Att väga och räkna sin mat.

Det är okej att dra efter andan och höja ena ögonbrynet här. Jag gjorde det själv när Mats kom på idén att han skulle göra ett kostschema till mig. Men å andra sidan tänkte jag, det kanske inte är så dumt?
Började lite smått idag och det känns ska jag säga helt okej, det kommer bli en utmaning, men jag tror på det och Mats tror på det och det är det enda som betyder något just nu.
Efter kikande på vad jag äter en vanlig vardag så drog vi slutsatsen att jag får i mig för mycket fett. Enligt det schema jag ska testa nu så ska jag få i mig 7g fett per måltid. På min frukostmacka igår hade jag två skivor ost. Kom genast upp i ca 6 g. Tänk dig då min köttfärspaj jag hade till lunch....

När man börjar titta på vad man faktiskt äter så blir man förbluffad.. Å vad man faktiskt får i sig!
Idag, eller rättare sagt morgondagens lunchlåda kommer bestå av hokifilé, kokt potatis, ett hackat ägg och spenatstuvning. God jävla mat och jag kommer precis inom radien av det jag ska äta. Huuuuur bra? Bra I say.

Min frukost imorn kommer bestå av ett kokat ägg, havregrynsgröt med lite mjölk i. OMG, bra med kolhydrater, bra med protein från ägget och man håller sig länge. Till mellanmål blir det säkerligen ett päron som jag köpte idag.
Jag tror på det här, vi får se vad vågen säger i helgen när det är dags för invägning nr 2.
3 träningspass och bra mat i veckan. Startvikt igår på 71.7, hänger ni på och stöttar mig?


Kommentarer
Postat av: Ewelina

Jag tror på dig snygging!!! <3

Jag får nog i mig på tok för mycket fett också. Och det är ju därför jag inte ser några märkbara ändringar på vågen. Men just nu mår jag väldigt bra med vad jag gör och hur jag lever.



Du kan inte lägga upp matschemat så man får se det? :D

Heja heja!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback