It was like this..

Trött. Blev inte jättemånga timmars sömn för varken mig eller Mats. Jag sov nog inte ens 5 timmar och Mats sov nog ännu mindre. Nåväl, han har några timmar i eftermiddag att sova ut på.

Jag är på väg till jobbet. Drygt två månader kvar där. Söker jobb som en gnu. Finns många jobb, men konkurrensen är hård i Stockholm..

Något att glädja sig åt, är att Henka kommer hit, helgen v.28. Kuuuuul!! :D
Det ser jag fram emot.
Mats också, hans "typ" andra hälft kommer ju! ;D

https://cdn3.cdnme.se/36493/7-3/pic_51cd3d7ae087c328aa7699c5.jpg" class="image">


It was like this..

Trött. Blev inte jättemånga timmars sömn för varken mig eller Mats. Jag sov nog inte ens 5 timmar och Mats sov nog ännu mindre. Nåväl, han har några timmar i eftermiddag att sova ut på.

Jag är på väg till jobbet. Drygt två månader kvar där. Söker jobb som en gnu. Finns många jobb, men konkurrensen är hård i Stockholm..

Något att glädja sig åt, är att Henka kommer hit, helgen v.28. Kuuuuul!! :D
Det ser jag fram emot.
Mats också, hans "typ" andra hälft kommer ju! ;D


Midsommarhelgen.

Tre väldigt fina dagar i Norrköping/Skärblacka. Ätit gott och mått gott. Inte haft några direkta problem hemma hos mamma och pappa. Duktig vovve! :)
Supermysig midsommarafton med massor av god mat och härligt umgänge med familjen. På kvällen åkte vi tillbaka till Jonna och Patrik för lite mer umgänge med Henka dessutom. Kul kul! Vi bestämde att Henka ska komma upp till oss om några veckor. Tråkigt när det blir så kort med tid. Denna gång blir det antagligen att han kommer på fredagen och stannar över helgen :)

Dagens jobb gick galet fort! Nästan så att man inte ville gå därifrån, haha! Men vi fick gjort mycket och det är ju det väsentliga.
Imorgon blir det lilla Murphy som hänger med till jobbet igen, Ranna kommer bli extatisk! Hihi!

Nu är det dags att kliva av pendeln och handla lite mat till kvällen.

Puss!


Såhär ligger det till...

Sitter hemma och funderar över vad dagen kan ha att erbjuda.
Trött är jag också, vet inte om jag får i mig tillräckligt med vitaminer och mineraler eller om det är för att jag tagit hand om Murphy tre dagar i rad och gått upp med honom om nätterna. Huvudvärken har satt sina spår idag. Det går nog över snart :)
 
Sen har jag och Vigge tagit ett gemensamt beslut om att jag ska sluta på SOVA. Det känns som rätt beslut, men oron över att hitta ett nytt jobb inom två månader är tungt. Jag har gjort det förr så jag vet att jag kan göra det igen.
Har redan hunnit med att söka runt fem jobb som jag hoppas på allihopa. Stockholm är ju en stad med otroligt stor konkurrens så det gäller att kunna bevisa att just jag är bättre än alla andra.
 
Imorgon kväll sticker vi ner till Norrköping för ett par dagar med min familj och firandet av midsommar.
Får se hur det går att få med den lilla ner, men han sköter sig ändå ganska bra.
 
Ne, knäcka upp en öl i det fina vädret medan min lilla plutt sover <3

Premiär på jobbet!

Inte visste jag att man kunde bry sig om något så litet efter bara några dagar. Första dagen på jobbet idag med lilla Murphy med mig. Det går okej.. kissat och bajsat i butiken har han redan gjort. Olyckor händer.
Nu har jag iallafall köpt en hundkorg/säng på Arken Zoo som han kan ha här på jobbet. Han har redan invigt den med en liten tupplur. Men det skär i hjärtat lite när han gnyr där inne. Men han får och kan inte påverka mitt jobb, Jobbet går först, det är en bonus att jag kan ha med honom hit bara.. Stackars plutten..
 
Nu är Ranna ute med honom en sväng medan hon parkerar om bilen. Tjejtjusaren Murphy ;)
 
 
Kick offen på Yasuragi var nice! Speciellt konferensen. Badet blev jag inte impad över. Vann spa nere i Lysekil är betydligt bättre.
Nä, sjuuukt hungrig! Måste inhandla lunch strax.
 
 
Puss!

Kick off på Yasuragi!

Imorgon blir det kick off med jobbet. Diskutera om hur butiken går, ekonomi osv. Regionschefen ska med också så det lär bli intressant.. :) vi ska hålla till på Yasuragi, ett japanskt spa utåt Nacka tror jag det ligger. Så efter jobb får vi lite fritid. Nice med ett annorlunda spa! Kul! Det blir japanskt till lunch iallafall, gött! Efter Yasuragi blir det middag nånstans. Om vädret blir bra kanske det blir nån uteservering? Annars har vi kikat på American Table, lovande meny! :)

Nu blev jag lite hungrig..


Välkommen hem!

Trött och lite sliten är man efter en tassande valp strax efter fyra inatt. Han äter leker och sover. Dock sover han inte så länge när han sover om dagarna så man hinner knappt blunda för att vila själv innan han vaknat igen och man måste ut med honom.
Fast.. Det är han ju värd, vår lilla parvel.
Vi försöker dressera honom redan nu. Han är ganska duktig med inkallning, sitt och sitt med paus.

Just nu sover han, vi ligger i sängen och kollar på tv. Murphys första åskväder är avklarat också, gick alla tiders.

En liiiiten bildkavalkad får ni stå ut med ;)


How you doin'?

Haft en härlig helg i Norrköping! God middag hos mamma och pappa, med lite catch up tid!
Slappt och mysigt hemma hos syster där vi även sov över.
Pussat och kramat Zoey tills jag träffar henne igen (vilket är om några veckor bara). Annars? Hmm.. Imorgon var det 17 månader sen Mats frågade om vi skulle bli tillsammans.
Tiden går i raketfart numera. Veckorna rusar fram. Tyckte det var som igår vi var och hälsade på Birgitta för att kolla på valpen. Nu är det bara några dagar kvar. Lördag eftermiddag hämtar vi vår Murphy. Ska försöka att inte bli en sån person som bara gör statusuppdateringar om sin hund ;)

Sitter nu på pendeln på väg till jobbet. Varit på utbildning på Kungsgatan. Micke från Matton Jernberg kiroprakti var där och föreläste. Vi är ju alla från SOVA utbildade av kiropraktorer vilket ger en trygghet för både mig och kunden, att jag faktiskt kan påpeka varför de har ont där eller där för att sedan hitta en säng som bidrar till en ökad komfort och ökad sömn. YEAH!

Igår kollade vi på Jack the gigant slayer. Okej film. Ingen film jag skulle se på bio, men att ha på datorn och slå på en måndagskväll, fine. Dock vill jag se Hangover 3! Börjar kanske bli lite uttjatat, men man kan ju inte annat än älska Zach Galifianakis! :D så sjukt rolig i alla roller, i alla filmer han medverkar i.

Nepp, dags att kliva av pendeln :)