My vanity.

Jag håller sakta med säkert på att fixa en vanity åt mig själv. Det är lite mäck att få till det bra i en liten lägenhet, men man får trixa med det man kan få tag i. Köpt en byrå från Ikea "Alex" heter den och är den typ de flesta beautygurus på youtube har i sin ägo. Det som fattas nu är lite virke från K-Rauta så vi kan egentillverka ett bord och ben som vi kan fälla ihop när jag inte använder den.
Jag har även köpt en spegel och lampor som ska fästas i väggen när vi fått upp resten. Det blir nog bra när vi väl fått allt på plats.
 
Fortfarande arbetslös. Fortfarande hemmafru.
 
På söndag kväll åker jag och Murphy till Norrköping för ett par dagars omhändertagande av Zoey. Blir kul. Har ett par saker inplanerade iallafall. Ska träffa Åsa nån av dagarna vilket ska bli jättekul! Inte setts på hundra år </3
Sen ska jag käka lunch med Daniel. Ja det är väl det. Sen kanske man kan få till nån middag eller afterwork med några från gamla jobbet? Vi får se helt enkelt.
 
Nu kom mannen hem från en träff med en ungdomsvän, barndomsvän? tonårsvän? Haha, ja ni fattar galoppen.
Så nu ska vi umgås lite <3
 
På tal om att umgås. Såg att Mattias Wedin gått och gift sig. Där ser man.

Lite funderingar.

Hmm.. Fastnat för serien Breaking Amish som går på TLC. Här följer man några ungdomar (alltifrån 19-26) som lämnar sina hem i Amish och Mennonite-kulturen för att uppleva sina drömmar i just den här säsongen, Los Angeles. http://www.tlc.com/tv-shows/breaking-amish-la
Iallafall, i ett program så hände det en incident mellan två tjejer och en kille varav tjejerna var otrogna mot sina respektive, medans killen var singel. När det hela uppdagade sig så får killen all skit... Varför?
Jag menar, det är inte första gången det händer. Dokumentärer, klipp osv där otroheter uppdagats och personen som varit singel i det hela fått allt skit och fått stryk. 
Hmm..
Är det bara jag som skulle reagerat helt annorlunda? SJÄLVKLART skulle jag bli rasande på tjejen som skulle vara involverad. DOH, men den största ilskan, besvikelsen skulle riktas mot min partner.
 
Beroende på var folks gräns för otrohet går så har jag varit/inte varit otrogen. Beror lite på hur man ser på det. Jag har varit med om att vara "den andra" i otroheten och mycket riktigt så var det jag som fick den mesta skiten. Men jag har också varit med om att blivit bedragen. Inte riktigt otrogen, men enligt mina gränser snudd på. Så ja. Jag har varit med om alla tre.
 
Själva då? Och vad blev följderna av det?
 
 
Nu ska jag äta min kanelbulle och dricka mitt rödvin i min ensamhet. YOU GO GIRL!!

Bröl

Känt mig så blödig de senaste veckorna. Minst lilla grej får mina tårkanaler att gå bananas. Hormoner?
Leker fortfarande hemmafru. Just nu är tvättmaskin #2 igång och en till ska hinnas med innan dagen är slut. Iväg och inhandla dagens middag också (vad det nu blir). Fantasin börjar tryta lite. Än så länge så har jag i princip slltid haft maten färdig till Mats kommit hem. Hemmafru, eller vad sa jag?
Ska strax dra fram dammsugaren och sen ska jag unna mig en film, några clementiner och hemmagjord chokladmousse.
 
Har lite nyheter att berätta i nästa inlägg. Ny möbel och eventuella framtidsplaner.
 
 
Bye bye ^^