisera vart det kommer ifrån. Parfymer ska vi inte ens börja prata om. Dags att börja jobba strax.

Mobilinlägg nr 6.

Jag kan inte ge upp.

Jag vill inte ge upp.

Jag borde inte ge upp.

Jag har inte gett upp, innerst inne.

<3

Mobilinlägg nr 5.

Fan vad svårt det ska vara det här. My heart's aching. Hann se en skymt av dig idag det gjorde mig glad, varm i kroppen. Hoppas du tyckte likadant. Nästa helg blir det nog fest, om bra väder tillåter, ska jag nog inviga min nya fina klänning jag köpte idag. Känner mig så söt i den. Men blir mina svarta boots till tror jag. Bryta av lite. Blev även ett lila/blått nagellack, skönt att få lite färg på naglarna. Middag hann man göra också. Köttbit med hemmagjord coleslaw och en majskolv. Fan så nice, matlåda får man imorgon också.

Saknar dig.

Nu blir det lite honungsmelon till efterrätt!

Mobilinlägg nr 4.

Min garderob är fixad. Fan vad fint det känns. Är så nöjd. Tack Andreas för hjälpen med vad jag skulle ha för grejer. Tack till mig själv att jag är en sådan hemmafixare. När jag kom hem däckade jag i soffan och sov i fyra timmar. Kände mig full när jag vaknade. Fixade tillslut det sista i garderoben och övervägde sen om jag skulle köpa pizza eller inte. Det blev ugnspannkaka istället. Dock utan bacon och dock utan lingonsylt. Fick bli jordgubbssylt.

har kommit underfund med mig själv att jag aldrig kommer låta dig vara såvida du inte spottar mig i ansiktet eller tvärtom. Annars är jag rätt nöjd med min tillvaro. Lite extra pengar hade varit trevligt, men det är det väl alltid. Inatt ska jag sova i hundra år. Fan vad trött jag är. Imorn blire mina favorittjejer! Blir nog lite sushi. Bäst att ladda kameran, man vet aldrig vad vi gör imorgon. Imorgon kväll blir det nog antagligen träffa mamma och pappa. Vad yr jag blev.. får lägga mig ner lite. Hörs igen soon!!

Mobilinlägg nr 3.

Gooooodmorgon!!!!! Det blev visst ingen sömn inatt, så kan det ju gå. Jag är lika glad ändå. Solen håller på att gå upp, ser bara att den lyser mot husväggarna. Kallt som fan ute. Ingen sommar alls. Hoppas det blir varmt senare. Men, vad ska man hitta på nu då? Nästan värt att gå till jobbet vid sju bara för att jag faktiskt är vaken. Har inte s mycket annat för mig, dessutom har jag det gjort då, eller? Riktig.frukost nu vore trevligt, lite äggröra, kaffe och en macka. Fan vad sugen jag blev på mannagrynsgröt. Ska man vara ambitiös och göra det nu? Aa, fan. Jag gört. För övrigt är det jävligt lite trafik såhär dags på morgonen.

Mobilinlägg nr 2.

Sitter på balkongen och tar en paus. Har dragit i mig två redbull så har lite energi övers i kroppen. Btw, Mario whoppade my ass förut. Illa Jannika.Håller inte riktigt samma klass som förr. Har spelar Super smash bros brawl ett tag nu. Ska nog byta till SMG 2 strax måste ju varva det nån gång.

Tog fram donkey kong till Wii förut, övervägde om jag skulle spela eller inte. Lade det åt sidan. Fick en flashback från mitt och Mattias förhållande när jag tog upp spelet i händerna. Kommer ihåg när jag kom hem och han hade överraskat mig med att köpa spelet. Han visste hur mycket jag ville ha det.. Blev lite ledsen när jag tänkte på det, eller känslosam är väl ett bättre ord. Vi hade det fint jag och han, men det saknades lite dynamit och jävlar anamma. Mycket var mitt fel eftersom jag var dålig på att säga vad jag tyckte, men det är lätt att vara efterklok. Hoppas iallafall att han mår bättre snart. Vet att det här tog betydligt hårdare för honom än mig och det hugger i hjärtat när jag tänker på hur ledsen han blev den kvällen.. Att göra slut är aldrig lätt, men i slutändan handlar det om vad som blir bäst för dig själv och för din partner också. Hellre att det får ett slut än att du själv ska leva halvhjärtat och föra din kille/tjej bakom ljuset och tro att allt är bra. Därför bröt jag upp.

Tråkigt är också att Krill inte vill ses än heller. I respekt för Mattias. Har en känsla av att jag inte kommer sova något inatt.

Mobilinlägg nr 1.

Har varit så ledsen idag. Stängde in mig i kassarummet och släppte på alla känslor.

Har kommit fram till att lägga allt åt sidan nu. Så jävla svårt. Känslan av ilska/besvikelse/utmattning/sorg. Trodde verkligen inte det skulle bli såhär. Både positivt och negativt. Mitt liv ser rätt annorlunda ut nu om man jämför dels för 4 år sedan men också dels för några månader sen bara. Kan egentligen inte vara mer lycklig nu. Hänger upp mig på småsaker. Hänger upp mig på tid. Såhär är jag, alltid varit. Velat fram och tillbaka. Vägt för- och nackdelar. Jag är så knepig när det kommer till kärlek. Har varit kär en gång, först när jag var 19 och jag var väldigt oerfaren vad det gällde allting. Brukar fundera ibland på hur mycket mammas och pappas äktenskap har påverkat mitt sätt att tänka, känna och tro på kärlek.

Har under min uppväxt styrts med järnhand. Dels var jag en ängel som tonåring som inte gjorde några sattyg av mig. Hmm, känner att mina tankar flyger iväg här :D Iallafall jag orkar inte längre och har gett upp. Har insett att det här är under min värdighet. Det jag blir mest ledsen över är att du är en så jävla underbar kille. Du har allt det en tjej vill ha. Jag vill inte ge upp men jag orkar heller inte vara ledsen. Jag har varit tålmodig, mer än vad somliga nånsin skulle vara. Ett bevis på hur mycket jag faktiskt tycker om dig. Hur jävla kär jag faktiskt är...

Imorgon väntar ledighet. Hoppas på solsken så jag kan sola lite. Om inte får jag hitta på något annat. Ska förbi jobbet och köpa en klädstång. Kanske dra en vända till gymet, får se vad humöret står för. På onsdag är jag ledig också. Då ska jag träffa Åsa och Anna. Åsa ska få se min lägenhet och sen ska vi fika lite och sen käka sushi på Kimono. Fan vad fint. Sitter och tittar på Pirates no. 1 på tv. Väntat spänt på 4e filmen som har premiär på onsdag. Ser också fram emot X-men; first class och Hangover 2. Ne, nu blir det fan popcorn, se färdigt filmen och efter det lira lite tv-spel. Wunderbart.

Puss.

Gomene, för sen uppdatering
Inatt sover jag hos Jonna och Patrik, därav internet. Har ju flyttat sen jag skrev sist. Till en alldeles egen fin perfekt storlek på lya. En 2½ på 68 kvm med inglasad balkong. Nu ska jag bara köpa till lite möbler så blir lägenheten perfekt!
Ikväll har vi kikat på ESC, fel låte vann som vanligt, men roligt att Sverige faktiskt låg etta ett bra tag utan att ens fått en endaste 12-poängare. Nåja. En tredjeplats är mycket välförtjänt.

Minneskonserten idag var trevlig. Bra band, bra människor, bra väder. Gött. Samma tid nästa år tack? :D
PB och Henka är så roliga. Henka's crazy, CRAZY I tell you!!

Imorgon väntar städning av lägenhet. Dammsuga, skura golvet, tvätta kläder, få ihop mina trådhyllor och bära ner möbler till förrådet. Dock kommer jag göra ett stopp och självklart titta på VM-finalen vid 20.00. Sverige-Finland. WOO!!

Killar, relationer, kärlek och allt sånt. Ja... det ligger lite på is eller vad man ska säga. Jag har blottat vem jag är, gett mer än vad jag fått tillbaka. Visat på alla sätt och vis att det är dig jag vill ha. Nu ligger bollen hos dig, vilket den gjort länge. Behåller du den eller passar du tillbaka? Ge mig ett svar. Jag orkar inte längre vara ledsen. Jag är värd mer än så, eller hur?

I sommar skulle jag vilja åka till Liseberg, men också åka utomlands. Pengar, pengar, pengar. Låt mig vinna pengar! Korsika 1 vecka kanske? Nån som bjuder?

Dags att krypa till kojs. Sötnosen Zoey har nog inte tänkt att sova lika länge som vi övriga vill <3