what makes the difference in this world?

Sitter här framför datorn och inget gör. Ska träffa Erik senare idag, men dröjer nog ett par timmar innan dess. Funderar på att steka mig några pannkakor till lunch.
Måste komma ihåg att inhandla lite mat tills imorgon. För den som har missat är det Midsommarafton imorgon.
Funderar på att ta bort min blogg. Jag skriver aldrig och brukar aldrig ha lust att skriva heller. Buhu.
Jobbet går bra annars. Livet är som vanligt.
Eve tog studenten och Tetta, Janne och James (Mattias syrra, hennes sambo och deras son) var här en hel vecka. Trevligt.
Annars har jag införskaffat mig Guitar Hero för det är så förbaskat roligt och så har vi köpt canal digital. något sådant. En boxer iallafall. Yayness. Kolla porr hela nätterna. ;)

Hajdåå.

fuck the väder.

Det var då själva fan att det ska regna när man äntligen är ledig. Fre-Sön har det varit stekande sol. Jobbat alla dagar. Såklart ska det nu regna. Jag blir så ledsen. Dock ska jag ta och luncha med Katta imorgon. Ska bli trevligt. Vi har inte snackat på hur länge som helst. Bara lite snabbt  när hon jobbat. Så det ska bli trevligt.
Ledig imorgon. Jobba onsdag, torsdag sen ledig i tre dagar. Fett nice.

Bakar för övrigt chocolate chip cookies nu.

På lördag blir det en jäkligt trevlig dag. Först en ledig dag med Mattias. Sen blir det personalfest. (Igen). Gratis dricka och mat på bomullsfabriken. Blir Sjukt nice. Men nu måste jag ta ut kakorna ur ugnen! :O


Puss