Rice Pringleschips.

Idag har jag klippt mig. Inget särskilt. Lite kortare sådär och lite mer lugg. Skönt med lite kortare hår men saknar det lika mycket.
Åkte hem tidigt från Mattias idag. Tog 15,56 bussen hem. Det var väldigt tråkigt, men vad gör man?
Mattias var på gymet.

Igår klippte jag Mattias hår. Det var läskigt. Men det resulterade väl bra :) Det är kort nu iallafall ^^
Jag har ganska jättetråkigt just nu. Ska käka lite popcorn senare med någon film möjligen, vet inte riktigt vilken, men någon blir det väl.

Jobbade som vanligt i fredags och lördags. Fått in en ny tjej på golvet. Sofia Blom, jätteschysst småländska. Pluggar till lärare :)
Sååå.

Mattias har fixat så att jag ska börja gyma nu. Om jag betalar startavgiften på 350 kr så får jag gyma december ut och sedan fr.o.m januari betalar jag som vanligt varje månad. Nice, ska bli skönt att komma igång o röra på sig. Det kommer nog mest bli kondition i början varvat med lite styrka. Men får väl se vad personliga tränaren säger.

På lördag ska jag på Öppet hus på Garvarn. Får se hur dags det blir, jobbar ju på fredagen, så lägger mig sent. På söndagen ska vi ha en minijul kan man säga. Eftersom Mattias och hans familj åker ner till Göteborg under jul får vi ta det innan. Ganska mycket tidigare tydligen, men vem älskar inte julen? Vi ska baka pepparkakor, dricka glögg och ha det mysigt vi. Hoppas det snöar också! :O

Mattias tatuerade sig i torsdags. Det blev sjuuuukt snyggt! :D Galet hett igår kan jag ta och säga.. he.. he. :D
Söker jobb fortfarande, allt jag ser som är någorlunda intressant söker jag, blir väl iaf minst ett jobb i veckan jag söker. :)

Nu vill jag ha min lön. Nu! Måste spara stor del av den till julklappar, möjligt att jag får ta ut från banken iaf. För jag ska köpa till Minst 6 personer. Urk, jag har för vana att köpa saker jag egentligen inte har råd med..

Ne, nu ska jag ringa Mattias. Jag älskar dig sötnos! <3


pussilago

Kommentarer
Postat av: Wedde

Tack älskling :)...Älskar dig med!!
Du är jätte duktig på att klippa ^^

kyss

Postat av: Anna

wieee träna med mig? :D

2007-11-20 @ 21:33:26
URL: http://anniball.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback