E.L.F cosmetics och bio.

I love you Phillip Morris var inte lika bra som jag förväntat mig. Visst Jim Carrey höjde filmen en aning, men tyckte nästan ändå att i vissa partier att Ewan McGregor kändes mer trovärdig. Filmen får iallafall 2 av 5. Helt okej film att slötitta på en söndageftermiddag, MEN skulle inte rekommendera att se den på bio. Vänta tills den kommer ut på hyrfilm.
Med det sagt så ska jag minsann beställa hem lite smink från E.L.F. Har hört bra grejer om detta så ska se om det håller vad det lovar, dessutom när det är så prisvärt! Skriver mer om det när paketet anlänt.

Ciao bella.


I love you.. Philip Morris!

Hellu alla glada! Dagen har börjat trevligt. Ätit frukost och kollat på några avsnitt av Big bang theory. Bästa serien enligt mig! :D Nu sitter jag här och kollar runt lite.
I veckan vankas jobb, jobb, jobb. Eventuell träff med Dennis och Åsa! Inte träffat Dennis sedan. Eh.. Ja ett år sedan, mer kanske? Iallafall. Ska bli skoj att catcha upp gamla minnen! Däremellan ska jag försöka hinna med att gyma nån gång. Blir lite jobbig att få med det när jag jobbar, men det ska nog finnas tid! :D

Idag ska jag och älskling iväg på bio. Nu var det faktiskt länge sedan sist. Vi har inte gått sedan Avatar hade premiär och det var ju ett par månader sedan! Katastrof :D Ikväll ska vi se
I love you Philip Morris Har ganska höga förhoppningar av denna film. Komedi är en favorit-genre jag har och Jim carrey som spelar huvudroll (tillsammans med Ewan McGregor) är precis i min smak. Har alltid tyckt om hans filmer! Får återkomma med ett utförande efter filmen har setts!


HURRA FÖR SVERIGE!

Grattis Sverige till vårat 4e OS-Guld. Jag är skitglad. Framförallt mätt. Ja för innan jag slog mig ner och såg målgången på stafetten så stekte jag pannkakor. AMBITIOUS jo man tackar, vispa grädde gjorde man också! Ja just det, passade på att slänga ihop äpple -och kanelmuffins. Har ännu inte smakat på dom men strax så.
Imorgon blir det jobb och sen ledighet i 3 dagar, efter det väntas 7 dagars jobb. Yay.

Ska kika lite på So you think you can dance nu.


Puss

Erik o jag, vi är goda vänner..

Jag vann ingen t-shirt, men jag är glad för det! :D
Idag har jag varit med min kära vän Erik. Vi käkade/fikade på stan och snackade en massa jäkla skit. Riktigt kul att ses. Jag fick en present, en spikmatta av honom, fast visste iofs om att jag skulle få den, men den uppskattas verkligen! :D Efter att vi gick från Jolla så ramlade jag, halkade till och tog emot fallet med mitt vänsterknä. Slet upp ett litet hål i mina skinnleggings. Blev lite ledsen i ögat. Vi åkte hem till mig och Erik lovade att laga middag och oss. Måste passa på att utnyttja en kock när man har en! ;) Det blev en riktigt god kycklingwok med färska grönsaker och matvete till det. Supernyttigt och supergott! Efter det har vi mest kollat lite på tv, tittat på några avsnitt av Big bang theory och snackat om snygga kändisar. :) Erik åkte hem för en halvtimma sen och nu sitter jag här och knåpar ihop ett inlägg.
I måndags fyllde jag som sagt år. Mamma, pappa, Jonna, Zoey och Patrik var förbi. Var riktigt trevligt. Vi fikade och myste och såg Charlotte Kalla ta en OS-guld. Perfekt kväll! Fick många presentkort, så nu är det bara att ge sig ut på jakt efter vårkläder! <3
I måndags tatuerade dessutom Mattias sin rygg. Andra sittningen av tre. Det roliga är att Martin som tatuerade honom har lagt upp hans
progress-bild på sin myspace. såg det nyss. Kul! Kommer blir grymt nice när vingarna blir skuggade också!

Btw. Skönt att Anja Pärson tog brons efter gårdagens krasch! GO ANJA!

Jobbet imorgon. 12-20. Yay.

Tävling. :D

Woooh! Har chans att vinna en t-shirt hos phoenixtshirt.com. Självklart valde jag denna! Kalla mig nörd, kalla mig vad du vill, Mario är den bästa! :D Det är Foki som anordnar tävlingen :D

Idag har jag annars varit med Åsa. Jäkligt kul, som alltid! Vi började med ett pass på gymet. Efter det lunch på chil wok. Sedan åkte vi hem till mig och glodde på lite film från när jag var liten. :)
Imorgon blir det ännu en vända till gymet. Ska även passa på att träffa Erik! :)

Min hjärtans dag.

Alla hjärtans dag. För mig en dag som alla andra. Mattias och jag har tillbringat dagen precis som alla andra dagar. Nästan, förutom det att jag fick en film imorse. Australia! :D Har hört bra om den så ska bli spännande att se. Åkte iväg en tripp till stan och köpte Fallout 3 till gubben. Han blev glad <3
Dagen har tillbringats med att bara ta det lugnt. Krypa upp i Mattias famn. Vi har precis sett färdigt på filmen UP. Så otroligt bra film. Min smak. Riktigt rolig! Just det ja. Har bakat 8 olika kakor tills imorn (Min födelsedag, yay!!) Just nu är jag trött på att baka men det är möjligt att det blir kolakakor och kärleksmums imorgon också. Mamma, pappa, Jonna, Zoey och Patrik kommer och hälsar på mig imorgon så det blir hemmagjort fika för hela slanten!
Med lite tur, kanske man får med sig lite fika till jobbet. Hah! Vet att det uppskattas.

Imorgon ska jag se om det finns något klipptid någonstans, ska gyma och Mattias ska tatuera sig. Andra sittningen, dags för skuggningen! Sista timmarna som 21 år imorgon blir jag ett år äldre och ett år klokare? Ajja. Vi hörs imorgon eller tisdag!


Puss

Äsch, vad är väl en bal på slottet?

I brist på tid och ork så blir det världens enklaste "middag". Kan väl inte riktigt kalla det middag, men lite energi. Varmkorv och fullkorn-snabbmakaroner. OH JÄVLAR VILKEN LYXMIDDAG! Tror jag det. Tur att jag var sugen på varmkorv. Imorgon fyller storasyster år. Hela 24 år gammal blir tanta. Funderar på att köpa en käpp åt henne, men det är nog att ta i. Grattis iallafall. Jag har inte köpt någon present till dig. Än. Ute i sista minuten,  say what?! what?!

Häromveckan hjälpte jag och Erik på jobbet att lämna en borttappad unge till sin mamma. Det visade sig tydligen att det var vår gamla chefs lilla unge. Ungen tjöt.

Känner mig som en bitterfitta, vet inte om det är hormoner eller att 5 miljarder personer slutar på K-Rauta. Okej tre stycken men ändå. Tråkiga är att jag tycker bra om alla tre, Totte, Calle och Oskar. De vill ju gå vidare det är väl förståeligt. Kränga hus eller sälja WC-stolar? Hmm......


Nu hör jag vattnet bubbla, ska slänga i mina små korvisar. Uno momento.

Sådär. Slängde i pasta i vatten också. Middag klar om 5 minuter. Alla hurrar.


Var barnvakt åt syrrans barn i lördags. Hon grät och hon spydde ner min t-shirt, men söt är hon!

Ne, gu vad tråkigt det blev nu, magen kurrar. Tjingeling!

Hallå ellah?

Vilket tjat det var på Kim på dåligt uppdaterande. Nu kommer det ett kort inlägg, så var nöjd! :D

Har precis ätit klart middag slängde ihop wokade nudlar med kyckling och wokgrönsaker i sötsur sås. Innan jag började med maten blev jag så sugen på pannkakor, så jag håller på att steka det nu. Passade även på att ta lite nutella på en halv pannkaka. Det var ingen sensation Kim. Smakade skumt! ;D

Jonna rigde förut också. De firar 1 års förlovningsdag. Jag ska sitta barnvakt :) Mysigt att umgås med lilltjejen. Hon kommer garanterat gråta, men ska göra mitt bästa! Är ju bara ca 6 timmar jag ska vara barnvakt :)
Tittade nyss på Supersize me på tv. Ruskigt bra dokumentär. Man blir inte direkt sugen på McDonalds efter det :D Hah! Skandal att småbarn inte vet vem Jesus respektive en amerikans president var. Däremot visste de vem Ronald McDonald var. Boo.

Imorse var spårvagnstrafiken avstängd, blev lite krångel att komma till jobbet, men tillslut så. Kom lite sent, men så blir det när Sverige inte är beredd för snöoväder. I år.. igen..

Dags för att fortsätta steka pannkakor


Pöss