IKEA på en tisdag.

Jag är ute på jävligt tunn is...

Var på IKEA igår. Inhandlade diverse grejer, bland annat två taklampor, (varav  en jag fick av Torbjörn <3) så snart blir det ljust i lägenheten och man hittar i hallen på kvällen utan att snubbla över en massa grejer. Sen köptes det även en klädhylla? en Kombination av en hatthylla och skoställ. Det blir nog asbra tror jag! :D Ska försöka att skruva ihop den idag.
Lamporna får vänta lite med att sättas upp. Torbjörn är utbildad elektriker så det där får han fixa ;D

Efter att kommit hem från IKEA så träffade jag Erik här hemma en sväng samtidigt som jag tvättade. Blev en hel del kan jag lova, men skönt att ha det gjort. Vi satt och snackade en hel del och såg det senaste avsnittet av How I Met Your Mother (awesome). Vid nio-tiden kom Henke hit och kikade på fotbollen då han inte har tv4sport, pratade inte så mycket med varandra, han kollade fotboll och jag satt här och glodde runt efter filmer att ladda hem. Vid elva försvann han och strax efter det kom TB hem.

Vaknade alldeles för tidigt. Kunde inte somna om efter att han gått och inte heller efter att han snoozar i en evigheters evigheter. Men men, skön start på dagen att vara uppe såhär dags. Enda som står på schemat idag är en fika med Micha, hur dags det blir vet jag inte. Många år sedan vi sågs, har nog en hel del att snacka om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback