As the world keep spinning.

Idag mår jag bättre. Så som det känns nu iallafall. Vaknade imorse av att telefonen ringde. Syrran som ville ses för lunch. Absolut varför inte. Pallrade mig upp strax innan nio och gjorde iordning min frukost, den här gången pudrade jag på lite kanel och det var ju inte helt fel alltså! Rekommenderar jag varmt ;) usch, hade verkligen ingen lust att gå till gymet idag, motivation var verkligen noll. Hade hellre sett mig själv ligga kvar i sängen nån timma till och kika på serier. Men strax efter tio tog jag mig i kragen och gick ner. Började tungt, det stod emot att gå på bandet till en början. Men efter att ha ökat tempot och vinkeln så fick jag upp flåset och började sen att springa. Sååååå skön känsla att springa. Alltid de gånger jag känner att det går bra att springa så ska jag alltid iväg på nånting. Var tvungen att avbryta på slutet eftersom jag skulle möta upp syrran utanför pizzerian vid mig. Det blev iallafall en halvtimmes joggingtur och ca 4 km förbi.

Hem, duscha av sig, på med lite klet i ansiktet och sen ner till pizzeria Napoli. Syster var snäll och bjöd mig nu när jag har ont om cash. Blev en sallad bestående av räkor, tigerräkor, färska champinjoner, kidneybönor och honungsmelon. Till det bara lite ringlande med olivolja och balsamico. Gött som tusan.
Man ska inte vara rädd att äta ute, så länge som du gör bra val när du väljer. :)

Sitter och spelar lite Fable2, men kände jag behövde en liten paus. Passar även på att slänga in en bild på hur jag ser ut idag, for those who are interested ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback