Hey boys, hey girls, superstar dj..

Allåå! Den här helgen har varit riktigt trevlig. Började med att vi storhandlade i fredags. Behövdes kan jag säga. Skönt att ha kyl och frys fulla igen! :) Tog det bara lugnt resten av kvällen. Kom hem vid halv nio på kvällen så.. Ja.
Igår åkte jag och Mattias in till stan. Gymade någon timme och gick sedan runt på stan lite. Inhandlade Tekken6 och en svart wireless xbox-kontroll. Så vi självklart kan köra mot varandra! ;) Efter det gick vi och köpte två chokladmousse på Jolla, till mamma och pappa. Kvällen startade med god middag och avslutades med alkohol och trevligt sällskap! Krill var här denna helg också. Vi har skitkul tillsammans vi tre, så vi satt och spelade Tekken och drack lite alkohol. Försökte oss på ett drinking game samtidigt som vi halvtittade på 40 days and 40 nights. Sen tog drickat slut. Boo. Krill förlorade. Klockan blev sent och Krill fick ligga över.
Klockan ställd på 9.00, för att jag och karln skulle träffa mamma och pappa vid halv elva. De skulle röva bort oss någonstans och bjuda på käk. Mycket riktigt! Vi åkte iväg och vi hamnade tillslut på Stubbegården. Lite utanför Vadstena. En buffé på lite kalla smårätter och sen ett hav av kakor. Det var sjukt gott, men blev så fruktansvärt mätt! Ohh. efter det for vi iväg till Vadstena slott. Gick in i en antikaffär, så otroligt mycket saker! Fanns allt mellan himmel och jord. Trodde inte jag skulle hitta någonting bland alla dessa gamla grejer, men tänk, det gjorde jag.
6 st småglas "snapsglas" 30 kr. Billigt ^^ Sedan köpte mamma och pappa ett set med 6  små glas och en karaff gjord av glas, dekorerat med guld. Sjukt fina. I'm happy. Körde vidare till Mantorp, citygross. Vilken kass butik om man jämför med Norrköping. Blä, allt var så okonstruerat, ingen ordning på någonting. Hittade inte något speciellt. Efter det åkte vi hem. Otroligt lyckad dag. Nu är Krill här igen och han och karln spelar Brütal Legend. Ska väl göra dem sällskap. Bjuder först på trevliga, men ack lite suddiga bilder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback