Shopping från Make Up Store.

Detta är vad jag plockade ihop efter sminkningen. Plockade med mig två skuggor som användes på min make. Samt lösögonfransar och en studio foundation.

Lösögonfransarna är i namnet Doll.
Cyber shadow i färgen Metallic plum.
Microshadow i färgen ruby.
Studiofondationet är i färgen beige.

Fiiiinfina grejer!


Make up of today!

I julas fick jag ett presentkort och make up lektion för 500:- på Make up store av syster. Idag passade jag på att utnyttja den och det blev hur bra som helst! Hade en grym tjej och vi funkade riktigt bra ihop. Förstod varandra riktigt bra. Hon fick leka med vilka färger hon ville och kräma på hur mycket hon ville.

Mats tyckte jag skulle ta en för -och efterbild.. Så här it is, oredigerat. Kommer komma upp bild på de saker jag köpte också.

Tänk vad lite färgglatt klet i ansiktet kan göra ;)


Nykär fortfarande?

När är man nykär? Och finns det en regel när man inte är det längre? Mats anser sig inte vara det längre medan jag själv tycker det. Det pirrar fortfarande i kroppen när jag ser honom och fjärilarna snurrar runt när han rör vid mig.

Nu kanske ni säkerligen undrar: vad fan gör du uppe så tidigt på din lediga dag?!
Jo det ska jag säga er. Hade sån jävla märklig dröm inatt. Jag bodde tillsammans med mitt ex av nån anledning. Jag jäktade till bussen, som jag ändå inte hann med. Löpte som en tok. Övervägde om jag skulle följa med och sova med exet i sovrummet, trots att jag i bakhuvudet hade Mats i åtanke. Sen kom Micke A och hämtade upp Henka utanför min lägenhet, så jag fick skjuts till jobbet. Jag hade virat in mig i mitt tjocka täcke som jag lämnade precis utanför hissen.
Dock fanns inget av det här i min drömtydningsbok. Letade efter alla möjliga ord, gick inget bra.

Nu har iallafall Mats dragit till jobbet och kvar är jag, vaken. Ska passa på att titta på svtplay - 30 grader i februari.

Men till att återgå till nyförälskelse. Jag är nog nykär fortfarande. Så sjukt upp över öronen förälskad och tänk vilken tur jag har. Att jag hittade nån som är precis lika förälskad i mig, o vågar visa det också.


Jag mår bättre.

Idag mår jag bättre, psykiskt. Fick "återfall" både igår och idag också. Konstigt nog har det fått mig lite i balans. Som Ewelina sa, känner nog att jag får lite kontroll över min situation på något mystiskt vis..

Bland det bästa idag är att jag får sova med Mats inatt igen. Var egentligen meningen att han skulle åka upp till Sthlm ikväll för sitt prov för väktare imorgon, men istället åker han imorgon bitti <3 små guldklimpar i tillvaron. Likaså fick jag en liten handskriven lapp imorse när jag vaknade. Fan vad fin han är min gubbe.
Åhhh, han testade sin smoking igår här hemma.. Ojojoj.. Holy shit vad stilig han blev! Den var inte på så länge efter det, hehe..

I fredags var jag, Gelinder och Mats ute och barhoppade lite. Slutade med att vi hamnade på Hugo och drack lite till och dansade våra lurviga. Fan vad kul det var!

Nu blir det att titta klart på Sveriges mästerkock.


Att vara glad för bådas skull.

Att se fram emot något är ingen bra idé. Mitt välmående vs. andras välmående. Det kan tyckas vara små obetydliga saker, men stora för mig. Psyket kastas fram och tillbaka. Jaha, så gårdagen var bara "på låtsas" ? Samboliv.. I 18 glada timmar. Nu? Vem vet? Överanalysera saker, javisst! Drottningarnas drottning på det, här är jag! Men jag är så glad att det går din väg hjärtat, det är jag, men på vägen till din jobblycka, sinar jag ihop inombords.
Jag är inte menad att bo själv. Jag är skapad för att ta hand om nån, ta hand om min partner. Bitter fucking ljuv dag idag. Orolig inför fredag. Försöker vara stark, jag vill att du följer med till läkare, men du kan inte..


Fail..

Tystnade som uppstår när man ställt om klockan för telefonen inte gör det själv, men av någon märklig anledning gör det ändå. För att sedan vara på jobbet nästan 1,5 timma för tidigt..

Roar mig med kaffe på McDonalds..


Harry Potter och de vises sten.

Fick ett ryck idag och började tokstäda hela lägenheten. För dem som varit hemma hos mig och sett min "kontorsdel". Det finns inga saker där längre. Varje rum har nu iordningplockat, dammsugits, våttorkats och moppats. Sitter just nu och väntar på min skål med nudlar. Min underbara middag idag. Snart blir det lite film. Dagen till ära blir det lite nostalgi. Först delen av Harry Potter. Han kommer se så liten ut! :D

Iallafall. Äntligen lugn i kroppen. Fint här hemma gör mig lugn inombords. Tack och hej sötnosar!


Xbox360 is my friend..

Sitter och roar mig med att uppdatera Mats xbox360. Göra en avatar som liknar honom (så gott det går) och sen ladda hem en fortsättning till Fable2. Den är uppe 64% och jag har suttit här ett bra tag.
Idag mår jag aningens bättre, men långt ifrån bra. Bra val att jag stannade hemma idag.

Iallafall. Ska försöka samla krafter till att duscha och sen gå ner mot Ica, för vem vet hur lång tid det här kan ta...

 


Kärlek.

Jag saknar dig snuttis. Så otroligt mycket.
Har älskat varje minut av veckan du var hos mig.
Mamma ringde förut och ville kolla läget, hur jag mår och så. Hon ställde en märklig fråga. Hon frågade om jag och Mats gjort slut. För ibland menade hon, så kan det tära på varandra såhär tidigt att ta hand om varandra när man är sjuk, att passa upp på varann.

Snarare känner jag iallafall att det förde oss närmare på något vis. Delvis för att vi faktiskt var hemma och hade en "vanlig vardag" som det så småningom kommer bli. Jag tyckte om att ligga med huvudet i ditt knä medan du spelade tv-spel. Jag uppskattar hur bekväm och trygg du känner dig i mitt sällskap att du somnar i min famn. Jag älskar att stryka dig genom ditt tjocka hår. Jag älskar att beskåda dig när du ligger i mitt knä och sover. Du betyder allt för mig hjärtat.

Saknar Stockholm, saknar din lägenhet, saknar dig.
Fan! Säger ju att jag är blödig idag. Snart är det 3 månader sen vi träffades för första gången. 3 månader!! Det är ju ingen tid alls. Känns helt sinnesstört med tanke på vad vi hunnit göra under den här tiden.
Men hur klichéaktigt det än låter så är det väl så när man kommit nån så pass nära som jag känner att vi gjort.

Du gör mig glad och lycklig. Jag känner mig som världens lyckligaste tjej med dig. Hoppas du känner dig lika lycklig också <3


Tidsfördriv


Här rörs ingen fena.

Jag känner mig fruktansvärt blödig idag. Känner mig ensam.
Man ska inte börja tänka på saker samtidigt som man tittar på extreme home makeover. Big no no!
Usch..

Värktabletten börjar avta känner jag nu. Halsen krånglar igen. Tog min första zyx halstablett som mamma och pappa kom förbi med. En av tre jag får ta idag. Hoppas på att jag blir frisk.


Sjuk, sjukare, sjukast.

Har jag uttryckt min avsky till att vara sjuk?!
Jag är inte sjuk ofta och när jag väl är det brukar det vara en lättare förkylning så jag ändå kan jobba.
Ringde nyss min chef och förvarnade om att jag kanske inte dyker upp imorgon. Väljer jag att vara hemma och är sjuk, då är jag fan riktigt sjuk. Har fortfarande bara en eller max två sjukdagar under snart 3 år. Hyfsat ändå.
Speciellt imorn och de kommande dagarna efter så är det stora grejer som händer på jobbet så vi måste egentligen vara full styrka..

Iallafall, försöker få i mig lite yoghurt. Flytande föda är typ det enda som går ner. Gör så Jävla ont att svälja.. (stackars Mats, hahah!) ;)

Inväntar just nu mamma och pappa. De skulle in till stan och handla lite så de frågade om det var något jag behövde. Beställde nyponsoppa (ropa hej om det är det ni är sugna på när ni är sjuka också), halsatabletter, nåt lättare bröd och nånting som jag inte behöver ställa mig att steka eller koka.

Anywhoooo.. Såhär ser mitt lille krypin ut just nu ;D


Money, money, money.

Idag har det varit en bra dag för ekonomin. För det första så tittade jag till min lönespec. I och med att jag tog ut 4 st semesterdagar så blev det fina siffror. Bra inför USA. Dock blev min räkning från tele2 på 2000:- mindre rolig.

Dock slapp jag betala 2890:- till mamma och pappa så det räddar lite inför kommande lön.

Dessutom väntar jag fortfarande på min present från Anna (?!!??) och så ska jag kassera in 600 från Åsa, så ännu mer pengar. Det gillar vi.

Om ni ursäktar ska jag självdö lite i soffan till filmen som jag ännu inte än dragit på. Toodles!


Sjuk i två dagar - har redan tröttnat.

Fan vad tomt det känns. Eller snarare så känns det som att Mats är nere på stan och kommer hem snart. Tänk så fort man vänjer sig vid att ha nån i lägenheten.

Just nu mår jag sådär, mycket bättre än igår, men långt ifrån bra. Min dag har spenderats i soffan hela dagen. Inte rört en fena. Druckit kopiösa mängder med vatten.

Tänkte ta mig ner till min lilla butik mittemot lägenheten. Köpa nånting till filmen jag ska se strax. Battle Royal. Oh yeah! Sist jag såg den var 2007, hemma hos Henrik i Linköping. Lika bra varje gång. Sjuk men bra. Finns möjlighet att jag somnar till filmen, but so be it.

Svar på Myzans kommentar. Dragit på mig nån mildare version av influensan. Näsan och så är helt okej, däremot har jag ont i kroppen, svettas ihjäl ena sekunden och fryser så pass mycket att jag sitter fullt påklädd med tjockt täcke över mig i andra.

Iallafall.. Mot butiken!


Godmorgon..

Uppdatering i sjukstugan. Vaknade mitt i natten av att svetten rann. Gick upp och slängde mig på soffan. Somnade i två minuter och gick sen tillbaka. Vaknade med urinvägsinfektion och ännu ondare i halsen. Wohoo!!!...

Nu har jag knaprat lite värktabletter, druckit ett par liter vatten och ligger nu i sängen och tittar på film.
Sötnosen åker hem idag (bohoo) vet inte när han kommer tillbaka nästa gång.

Börjar bli lite hungrig, inte ätit på 20 timmar, men är inte speciellt hungrig när man är sjuk.


Sjukstugan 2.0, go away!

Hej säger jag från sjukstugan 2.0.
Yes, nu är det min tur. Frossan började på mötet vi hade idag. Efter det gick det nedåt fort som fan. Ont i kroppen. Gjorde ont att ha jobbkläderna på sig. Huvudvärken kom från helvetet och det högg till i öron. Fanns ingen panodil så långt ögat kunde nå. Tycker det smartskaftet som lämnade en tom kartong med Alvedon är dum i huvudet.. Jag menar, hur tänkte du? Jag tar sista tabletten, men jag lämnar kvar kartongen?.. Jaja.

Mådde så pass dåligt att Sara fick stänga. När Jannika går hem från jobbet, då är hon sjuk.
Imorgon är jag ledig, likaså onsdag. Hoppas på att friskna till, för tors-sön kan jag inte vara sjuk alls.

Ett samtal på jobbet gjorde mig riktigt glad. Ett bevis att det går i rätt riktning. Uppskattar alla småsaker du gör. Att du tagit dig tid, läst på om sjukdomen, för "det är självklart bra att veta om det händer nån i sin omgivning".
Det värmer så jävla mycket mer än vad det låter. Kan tyckas obetydligt, men att DU bryr dig.. Mer än vad flera som är närmare gör.


Det var bara en tidsfråga..

Att jag inte blivit sjuk än är fan ett mysterium. Med en riktig sjukling hemma som jag dessutom pussar på är det lustigt att jag inte mått dåligt efter att ha haft Mats hos mig i 6 dagar.

Nu är dock sista potatisen kokt. Vaknade med känningar i halsen. Hoppades på, och det brukar vara så att, det blir bättre under dagen. Nu är det värre. Huvudet värker. Jag fryser. Sitter med fleecejacka i värmen. Kroppen värker..

Har verkligen inte tid att vara sjuk. I helgen händer det grejer och det finns inte tid för att vara hemma.


Härligt väder idag!

Det är superfint väder idag! Det blåser som satan, men det är klarblå himmel och solen skiner!


Ett inlägg om ingenting.

Tillfällig torka. Har inget direkt intressant att prata om idag. Vet inte vad ni vill att jag ska skriva om? Ska jag köra på som vanligt eller vill ni veta nåt annat? Skriv för tusan! :D

Haft riktiga slappodagar den här helgen, har tagit hand om min sjukling. Tycker så synd om honom. Varit sjuk i 3 veckor nu. Snart fyra.

Imorgon blir det jobb igen. Känns som jag knappt varit ledig.. Skulle vilja ha några dagar till.. Men men, man kan inte få allt här i livet.

Håller med Kims kommentar i förra inlägget. Känns verkligen som igår vi tjattrade i kassan om pojkvänner. Och det stämde verkligen att Mattias inte var mannen i mitt liv och glad är jag för det. Fast det trodde jag då. Nu såhär i efterhand så ser man saker så tydligt, hur omaka vi var. Vi levde på ruset av att vara nykära. När det lade sig så levde vi väl på känslan av att vara varandras första partner. Sen vet jag inte..
Jag har lärt mig så mycket av mitt förhållande med Mattias, både vad jag strävar efter och vad jag inte letar efter i ett förhållande. Likaså med Andreas.

Hoppas Mats är den rätta för mig. Det känns rätt. Känns annorlunda än tidigare. Känns som vi är på samma plan gällande det mesta. Lever i ett lyckorus.. :)


Past, the future and the present.

Fick för mig att jag skulle börja tänka på massa skit ikväll. Dra upp x-filen även fast jag egentligen inte vill. Det är som att gå på ett minfält. Man vet att nånstans kommer det gå åt helvete om man fortsätter gräva, men man vill så gärna. Vill se hur långt man kan klara sig innan det är försent..
Skickade ett par meddelanden till syster. Hon fick mig på bättre humör. Det är lätt att tänka åt ena håller bara. För det gjorde jag. Tänkte på hur lyckliga M och hans ex måste varit. Att de måste blivit blixtkära i varandra iom att trots att det skiljde 60 mil så flyttade de ihop så tidigt. Sen påminde Jonna mig om att jag också har ett förflutet. Ett förflutet M säkerligen inte tänker på, iallafall inte i den utsträckning som jag. Men jag har ju varit tillsammans med nån jag med innan honom. Levt med nån i 3 1/2 år, varit sambo och förlovade till och med. Lätt att glömma bort sånt..

Nu mår jag bra iallafall. Sitter och kikar på Bröllopsfotografen på tv och ska nog ta mig en macka.

Ikväll gick jag och sötnos på bio. Tittade på John Carter. Den var bra. Helt okej, men kommer inte se om den.
Var först och åt på Peking House. Wokad kyckling med cashewnötter. Gott, men lite smaklöst. Håller med Mats att det är tråkigt att den kinesiska maten blivit försvenskad. Att den "rättar" sig efter hur vi vill ha det.

Bjussar på en bild på min lilla tv-hörna. För att jag kan och jag vet att ni så gärna vill se ;)


Hej från sjukstugan!

Såhär har min fredag och lördag sett ut. Min älskade sötnos mår inte vidare värst bra så jag pysslar om honom i den mån jag kan. Han har sovit i stora delar av dagen. Hoppas skiten ger med sig..

Ikväll blir det bio. Vi skulle gått igår men han mådde alldeles för dåligt för att gå. Jag börjar få riktigt ont i huvudet så jag hoppas jag inte åker på samma skit..
Får se om vi orkar ta oss ut ikväll. Jag har absolut inget emot att stanna hemma. Skönt att veta att man som nykärt par inte MÅSTE ha nånting att göra så fort man ses :)

Ska strax ner och handla tror jag, om jag orkar ta mig ur lägenheten that is ;)


Är lite ledsen idag..

Vet inte varför jag är så nere idag.. Ingen bra dag idag. Allt känns bara.. skit. Trots att Mats är här så är jag nere. Vill inte vara deprimerad.. Har inte långt kvar till gråt. Allt känns mer eller mindre meningslöst.. Jag lagar mat för att Mats behöver mat (jag med iofs). Men jag skulle lika gärna kunna vara utan. Vill visa mig stark. Jag ÄR stark. Bara hamnat i en svacka nu. Jobbet känns svårt. De mest simplaste uppgifter tar en evighet att göra.

Sitter och tittar på när Mats spelar Fable II. Situationen känns igen. Är rädd att jag jämför. Men det gör man väl? Varken man vill eller inte. Eller situationen är mer; såhär skulle mitt ex aldrig göra för mig, eller vad annorlunda han gör mot mitt ex. Kan inte hjälpa det. Snälla säg att det är fler än jag som ofrivilligt jämför? I'm not the bad guy, really.. SLUTA VARA SÅ JÄVLA DEPRIMERAD!!!
Så egoistisk.. Hur mycket tror ni Mats tycker om att umgås med ett deppo?! Haha :P

Ne, nu ska jag hälla upp godiset som vi köpte igår (som fortfarande finns kvar hör och häpna) i en skål och kramas lite med min pojkvän. Herregud.. Jag har pojkvän. Vem kunde tro det för några månader sen? ;)

Såhär ser man ut när man ligger i soffan förresten. Och däääär antecknade intresseklubben ;)


Det hänger på håret.

Mitt hår börjar bli långt. Utväxten börjar synas (mörk utväxt som tur är). Har inte råd med frisör. 1200:- är inget jag direkt kan avvara just nu. Avbokade min tid jag hade den 21e. Man kanske kan klippa sig i USA? Höhö, hade varit något..

Nu är jag på väg hem från jobbet. Bio väntar ikväll. John Carter. Nån som sett som vet om den är bra?
Stod mellan den eller Underworld, båda ska ses men ikväll får det bli j.c :)

Är lite depp idag. Vet inte varför. Sorgligt nog tycker jag det var väldigt länge sen jag "mådde dåligt". Att allt bara samlar sig inuti kroppen som en äcklig hög med fett.. Att inte tänka så känns svårt just nu, unfortunately.

Nu ska jag hem, slänga in mig själv i duschen. Hatar spegeln som sitter i duschen för övrigt. Den är i vägen.
#hataspegelbildnärjagduschar

Har ont i mitt knä fortfarande. Haft det några dagar. Det är bara vänster knä och det är bara när jag sätter mig på huk eller liknande det känns..

Lite sugen på att bli helt chokladbrun i håret.. Dessa I-landsproblem alltså.. :P


Jäkta hit och jäkta dit.

Jag behöver semester. Känns som jag inte gör annat än jobbar, jobbar, jobbar lite till. Den lediga dag man har går åt till att inte vila. Tvätt ska tvättas, lägenhet ska städas, man ska hinna träna på det här, för säcka ihop går ju inte..
Haft sprängande huvudvärk hela dagen. Värktabletter hjälpte tydligen inte. Kanske berodde på nattens dåliga sömn. Illamåendet jag hade imorse har tack och lov försvunnit under dagen. Skumt. Vaknade bakis och jävlig kändes det som.

Nu är jobbveckan i princip över. In en snabb sväng imorn till jobbet. Lämna in semester och sitta en stund på ekonomisidan. Känner ett behov av att äta. Ska stå emot, dessutom är Mats hemma så skärpning deluxe och disciplin är det som gäller.. Är väl bra iofs :)

2 minuter, sen kan jag slappna av hemma i soffan, äntligen! :D


Brunneby gårds musteri.

Igår var vi och käkade på Brunneby gård. Supermysigt ställe! Maten var sisådär alltså, dock var drickan väldigt god! Drack en äppelcider, väl kyld, mumma!

Snart är det dags att sluta jobba. Längtar hem som fan. Om inte mannen hunnit käka upp allt, så väntar en godispåse hemma. Mats+godis+3 dagars ledighet = awesomeness!


Boston here we come!

Nu är resan bokad till Boston. Kommer bli helt ljuvligt med semester, ni anar inte. Hoppas på bra väder! Tror det ska vara runt 15 grader där såhär års. Woop woop! Fixade med allt igår, ESTA ansökan blev godkänd också. Tur är väl det.

Skönt att få vakna upp med Mats idag. Trots dålig sömn pga konstiga drömmar så mådde jag ändå bra. Få höra hans lugna andetag bredvid mig medan hans hand vilar över min midja är kärlek och terapi <3

Nu är det dags att jobba 6.45-16.15, vill redan hem ;)


Fulsnyggt när det är som bäst.

Glömde säga att jag fick ett intressant samtal förut idag.. Blev otroligt glad och jag skulle slå kullerbyttor om jag fick ett samtal till!

Vi har precis åkt iväg från Gunnes väskor. Fick med mig en underbar liten sak som fångade mina ögon direkt. Det blev inte kärlek vid första ögonkastet. Tyckte först att den var lite ful faktiskt, lite "doktorväska" över det hela. Tillslut vann den mitt hjärta. Pappa drog kortet (hehe, tack finaste pappa) och jag har nu redan flyttat in i den. Bilden visar verkligen ingen rättvisa. Den är så retrosnygg. Gotta love it!


LdB body soufflé

Var inne på Mobilia köpcentrum och fick med mig LdB's body soufflé. Pink Orchid - limited edition. Ska bli intressant hur den är. Luktade gott och tjusig förpackning. Räcker för mig.


Roadtrip!

Idag är jag ute och far med mamma och pappa i Östergötlands län. Vi började dagen med frukost på IKEA. Mysigt. Pratade mycket om Mats och vi pratade om att klättra karriärsmässigt på mitt jobb. Att jag faktiskt kommit en bit på väg inom mitt jobb.

Senare idag blir det Kvarn. Ska hämta hem mitt hjärta. Det kommer bli underbart.


Tankspridd..

Det känns som allt kommer förändras idag. Beslut ska tas och vi ska gå vidare härifrån till en oviss framtid. Det är läskigt som fan. Hatar att inte ha kontroll över min situation. Det är egentligen inte upp till mig hur situationen kommer att bli, men som sagt.. Jag bryr mig.

Fuck! Är så fruktansvärt okoncentrerad idag! Tänker på allt annat än jobb.
Orolig, tankspridd. Vad händer nu? Vad gör du sen? Baah, skitsamma. Allt löser sig.

Bjussar på en tjusig bild från min jobbarlook idag. Snyggve! ;D


Skit, fucking jävla apdag.

Alltså den här jävla ätstörningen.. Har fan lappar överallt på vad jag ska komma ihåg att göra. Minnet är kaputt. En bieffekt som man kan få. Jag glömmer hälften av det jag ska göra.
Jag glömmer att ställa klockan så jag försov mig. Jag är en väldigt organiserad människa, så det här är skitjobbigt. Jag känner mig inte som mig själv längre. Känns som jag vaknar, antingen driver runt i en dvala hemma eller jobbar, kommer hem, äter, äter, äter, badrum, sova. Snark. Vill ha struktur på mitt liv.

Har 1000 saker i huvudet som jag ständigt går och tänker på. Samtidigt som jag aldrig mått så bra som jag gör nu, så har jag aldrig mått så dåligt som jag gör nu.
Hela situationen med Andreas knäcker mig snart. Jag kanske verkar okej utåt, vilket jag är ganska bra på att hålla en fasad. Men jag mår skit. Varje dag.

Tack för en positiv början på dagen ;)


The "ex"-file.

Det är lustigt det här med ex. Har av någon lustig anledning alltid varit nyfiken att få veta saker om dem.. Som om att få bekräftelse på att veta vad de gjort dåligt, så att jag mår bättre. Samtidigt så mår jag jättedåligt av att höra ett förflutet som de haft tillsammans. Bitterljuvt som fan. Finns fortfarande saker jag vill fråga om M's ex, men samtidigt kommer jag bli ledsen. Är detta pga dåligt självförtroende från min sida eller beror det på något helt annat? Jag funderar och analyserar alldeles för mycket. Tar åt mig för mycket och bryr mig för mycket. Usch. Nu går jag och lägger mig.


Godmorgon världen!

Dagens viktigaste måltid intas i skrivande stund. Underbart väder idag! Ska bli upp emot 15 grader varmt här i Norrköping och jag jobbar till 19 ikväll. Härliga tider det ;)

Fräsch frukost. Macka med prästost och gurka. Apelsin, liten skål med 0,1% fett yoghurt, jordgubb citron och fruktte till det. Fiiiiint.


The way you make me feel..

Andreas

Anna
Daniel
Henrik

Jocke

Jonna

Mats
Mindy
Nicko

På ett eller annat sätt har ni påverkat mitt liv till det positiva. Hur jag agerar idag, hur bra jag mår.
4 av dessa människor träffade jag för första gången förra året och för det är jag tacksam.

Tyvärr så har jag sagt upp min vänskap med en av dessa, men personen har ändå fått mig att må så underbart. Varit det bästa stödet när jag behövt som mest. På grund av dåliga beslut så finns det ingen vänskap kvar att ge från min sida.

(En rolig grej är också att jag satte in bilderna i bokstavsordning enligt deras namn, utan att jag ens tänkte på det) xD hehe, funny stuff.

Lycka behöver inte vara stora upplevelser.


Känslan av att vara attraktiv.

Att känna sig attraktiv för andra, men först och främst för sig själv. Om det inte känns vackert inombords kommer det aldrig lysa utåt.

Jag ska dra två paralleller, där ena situationen handlar om mig och den andra handlar allmänt om vilken människa som helst.

Att kunna känna sig vacker, sexig, attraktiv krävs mer för andra. Vissa har växt upp med ett hårdare socialt omdöme där man socialt inte "passar in" för den typiska snygga tjejen/killen. Det brukar ofta tyvärr börja i tidigt stadie där också man tar åt sig som allra mest; tonåren. Man skulle klä sig på ett visst sätt, men också agera på ett visst sätt. Det var inte attraktivt att vara nörd, eller vara riktigt allmänbildad. Man skulle ha ett attraktivt utseende, passa in i gänget och klä sig efter det senaste.

Turligt nog ändrades mycket av det ju äldre man blev. Tyvärr tror jag att fixeringen vid att vara attraktiv går ganska mycket hand i hand med dagens mobbning.

Jag har alltid blivit, jag ska inte säga mobbad, men människor har alltid kommenterat min etniska bakgrund, mitt synfel (ojoj, hallå glasögonorm!), hur jag inte var lika fullbystad som andra eller exempelvis min vikt. Vissa dagar var det jobbigt i skolan. Jag kunde komma hem och gråta inne på mitt rum. Pressen på att gå i min systers fotspår var enorm hög. Hon var allt det jag inte var. Smal, vacker, populär, modemedveten.

Jag är fortfarande än idag inte fullt ut bekväm med hur jag ser ut. Vissa dagar, veckor är bättre än andra. Trots det faktum att jag har någon som tycker jag är vacker för hur jag ser ut, så är man självkritisk. Påklädd ser jag fucking awesome ut. Underkläder på ser man inte mer än okej ut. Avklädd ska vi inte ens gå in på. Om jag säger så att jag bokstavligt talat har endel att jobba med ;)

Dock försöker jag. Självförtroendet har fått sig en törn i och med allt som hänt de senaste veckorna, men jag lever. Jag har tusen saker att se fram emot och som jag vill uppleva, så dumt vore det att gräva ner sig i det här.

Glöm inte att du är vacker!


..vilken härlig dag! Lalalala

Ingen tapas blev det som det var tänkt. Vad gör det? Varken jag eller mannen var i stor aptit efter jag slutat jobba. Istället blev det att göra en ceasarsallad. Till det blev det en flaska rött. Jag är så lugn när Mats är här. Alla problem jag har i vardagen är som bortblåsta. Han sprider värme, glädje, lycka hos mig. Jag är så rädd att jag ska tappa kontrollen i veckan utan honom. Ändå måste jag lära mig att inte lägga allt ansvar hos honom och inte heller vara beroende av andra. Största styrkan har jag i mig själv, gäller bara att hitta den.. En dag ska jag tro på mig själv så som andra gör i mig.

På väg mot jobbet. Idag vill jag inte jobba. Jag vill ligga kvar i sängen, invirad i mitt tjocka fluffiga täcke tillsammans med han. Han som fått mitt hjärta på fall. Han som jag älskar till stjärnorna och tillbaka. Han som jag skulle offra allt för.
Vill ligga kvar och ha diskussioner, så som vi hade i fredags; var ser du dig/oss om 5 år? Underbaraste finaste..
Jag vill pussa honom på halsen, lägga huvudet på hans bröstkorg. Krypa upp i hans famn. Han är som bomull för min själ. Att en människa kan påverka en så pass. Med eller utan kärlek i bild.

Ikväll blir det slappo. Kolla serier och fundera över veckan som kommer och hur jag ska tackla den.


KO på mitt psyke.

Fan. En aha-upplevelse infann sig imorse när jag åter igen vaknade på soffan.
När det tagit slut med Mattias så sov jag mycket på soffan i början. Tvn eller datorn var på under natten. Kändes tryggare än att ligga själv i sängen.
Nu när jag inte mår bra har jag kommit på mig själv att somna på soffan med datorn på. Vaknar ibland under natten men skiter i att gå in till sovrummet. Mitt psyke är verkligen inte på topp. Mår så jävla dåligt.
Igår berättade jag för mamma och pappa. De tog det oroväckande bra. Men jag drog slutsatsen att de inte är så insatta på vad det är jag lider av så reaktionen blev därefter.

Snart är det bara 6 timmar kvar innan kadett Larsson infinner sig på mitt jobb. Saknat honom oerhört den här veckan.

Blir en lugn helg. Mycket mys, film, meditation och underbara diskussioner. Fan vad jag älskar honom.. Ibland känns det som vi träffas för första gången varje vecka. Märklig känsla faktiskt..

Anyhoo! Tillbaka från min fikarast strax! :)


När hjärta och hjärna vill olika saker.

Mitt hjärta skriker att förlåt honom. Han var rädd för hur du skulle reagera. Han sa faktiskt att jag betyder mycket för honom också, att han alltid kommer finnas där och han är ledsen för hur han betett sig.

Min hjärna säger att inte en chans i helvete att han är värd detta. Hur många chanser ska du ge Andreas?! Han har omedvetet/medvetet sårat dig. Krossat ditt hjärta. Spottat, trampat på dig. Du förlät honom och så gör han såhär?
Get a grip.. Han är inte bra för dig trots hur mycket du än tycker om honom.

Vad gör man när båda viljorna är lika starka?
Jag slits itu..


When sanity makes a visit.

Att erkänna att man är sjuk är ganska lätt. Att göra nånting åt det är en annan sak. Jag är glad att jag har tillräckligt starkt psyke för båda två. Funderar på om jag ska prata med mamma och pappa om det.
Fy fan vad min kropp är orolig. Det är så mycket som är jobbigt att tänka på.
Hur ska jag börja med träningen igen?
Jag är tillbaka på ruta ett med kosten.
När och varifrån åker vi till Boston?
Hur mycket kommer flygbiljetten kosta?
Kommer jag få ihop några pengar alls till biljetten?
Min helvetesräkning från tele2 kommer snart.. Räknar med 1900:-
Sjukhuset på onsdag.
Läkaren om två veckor.
Besvikelsen från Andreas.
Oron över mig själv och min ä.s.
Ångesten över att spara pengar till USA, att jag inte ens kan storhandla. (bra är väl det på ett sätt att skafferi, kyl och frys är tomma)

Kroppen skriker halt!
Trots detta fortsätter jag. Fan, fan, fan.

Jag har inte energi till nånting nu för tiden. Jag har inte lust med nånting. Jag vill inte jobba, jag vill inte städa, diska, träna, laga mat. Känns som jag börjar bli halvt deprimerad. Allt jag tänker på är mat. Vad blir min nästa måltid och kommer jag att klara av att Endast äta det? Patetisk var jag som trodde att det var min sista gång häromkvällen. Det var det inte.

Turligt nog har jag mina ankare här i livet. Som ständigt frågar hur det är med mig just nu. Ewelina, Daniel, Jonna och Mats. Fuck alltså.. Om ni inte funnits där bredvid mig när det varit som värst.. Tack <3

Längtar till sommaren.
En av de saker som håller mig igång. Saker jag ser fram emot inom den närmsta framtiden.
USA i april.
Varje helg med världens finaste.
Vecka 26-30.
Semester i sommar.
SOMMAR!!!
Mats poolparty (som jag planerar att bli superslimmad till.....)
Elitloppet i maj.
Minneskonserten i maj.
Sola och få färg igen på kroppen.

Bjuder på en bild från sensommaren. Brun, glad, full. PartyJannika was in the house!
Ett avsnitt av Hana Yori Dango, sen sova. I sängen den här gången. Inte somna på soffan inatt igen, okej?


Årets första jordgubbar.

Idag har jag mått sådär.. Har fått endel gjort men varit ganska ledsen. Kommer få hjälp hjälp iallafall, eller en början. Vet inte ens vad som kommer att tas upp eller vad läkarbesöket kommer innebära, men jag har tagit tag i det iallafall, vilket är en början.
Jag har förnyat mitt recept på Neovletta så nu har jag 13 månader att knapra piller på.

Har umgåtts med Åsa i princip hela dagen. Alltid lika trevligt. Glad att jag har henne.

Just nu saknar jag min älskling, så förbannat mycket. Nu är det inte långt kvar till fredag!


Ja må jag leva! 20 dagar senare..

Grattis på min födelsedag, i efterskott.
Fina familjen var här på lite sent firande i och med art Jocke varit i Tyskland på utbildning. :)

Fick superfina saker, smycken som jag visar bild på här nedan. Två plankor till så jag kan göra ännu mer plankstek. Fick även pengar av mamma och pappa. Plus en dammsugare! Bild på den kommer sen. Ska döpa den till Hulken (gissa färgen).
Av brossan fick jag pengar. Min sparbössa börjar bli lite stålar i :D

Jonna berättade att jag skulle få en present av Henke <3 gulle honom. Det är något med militärkillar alltså haha! ;)

Förresten, har jag sagt att jag har en liten thing för ugglor i smycken? Familjen har uppenbarligen snappat upp det, vilket resulterade i tre smycken, alla i uggleform. Så himla söta :)




Så var det sagt.

Mitt i all stress och pysslande på jobbet glömde jag att ringa mitt samtal. Nåja. Jag får ta det imorn, tror telefontiden började 10.

Ang. Annas kommentar om att jag valde att fokusera på den mest tacky bilden jag kunde hitta igår. Ja så kan det ju va. Men å andra sidan har jag väl kontinuerligt postat bilder där jag är alldeles bedårande? Jag hade ingen bra dag igår kväll/natt. Sånt här går i svackor. Idag är jag glad. Så glad jag kan vara.

Hade ont i magen där ett tag när jag sa till honom att han inte direkt är favoriten i min bok därav mina korta svar på hans många frågor idag. Jag är sårad, ledsen, förbannad och besviken. Du förtjänar inte min vänskap. Inte efter all fucking crap du utsatt mig för.


The bitch has won.

Jag trodde att man tog till vara på tillfällen som ges vid andra chanser?

Sjukt förbannad och ledsen. Den här gången är det kört. Det blir inga fler gånger och inte en chans i helvete att du kan komma tillbaka från det här.

Att tänka efter en extra gång har aldrig direkt varit din starka sida.


Behöver du hjälp? Ring.. ja vem då?

Ibland måste man inse att man behöver hjälp. Hjälp från nån annan än sina vänner. Jag lovade mig själv igår att det var sista gången. Jag är så svag. Visst hände inget ikväll men kosten har varit värdelös. Jag mår dåligt, men kämpar vidare. Försöker. Intalar mig själv att jag är starkare än vad jag är. Telefontid mellan 13-14 imorn.

Ikväll postade Anna en bild på mig från när vi var i London.. Ja. En bild säger fan mer än tusen ord ibland.


Thankyou God.

Jag vill slå ett slag och tacka Gud. (God, who?) jag vill tacka för kakaobönan och för den fina uppfinningen av 70% choklad. How much I love you. I gengäld lovar jag att alltid köpa 70 procentig choklad eller högre.

Tack Gud. (God who?)


Butter... Smör?

Fan vad butter jag ser ut på varenda bild jag tar. Det får det bli ändring på. Nästa egobild blir det ett stort jävla smile på!

Jag i mina otroligt glammiga jobbkläder, eller iallafall pikétröjan. Snitsade till det med en liten fiskbensfläta på sidan. Tjoho för måndag!


I'm just playin' with ya!

Såhär kan det ju gå när man leker runt lite i diverse appar. Kommer ihåg när man försökte få den här effekten där bara en färg syns i photoshop..

Iallafall. Intressant inlägg va?.. Intressant bild om inte annat.

Förresten! Nu ska mitt gamla nummer vara överfört till min kära iPhone, så kassera mitt tillfälliga.


Förlåt mig för ikväll.

Ikväll var sista gången. Jag har lovat mig själv att det här var sista gången. Jag hade ett längre samtal om det med M i helgen. Tvn slogs av och han riktigt spände blicken i mig. Intog så gott jag kunde någon sorts försvarsposition där jag satt i soffan. Kände mig intryckt i ett litet hörn där det inte fanns nån flyktväg. Bra var väl det, antar jag. För trots att det hände ikväll (förlåt älskling) så hörde jag vad du sa.
Jag känner mig starkare nu. Till skillnad från förra veckan då jag ändå åt hyfsat men inte räknade gram så som jag gjort tidigare, så har jag suttit ikväll och räknat. Har dessutom satt tisdag och onsdag som huvuddagar att träna.
Motivationen till att träna kommande vecka är verkligen noll just nu. Men jag VILL verkligen komma igång igen. Har mått skit i veckan men känner att det är dags att rycka upp sig nu.

Mats är min största inspirationskälla till att fortsätta. Han ger mig styrka i alla lägen. Är jag glad skrattar han med mig. Är jag ledsen håller han om mig och pussar mig på pannan. Han har varit orolig för mig, kanske mer än vad jag varit själv. Jag har ju förstått vad som hänt, men kanske inte riktigt innebörden med vad det kan leda till, och som utomstående, nån som älskar mig så som han gör, blir han klart orolig.
Jag kommer fortfarande behöva stöd. Jag kommer fortfarande ha svårigheter, men istället för att ge efter så ska jag kämpa emot med allt jag har. Jag kan. Jag vill. Jag ska.

Stanna. Tänk efter. Orientera/organisera. Planera.


Jannika and Mats, sittin' in a tree..

För att du är underbar. Mina drömmars prins. Min bästa vän.
Snygg, sexig och fin, inifrån och ut. T.o.m när du borstar tänderna är du förbannat snygg! O tänk att jag får pussa på dig varje vecka. Om inte det vore nog så är du dessutom bara min. Score! ;)


En lördag att minnas!

Grym kväll igår! Hade verkligen hur trevligt som helst. Det var något utöver det vanliga. Riktigt god mat, underhållande show. Kvällen var verkligen superb! Förrätten vi fick var en laxmousse, den funkade, inte det godaste jag ätit, men det slank ner. Varmrätt var oxfilé med potatisgratäng. Herre...gud. Det köttet var inte att leka med du. Smälte i munnen. Dessert var en chokladganache. Riktigt gott, precis i min smak.

När showen var slut, strax efter elva så var det fritt fram att dansa. Vilket vi gjorde, lite grand. Musiken sög. Strax innan tolv kom Mats och gjorde sällskap. Av samtliga så blev det jag, Anna och Henka som gick vidare från gänget. Tråkigt, men men.. Efter mycket rabalder och nekande av att Henka fick komma in på både café opera och Victoria, så hamnade vi på Scandic. Dricka, lite chill. Är så glad att jag har Henka i mitt liv. Så himla go kille. Han vill mig all lycka och det betyder mycket att han tycker om Mats. Elitloppet i slutet av maj! Awesome!

Strax efter två gick vi därifrån. Gick till ett proppat McDonalds, intog lite klassiskt fyllekäk och åkte sen hem.
Jag och Mats lovade att inte gå upp innan klockan tolv, vaknade vi tidigare skulle vi mysa kvar i sängen. Vi vaknade några minuter innan två, haha! Skönt att få sova ut.

Nu sitter jag på tåget på väg hem. Helgen gick fort som vanligt. Jag är spänd över hur veckan kommer att bli.. I olika aspekter. Nu är jag hungrig som ett djur..


Min överraskning till Mats.

I fredags överraskade jag Mats med middag när han kom hem. Jag skippade förrätten och körde på varmrätt och efterrätt. Det blev en potatiskaka som jag förberett dagen innan, lammytterfile, prusciottoinlindad sparris, honungsglacerade rotfrukter och egengjord rödvinssky. Blev gott. Köttet blev mört som fan.
Desserten tog jag självklart ingen bild på, men det blev en perfekt gjord chokladfondant med vaniljglass och färska hallon. I det stora hela blev jag nöjd.
Blev även en till överraskning i form av en klocka som han tittat på sen tidigare. Turligt nog tyckte han om den ;)
Iallafall, en liten bild på hur huvudrätten såg ut:


Wallmans salonger.

Fy fan... Roligaste kvällen på länge.. Mer info kommer. Alldeles för trött för att skriva mer nu. Puss


Earls bird säger godmorgon!

Trött, nyvaken, men ändå glad. Fick vakna upp med världens finaste <3 han gick upp och gjorde te åt mig som jag nu lite varsamt blåser på och försöker sörpla i mig.

Om 2,5 timmar blir det att träffa bröderna, men innan dess ska vi ha en mysfrukost nere på stan. Skönt att vara tillbaka där jag hör hemma.

Ro för själen..


Hemåt?

0,2 kg har jag gått upp den här veckan. Men med tanke hur jag mått, vad jag stoppat i mig och hur lite jag tränat, är jag nöjd. Får hoppas på bättre resultat nästa vecka.

Sitter i skrivande stund på tåget på väg till Stockholm. Känns som det var evigheter sen, men ändå som igår. Det börjar kännas som att komma hem.

Imorgon blir det att följa med Mats när han och hans bröder ska testa ut smoking till bröllopet. Nervös redan. Första mötet med familjen.. Men man kan inte göra mer än att vara sig själv :)

På kvällen blir det Wallmans salonger med jobbet! Kommer bli freaking fucking fabulous!! Omg, pepp deluxe.

Ne, nu blir det att pricka av listan för dagen, vad som är gjort och vad som återstår att göra. Ingen bild den här gången. Kan inte ta en nu.. Typ, "hej, jag bloggar"

Peace!


Tobaco

När pojkvännen har cravings, sitter fast på ett tåg i ett halvt dygn och ber sin underbara guling att handla. För de säljer inte snus i bistron va? :D


Vad sa du att du handlat sa du?

Bara för att jag är en sån jävla rutinerad bloggerska vid det här laget, ska jag bjuda på min otroligt intressanta shopping-påse och dess innehåll. Hurra?


Ta mitt råd.

Note to 'self:

Gå inte och sov en timma. Risken för att du stänger av alarmet i sömnen och sen vaknar 7.01 när du börjar jobba 6.45 är väldigt stor.


Black riding hood.

Tillbringat kväll/natt hos Danne. Kikade på crazy, stupid, love. Andra dagen i rad för mig. Men den är ju så mysans bra. (sen att Ryan Gosling är med gör inte ont) hehe. Upp om mindre än två timmar. Funderar på om jag ändå ska ta och försöka sova en timma iallafall, det gör ändå endel.

Så godnatt!

P.S. Idag är det torsdag, vilket betyder att jag äntligen får ge min älskling en kyss imorgon.. Saknat honom så jävla mycket.