The calendar hung itself



Igår tog jag en fika med Åsa och Erik. Det var väldigt trevligt. Vi satt på Jolla och pratade om allt möjllgt skit. Very pleasent.
Gymade igår också. Likaså idag. Mycket skönt att komma igång med träningen!!
Efter det att jag lämnat Erik och Åsa stack jag och Mattias iväg till Elgiganten och Mediamarkt för att kolla efter ljudsystem. Det blev ett LG 5.1 ljudsystem. Helnöjd! I helgen blir det filmkväll. Den som känner för det kan ju komma förbi ;) Passade på att köpa en film som vi såg på igår. Har visserligen sett Batman - The Dark Knight förut, men den är så ruskigt bra och med surround system nu också! :D



Idag gick jag en liten sväng på stan, köpte mer filmer. Klassiker. eller två klassiker, en lite nyare. 49:- på ONOFF så det var ju värt det. Det blev Gladiator, The shawshank redemption och the pursuit och happiness. YEAH! Mer filmer blir det också. 5e eller 6e augusti ska Jonna, jag, Mattias och Patrik till Skänninge marknad. Ska bli jättetrevligt, ser fram emot det som fan. Älskar marknader, stämningen, doften av nygjorda munkar som sedan utbyts av dofterna från kryddstånden och sedan alla godissorter som radar sig framåt. Ahh. härligt. Har varit sjukt skönt att vara ledig nu i två dagar. Jobba i 4 dagar, sen ledig två igen. Nu ska jag fixa med annat. Tjipp.!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback