Hennes inre kaos.

Överallt syntes bevisen på vad som hänt flickan. Hon sitter vid köksbordet och stirrar med tom blick ut emot hallen. Köket är i kaos, sinnet är i kaos. Överallt ligger skräp, tomma läskeburkar, renskrapade tallrikar och godispapper. Ångest, förtvivlan och förvirring rådde i det mentala. Sekundvisaren i hennes armbandsur tycktes eka i den tysta lägenheten. Sekunderna blev minuter. Försökte fokusera på arbetet, men förgäves.
Ett helvetiskt föregående år som på något vis hunnit ikapp henne i form av djävulen själv.

Solen lyste in genom köksfönstret och träffade flickans vattenglas som i sin tur reflekterade i hennes ansikte. Värmen spred sig i hennes kropp, men hon kände ändå oro.
Det här var något nytt för flickan. En främmande värld. Hon visste inte spelets regler och hon ogillande att inte ha kontroll över sin egen situation. Lika sakta som våren började göra intåg började flickan i samma takt tappa greppet om sig själv. Hon kände inte längre igen sig själv. Rädsla. Panik. Ångest.

Flickan sitter nu lutad mot väggen i badrummet. Kläder ligger slarvigt slängda på golvet och en tunn stråle med vatten strilar i handfatet. Hennes ögon är röda och mascaran har lämnat svarta spår på hennes kinder. Ett dovt ljud av hur grannen spolar vatten hörs genom väggarna. En tornado av kaos virvlar runt inombords.

Flickan reser sig sakta, tar stöd med ena handen på det kalla klinkergolvet och hasar sig upp framför spegeln. Med svullna ögon och hårslingor klistrade längs de tårfyllda kinderna bejakar hon sin reflektion i spegeln.
En dag, då ska flickan se på sig själv så som andra ser henne.
Älskad

Kommentarer
Postat av: Anna

Om du bara kunde se dig själv som vi ser dig - underbar och fantastiskt fin.. Kram

2012-02-28 @ 01:08:17
Postat av: Ewelina

Vad Anna sa!



Det kommer bli bra gumman, det gör inget vad som händer. Du har accepterat det och vill inte må såhär. Du vill ju se dig själv sådär fint som vi ser dig. Du kanske inte tror att vi känner dig, men där har du fel. <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback