Träningvecka nr 3.

Hej! Jag lever.
Sist jag skrev tror jag det var om min misslyckade vägning i lördags. Sånt händer och jag måste ständigt påminna mig själv om att jag bara är inne på min tredje vecka av träning och att detta ska vara en långvarig relation.
Två träningspass är gjorda denna vecka och jag ska minst göra ett till.
Jag och Mats var iväg igår och tränade tillsammans, mitt i "efter-jobbet-rusning". Trångt, men det funkar. Jag föredrar att träna på förmiddagen. Inte lika mycket folk som kan döma mig ;)
Dock har jag ont i ryggen idag. Gjorde lite magövningar igår, satt på golvet, mina knän upp, halvlåg ner och sen förde en 4 kg boll från sida till sida, ni förstår va? Tror jag råkade vrida till mig konstigt, för idag har jag ont.
Sen upptäckte jag att jag har löjligt dålig bålstyrka. Skulle köra på plankan och klarade 10 sek innan jag säckade ihop! Haha! Öva hemma innan jag vågar visa det på gymmet igen ;)
 
Sen till era kommentarer. Tack för det första! Det värmer massor att ni bryr mig om mig <3
För det andra: Jag vet om allt det där ni skrivit om. 1 kg muskler och 1 kg fett kommer alltid väga lika mycket, men 1 kg fett tar upp mer volym i kroppen, så det bästa är självklart att titta på hur kroppen ser ut, hur kläderna sitter.
Jag har börjar experimentera lite med kosten också. Hur stora portioner, vad jag äter, när jag äter osv. Intressant. Jag har slutat med mina massiva frukostar som jag tyckte funkade bra förra veckan. Nu kör jag på betydligt mindre och jag tycker det funkar bättre för mig.
Det svåraste är nog för mig att inse att jag inte behöver så mycket mat för att bli tillfredsställd. Med tiden lär jag mig, det får ta lite tid bara :)

Kommentarer
Postat av: Kim

Du är så duktig hjärtat ! Kom ihåg att vila också är en stor del i träningen, minst lika viktigt, puss!

2014-03-19 @ 12:03:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback