Back in Norrköping!

Hallå från Stockholm!! Hehe, nej, inte riktigt. Jag är i Norrköping. Whaaaat?!!?! Tänker ni. Lugn bara. Jag har ledig helg bara.
Igår var min första dag på jobbet och det gick verkligen bra. Ovant med så lite kuddar och ovant att bara jobba med två personer under hela dagen. Kränga sängar är fan svårare än vad man tror. Oftast vet inte kunden vad han/hon vill ha. Vi använder oss av en metodik när vi säljer och det är svårt att få det låta naturligt, men övning ger färdighet och det var ju faktiskt min första dag.
Tomas hade med sig sin lilla Schnauzer (stavning). Lite lurvig hund på 5 kg som heter Rut. SÅ SÖT!! Oh my lord.. Tänk er när vi köper mops.. Lekkamrater! :D

Jag kom hem och möttes av en sliten trött Mats som flyttat alla mina saker upp till lägenheten. Pågrund av ett par anledningar var det en arg, besviken, hungrig och trött Mats som gav mig en välförtjänt avhyvling igår. Har nog inte gråtit och snörvlat så mycket sen.. många år? Jag förtjänade det, men nu är allt löst, igenompratat.

Nu är vi iallafall tillbaka i Norrköping efter att ha lämnat tillbaka släpet. Mysa i soffan och ta vara på tiden tillsammans innan nästa vecka då vi kommer sova utan varandra.

Dags att slänga sig i soffan och inta mysläge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback