The calendar hung itself



Igår tog jag en fika med Åsa och Erik. Det var väldigt trevligt. Vi satt på Jolla och pratade om allt möjllgt skit. Very pleasent.
Gymade igår också. Likaså idag. Mycket skönt att komma igång med träningen!!
Efter det att jag lämnat Erik och Åsa stack jag och Mattias iväg till Elgiganten och Mediamarkt för att kolla efter ljudsystem. Det blev ett LG 5.1 ljudsystem. Helnöjd! I helgen blir det filmkväll. Den som känner för det kan ju komma förbi ;) Passade på att köpa en film som vi såg på igår. Har visserligen sett Batman - The Dark Knight förut, men den är så ruskigt bra och med surround system nu också! :D



Idag gick jag en liten sväng på stan, köpte mer filmer. Klassiker. eller två klassiker, en lite nyare. 49:- på ONOFF så det var ju värt det. Det blev Gladiator, The shawshank redemption och the pursuit och happiness. YEAH! Mer filmer blir det också. 5e eller 6e augusti ska Jonna, jag, Mattias och Patrik till Skänninge marknad. Ska bli jättetrevligt, ser fram emot det som fan. Älskar marknader, stämningen, doften av nygjorda munkar som sedan utbyts av dofterna från kryddstånden och sedan alla godissorter som radar sig framåt. Ahh. härligt. Har varit sjukt skönt att vara ledig nu i två dagar. Jobba i 4 dagar, sen ledig två igen. Nu ska jag fixa med annat. Tjipp.!

2 år med älskling.

Idag vaxade jag mig, brasiliansk och benen. Kan ju varit bland det värsta jag har gjort någonsin. Fuck vad ont det gjorde. Aldrig någonsin känt sådan smärta. Benen var helt okej. Gjorde inte så ont. Stack till lite. Resultatet blev bra. Ska dit och fixa benen fler gånger. Får se när jag gör brasiliansk nästa gång. >.<

Idag firar jag och älskling 2 år. 2 hela år. Låter inte så mycket kanske, men jag njuter.
Han hade förberett mat till jag kom hem från vaxningen. Grillspett. m-m-m. Älskling är grym. ^^
Nu har vi precis förtärat toblerone, geisha-choklad och druckit Trocadero. Mysig kväll. Älskar honom så mycket.

Imorgon ska jag nog ta en tripp på stan. Kanske ska köpa en klocka, en klänning kanske.
Mattias köpte kläder åt mig i förrgår. från VILA <3 Sen var vi o såg Transformers 2.

Gotta go! Puss

såhär in på kvällkvisten.

zup?

Här händer inte mycket kan jag säga. Gamla vanliga racet man kör. Eller. mja, det var väl kanske att ta i. Lite nya events händer. Idag t.ex. satte vi upp vår nya fototapet i sovrummet. Blev sjuuukt jäkla fint. Är så nöjd. Rummet börjar bli komplett. Slänga ut byrån vi har att införskaffa nattduksbord. Sen så! :D

Till tisdag har jag bokat in vaxtid, både till hela ben och även brasiliansk! :O Kommer göra ont som fan. Men värt som fan.
På tisdag firar även jag och karln 2 år. Firar med håriga ben och framåtstjärt på morgonen och vaxning på eftermiddagen och avslutar med middag, antagligen på La mansion. Ska nog boka bord imorgon. Köpte en present till honom i förväg. Ett spel till x-boxet. Afro Samurai. Slice spel. Döda folk typ. Fast, lite mer smakfullt. Äsch. De som sett animen vet vad jag snackar om. Spelet bygger ju på serien. ANYWHO. Badade för första gången i veckan som var. Lite kallt var det allt. Var med syrran och Patrik borta i Åby klockan 21 på kvällen så.

Nu till helgen tror jag att det vankas brännboll på himpan med Karin och hennes karl. Inget direkt bestämt men hoppas på fint väder. Vore skittrevligt verkligen! Brännboll är sjukt roligt.

Inte träffat Åsa på ett par veckor nu. (hjärtesorg) Men vi båda jobbar röven av oss nu. Nästan, men näst intill varje dag. Jag själv har jobbat 9 dagar i rad nu, så är tacksam för ledig helg. Åsa. om du är ledig på onsdag. Ska vi ses?

Har haft lust att måla på canvastavlor ett tag nu. Fick inspiration för länge sen när jag och karln var nere vid ingelsta, nere vid mio möbler där. Den där exklusiva möbelaffären. Hängde tre canvastavlor bredvid varandra, men motivet var som om det var målat på en enda tavla. Förstår ni? ajja.. Ska leta lite inspiration och skissa upp lite grejer tror jag.


Til' then. Peace.